9 διαδηλωτές εκτός δικαστηρίου που δεν φορούσαν μάσκες κατά τις διαδηλώσεις κατά της Λευκωσίας

Η αστυνομία χώρισε 9 άτομα που παραβίασαν τα μέσα καταπολέμησης της επιδημίας, δεν φορούσαν προστατευτικές μάσκες. Δύο άτομα συνελήφθησαν

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Εννέα καταγγελίες κατά του νόμου περί καραντίνας της αστυνομίας ελήφθησαν από άτομα που συμμετείχαν σε μια μεγάλη διαμαρτυρία στη Λευκωσία χθες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, 9 πολίτες κατηγορήθηκαν για εξωδικαστικά πρόστιμα, αφού διαπιστώθηκε ότι δεν φορούσαν μάσκες, ένα άλλο άτομο που συμμετείχε στην πορεία αναφέρθηκε για παραβιάσεις της κυκλοφορίας, ενώ, όπως αναφέρεται στην προηγούμενη έκθεση Cyprus Times, Οι δύο άνδρες δέχθηκαν χειροπέδες για παραβίαση εντολών και προσβολή των αστυνομικών

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η αστυνομία κινητοποιήθηκε μετά τις πληροφορίες ότι ένας μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων, περισσότερα από 200, συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του ΣΓΠ το απόγευμα της Κυριακής και άρχισαν να βαδίζουν στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Η διαμαρτυρία έφυγε από το προεδρικό παλάτι καθώς η αστυνομία παρακολούθησε την πορεία, προσπαθώντας να συμμορφωθεί με μέτρα κατά της επιδημίας του κοροναϊού.

Η αστυνομία χώρισε 9 άτομα που παραβίασαν τα μέσα καταπολέμησης της επιδημίας, δεν φορούσαν προστατευτικές μάσκες. Δύο άτομα συνελήφθησαν

Εννέα καταγγελίες κατά του νόμου περί καραντίνας της αστυνομίας ελήφθησαν από άτομα που συμμετείχαν χθες στη μεγάλη διαδήλωση διαμαρτυρίας στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, εννέα πολίτες κατηγορήθηκαν για εξωδικαστικά πρόστιμα, αφού ανακαλύφθηκε ότι δεν φορούσαν μάσκες, ένα άλλο άτομο που συμμετείχε στην πορεία αναφέρθηκε για παραβιάσεις της κυκλοφορίας, ενώ, όπως αναφέρεται στην προηγούμενη έκθεση, Cyprus Times, Οι δύο άνδρες δέχθηκαν χειροπέδες για παραβίαση εντολών και προσβολή των αστυνομικών.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η αστυνομία κινητοποιήθηκε μετά τις πληροφορίες ότι κατά το δεύτερο μισό της Κυριακής ένας μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων, περισσότερα από 200, συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του ΣΓΠ και άρχισαν να βαδίζουν στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Η διαμαρτυρία έξω από το προεδρικό παλάτι, ενώ η αστυνομία παρακολούθησε την πομπή, προσπαθώντας να συμμορφωθεί με τα μέτρα που ελήφθησαν κατά της επιδημίας κοροναϊού.

Source