92% με πλήρη στοιχεία νοσοκομείου. “Ασθενείς με σοβαρή κλινική εικόνα”, λέει η Amalia Hatsigiani

92% πληρότητα στο νοσοκομείο του σανατορίου Η κατάσταση που επικρατεί

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Το ποσοστό πληρότητας του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς για ασθενείς με Κοροναϊό, έφτασε το 92%, δήλωσε η Αμαλία Χατσιγιάννη, Επιστημονικός Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας-Αμμοχώστου.

Πρόσθεσε ότι επί του παρόντος 69 ασθενείς υποβάλλονται σε θεραπεία στο νοσοκομείο, 6 από τους οποίους βρίσκονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. “Ο μέγιστος αριθμός κρεβατιών στο δημόσιο νοσοκομείο είναι 75, σήμερα η χωρητικότητά τους έφτασε το 92%”, είπε, σημειώνοντας ότι “χθες 9 ασθενείς εισήχθησαν, πέντε απολύθηκαν, ενώ σήμερα μερικοί άνθρωποι μπορούν να φύγουν στις 2 η ώρα το απόγευμα. “μετά το νοσοκομείο”.

Πρόσθεσε ότι «τις τελευταίες ημέρες, με την επιδημιολογική εικόνα που επικρατεί στην Κύπρο, υπάρχει ένα νέο κύμα εισδοχής σε δημόσια νοσοκομεία της βρετανικής κυριαρχούμενης κοινότητας». Ωστόσο, σημείωσε. Το “Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ως” Νοσοκομείο Spa “από την ίδρυσή του, είχε πάντα το πλευρό του Υπουργείου Υγείας, ΟΚΥΠΥ και της Γενικής Διευθύντριας Χριστίνα Γιανάκ, που είναι μαζί μας 24 ώρες την ημέρα, ακόμη και σε φυσική παρουσία, να ανταποκρίνεται σε προμήθειες ή οποιοδήποτε από τα αιτήματά μας. το οποίο είναι απαραίτητο για τη θεραπεία ασθενών. “

Απαντώντας στη σχετική ερώτηση, κυρία Ο Χατσιγιάννη είπε ότι “ορισμένοι ασθενείς όλων των ηλικιών έχουν σοβαρή κλινική εικόνα. Ειδικότερα, ο νεότερος ασθενής στο νοσοκομείο παραπομπής είναι 32 ετών και ο μεγαλύτερος, που είναι γυναίκα, είναι 97 ετών. “Και τα δύο άτομα έχουν συμπτώματα σοβαρής πνευμονίας και χρειάζονται οξυγόνο.”

Όσον αφορά το φάρμακο Remdesivir, το οποίο χορηγείται σε ασθενείς με κοροναϊό, είπε: «Υπάρχουν ορισμένα ποσά στο νοσοκομείο πληροφοριών. Ωστόσο, έχει ήδη γίνει παραγγελία, expect περιμένουμε, αν όχι σήμερα, να τις λάβουμε το αργότερο αύριο. “

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι υπάρχει έλλειψη αυτού του φαρμάκου σε ορισμένα νοσοκομεία, είπε ότι «όταν είναι απολύτως απαραίτητο να το παρέχουμε σε ασθενείς, ένα νοσοκομείο δανείζει αυτό που δεν έχει. “Στην πραγματικότητα, η ζωή του ασθενούς δεν θα τεθεί σε κίνδυνο, επειδή το φάρμακο χορηγείται εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο.”

Σε μια άλλη ερώτηση, κυρία Ο Χατσιγιάννη είπε ότι «τα νοσοκομεία είναι σε ισορροπία · εάν δεν υπάρχει φάρμακο στο νοσοκομείο, χορηγείται σε ασθενείς που το χρειάζονται περισσότερο». “Όλοι οι ασθενείς πρέπει να γνωρίζουν ότι έχουν τα ίδια δικαιώματα τόσο για τα φάρμακα όσο και για τη νοσοκομειακή περίθαλψη.”

Η Amalia Hatzigian κλήθηκε επίσης να σχολιάσει νέες μεθόδους εκπαίδευσης αναπνοής για να διαχειριστεί τα συναισθήματα εκείνων που εισήχθησαν στο Νοσοκομείο Παραπομπής που χρησιμοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Είπε ότι «όταν υπάρχει ένα μέρος, οι ασθενείς βγαίνουν στο διάδρομο, κοιτάζουν τη συλληφθείσα Αμμόχωστο, η οποία αναφλέγει τα θετικά συναισθήματα της ανθρωπότητας, παίρνει καθαρό αέρα και κάνει τεχνικές αναπνοής».

Πηγή: KYPE

Source