82 τοπικές περιπτώσεις σε 1 εβδομάδα

Ένας μαθητής ήταν θετικός στο δημοτικό σχολείο Şehit Tuncer και η σχολική διοίκηση έστειλε ένα μήνυμα στους γονείς.

Ένας αστυνομικός που ήταν εν ενεργεία στην Ercan Immigration ήταν θετικός, πολλοί αστυνομικοί σε καραντίνα. Η σάρωση PCR έγινε χθες στο αεροδρόμιο Ercan.

Δοκιμάστηκαν οι Akdoğan 300 και Akıncılar 167 άτομα.

Στην παγκόσμια επιδημία Covid-19, η “τοπική μετάδοση” εξακολούθησε να εξαπλώνεται χθες, με ειδήσεις “case” και “contact” από διάφορες περιοχές. Ενώ 82 τοπικές περιπτώσεις εντοπίστηκαν την τελευταία εβδομάδα, ο συνολικός αριθμός των τοπικών υποθέσεων αυξήθηκε σε 107.

Αφού οι εξετάσεις PCR 5 δασκάλων και 13 μαθητών ήταν θετικές, έγινε μια αναφορά περίπτωσης από τον Şht. Εντοπίστηκε στο δημοτικό σχολείο Tuncer.

Μετά την κατάσταση του μαθητή τρίτης τάξης, η σχολική διοίκηση ενημέρωσε τους γονείς με ένα μήνυμα.

Αφού ένας αστυνομικός είχε θετικό τεστ PCR στο Τμήμα Μετανάστευσης Αεροδρομίου Ercan, ένας μεγάλος αριθμός αστυνομικών που εργάζονταν στο ίδιο τμήμα ήρθαν σε επαφή.

Πραγματοποιήθηκε χθες μια δοκιμή PCR μεγάλης κλίμακας στα αεροδρόμια Akıncılar, Akdoğan και Ercan.

Η αστυνομία είναι θετική στο Ercan Muhaceret.

Διαπιστώθηκε ότι πολλοί αστυνομικοί που εργάζονταν στο τμήμα ήταν σε καραντίνα αφού ένας αστυνομικός που εργαζόταν στο τμήμα μετανάστευσης στο αεροδρόμιο Ercan ήταν θετικός. Η σάρωση PCR έγινε χθες στο αεροδρόμιο Ercan.

Δοκιμάστηκαν οι Akdoğan 300 και Akıncılar 167 άτομα.

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας είχαν μια κουραστική μέρα χθες στα χωριά Akıncılar και Akdoğan. Λόγω των αυξανόμενων περιπτώσεων, οι δήμαρχοι και των δύο χωριών ζήτησαν επανεξέταση από το Υπουργείο Υγείας.

Ενώ 167 άτομα δοκιμάστηκαν χθες στο χωριό Akıncılar, 300 άτομα δοκιμάστηκαν στο Akdoğan.

Ο δήμαρχος του Akıncılar Hasan Barbaros δήλωσε ότι 167 ακόμη άτομα δοκιμάστηκαν και είπε ότι η μόνη επιθυμία τους ήταν να μην εμφανιστούν νέα κρούσματα στο χωριό. Ο Μπαρμπάρος δήλωσε ότι η επιχείρηση καραντίνας είναι πολύ καλή και ότι οι επαφές έχουν γίνει θετικές εκεί και ο κίνδυνος μόλυνσης έχει μειωθεί και ευχήθηκε όλοι οι ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία να ανακτήσουν την υγεία τους.

1 υπόθεση στο Martyr Tuncer… Η κατάσταση μεταφέρθηκε στους γονείς μέσω μηνύματος…

Ο μαθητής τρίτης τάξης στο δημοτικό σχολείο Tunht Tuncer ήταν θετικός, η διοίκηση του σχολείου ενημέρωσε τους γονείς για την κατάσταση.

Το μήνυμα είπε:

Αγαπητοί γονείς μας. Ένας μαθητής τρίτης τάξης στο σχολείο μας ήταν θετικός. Σε αυτήν την περίοδο, θεωρούμε σκόπιμο να μοιραστούμε πληροφορίες μαζί σας για να προστατευτούμε καλύτερα. Για την απαραίτητη προστασία, υποβάλλουμε με σεβασμό στα στοιχεία σας. Ευχόμαστε σε όλους μας υγιείς μέρες.

Πηγή: Yenidüzen

Source