8 ημέρες φυλάκισης για υπόπτους ληστείας

Οι ύποπτοι Godwin Obediah Agbedı και Andrew Osemudiamen Okhırı, οι οποίοι συνελήφθησαν σε σχέση με τη ληστεία στη Λευκωσία, ενώθηκαν χθες στο δικαστήριο. Αποφασίστηκε ότι ο Osagie Okoromu, η Victory Osaghae, ο οποίος συνελήφθη για το περιστατικό, δεν είχε δεσμούς με το έγκλημα.

Ο Αλί Γκένσερ, ο αστυνομικός που έδωσε ορκωτή μαρτυρία στο δικαστήριο, μετέφερε τα γεγονότα του ζητήματος. Η αστυνομία δήλωσε ότι οι ύποπτοι Godwin Obediah Agbedı και Andrew Osemudiamen Okhırı διέπραξαν ληστείες, άνοιγμα σπιτιών, επίθεση και βιασμό περιουσίας. Στις 22.12.2020, περίπου 12:00 στη Λευκωσία, στο Zümrüt Sokak Asok Lodgings No: 19 Hamitköy, 2 ύποπτοι αναζητήθηκαν, μαζί με τους 3 υπόπτους που δεν είχαν ακόμη ταυτοποιηθεί, μαζί με τρία άντρες που δεν ταυτοποιήθηκαν ακόμη, και κάτοικος Gideon Jeffrey Uwadıale στην ίδια διεύθυνση ( E- 34 Αφού ο μαθητής μπήκε στην κατοικία της Νιγηρίας μέσω της πόρτας που ήταν ανοιχτή και ξεκλείδωτη ενάντια στη συγκατάθεσή του και επιτέθηκε και χτύπησε την περιουσία του. Εξήγησε ότι διέπραξαν το έγκλημα της ληστείας, λαμβάνοντας βίαια 1 πράσινη ανδρική τσάντα που ανήκε στο όνομα του ατόμου και 3 άγνωστες ξυριστικές μηχανές μέσα, διάφορα προσωπικά αντικείμενα, 1 κινητό τηλέφωνο I Phone 6 S Plus με σαμπάνια και 1 φορητό υπολογιστή μάρκας HP. Η αστυνομία δήλωσε ότι βρέθηκαν όλα τα σημάδια. Όπως φαίνεται από την κατάθεση, η αστυνομία ζήτησε από τους υπόπτους να παραμείνουν υπό κράτηση της αστυνομίας για άλλες 8 ημέρες για σκοπούς έρευνας, καθώς είναι προφανές ότι εάν οι ύποπτοι απελευθερωθούν, είναι προφανές ότι θα επηρεάσουν το άτομο που αναζητήθηκε και τα σημάδια. έκανε.

Ο δικαστής Meltem Dündar, ο οποίος αξιολόγησε την κατάθεση που δόθηκε παρουσία του, διέταξε τους υπόπτους να τεθούν υπό κράτηση για 8 ημέρες, έτσι ώστε η έρευνα να μπορεί να διεξαχθεί με ασφάλεια.

.Source