7 ύποπτοι ληστείας θα δικάζονται χωρίς σύλληψη!

Οι ύποπτοι που συνελήφθησαν για τη ληστεία, τη σοβαρή επίθεση και τη σκόπιμη ζημία στη Λευκωσία είναι οι Muhannad Yazeed Elayan Elfauri, Feras Nourddnn Sassı Jaluta, Abubaker Mohammed Elsaeıtí, Abdulhamıd Mustafa Almetsho. Οι Abdulhamıd Mohedın Abdulrazag Arıft, Abdalla Abdussalam Abdalla Mohamed andiawan Khamis Mohamed Aghnaiya συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο χθες.

Λεπτομέρεια Special-Evolution Wedge

Ο Okan Özkoçak, αστυνομικός που κατέθεσε το δικαστήριο επί του θέματος, διαβίβασε τα ευρήματα του περιστατικού. Οι ύποπτοι παρουσία των Özkoçak, Delgado Khamis Mohamed Aghnaiya, Muhannad Yazeed Elayan Elfauri, Feras Nourddnn Sassı Jaluta, Abubaker Mohammed Elsaeıtí, Abdulhamıd Mustafa Almetsho, Abdulhamıd Mohedın Abdulrazag Arıft και Abdalla Abdussalam Abdall Είπε ότι έσπασαν. Την 1η Ιανουαρίου 2021 στις 00.30 στο Ortaköy, μπροστά από το γραφείο Burger King που λειτουργεί στη Λευκωσία, οι δύο μπροστινοί λαμπτήρες και οι δύο πίσω λαμπτήρες του οχήματος με την επωνυμία JK 865 Plate Blue Peugeot, που χτύπησαν σοβαρά και χρησιμοποίησαν τον ήσυχο καταγγέλλοντα Monaf Alhakim στη Λευκωσία. Είπε ότι μετά το θραύσμα του χώρου αποσκευών και τους δύο καθρέφτες οπίσθιας και παράνομης θραύσης και βλάβης, διέπραξαν το έγκλημα της ληστείας λαμβάνοντας βίαια 150 TL μετρητά και κινητό τηλέφωνο Xiaomi στη διάθεση του κατονομαζόμενου ατόμου. Η αστυνομία δήλωσε ότι οι ύποπτοι εντοπίστηκαν στο φωτογραφικό υλικό του ζητήματος και ότι συνελήφθησαν 7 άτομα, ότι η έρευνα επί του θέματος συνεχίστηκε, αλλά ότι δεν ήταν πιθανό να έχουν αποτέλεσμα, και ζήτησε να δοθεί στο δικαστήριο εγγύηση ότι κρίνει σκόπιμο.

Αξιολογώντας την κατάθεση που δόθηκε στην παρουσία του, ο Ανώτερος Δικαστής Banu Soyer διέταξε τους υπόπτους να δικάζονται χωρίς σύλληψη, υπό την προϋπόθεση ότι απαγορεύεται να μεταβούν στο εξωτερικό, η απόδειξη βρίσκεται στο σώμα 1 ημέρα την εβδομάδα και κάθε ύποπτος κατατίθεται σε μετρητά ασφαλείας 6 χιλιάδων TL προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι ύποπτοι είναι έτοιμοι για την υπόθεση στο μέλλον.

.Source