99% ακεραιότητα του Νοσοκομείου Αμμοχώστου

Το ποσοστό πληρότητας του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Υποστήριξης για ασθενείς με κοροναϊό, έφτασε το 99%, λέει η Αμαλία Χατσιγιάννη, Διευθύντρια Ερευνών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας-Αμμοχώστου.

Πρόσθεσε: «Σήμερα, 74 ασθενείς με κοροϊό αντιμετωπίζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, 6 από τους οποίους βρίσκονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας επειδή χρειάζονται στενότερη παρακολούθηση και 17 άτομα βρίσκονται στο κρεβάτι. Το νοσοκομείο έχει φτάσει το 99% της πληρότητάς του, καθώς συνολικά 75 άτομα μπορούν να υποβληθούν σε θεραπεία. “

Σημείωσε ότι «η γενική κατάσταση πολλών ασθενών θεωρείται σοβαρή, εξαρτώνται από τη θεραπεία με οξυγόνο. Για άλλη μια φορά, η επιδημία φαίνεται να επηρεάζει όλες τις ηλικίες, καθώς η μέση ηλικία των ασθενών που υποβάλλονται σε θεραπεία σε νοσοκομείο παραπομπής μειώνεται σε 59, πράγμα που σημαίνει ότι είμαστε όλοι ευάλωτοι, όλοι πρέπει να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε προφυλάξεις. »:

Απαντώντας στη σχετική ερώτηση, κυρία Ο Χάτζιγκνι είπε ότι «ο νεότερος ασθενής στο νοσοκομείο είναι ένα κορίτσι 26 ετών και ο μεγαλύτερος είναι μια γυναίκα 80 ετών. Να αρρωστήσω, ακόμη και σοβαρά. “

Ερωτηθείς για τους εμβολιασμούς του προσωπικού του νοσοκομείου της Αμμοχώστου, είπε: “Όλοι οι εμβολιασμοί του προσωπικού είναι φυσιολογικοί, είναι ένα ευχάριστο γεγονός. Ωστόσο, ο εμβολιασμός καθυστέρησε για κάποιο χρονικό διάστημα επειδή κάποιο από το προσωπικό αρρώστησε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και κάποιο άλλο είχε αντενδείξεις.

Στις ανακοινώσεις της, κυρία Ο Χατσιγιάννη αναφέρθηκε επίσης στο προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο, όπως το περιέγραψε, “παλεύει με τους ασθενείς κάθε μέρα για να βελτιώσει την κατάστασή του, να επιστρέψει στα σπίτια, τις οικογένειές του και την καθημερινή του ζωή.” Το προσωπικό έχει από καιρό συνηθίσει σε αυτήν την κατάσταση, καθώς εργάζονται με αυτόν τον ρυθμό για περίπου 13 μήνες. “

Σημείωσε ότι “το ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό προσωπικό του νοσοκομείου αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με μεγάλο ενθουσιασμό, ομαδική εργασία και αγάπη, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα που βλέπουμε κάθε μέρα από τις εκπομπές που δίνονται σε αυτούς τους νικηφόρους ανθρώπους.” “Η μάχη.”

Η Amalia Hatzigian κάλεσε όλους να «σέβονται τον προστατευτικό εξοπλισμό, να φορούν μάσκα, να πλένουν τα χέρια τους, να χρησιμοποιούν αντισηπτικά και να διατηρούν την απόσταση τους όταν βγαίνουν στο δρόμο». Το κοινό πρέπει επίσης να υπακούει στα διατάγματα που εκδίδονται κατά καιρούς από το Υπουργείο Υγείας, καθώς ο απώτερος στόχος είναι να είμαστε σε θέση να βγούμε από την κατάσταση στην οποία ζούμε εδώ και ένα χρόνο ».

Πηγή: KYPE

Source