Angel İpek κλήση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Αφήστε το

Στην Αττάλεια, έγιναν πολλές δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την απελευθέρωση του Melek İpek, ο οποίος συνελήφθη χθες για δολοφονία της συζύγου του Ramazan anpek, ο οποίος τον χτύπησε γυμνό για ώρες, με ένα τουφέκι κυνηγιού στην Αττάλεια.

Η Melek İpek, 31 ετών, που ζούσε στην περιοχή Döşemealtı, υπέστησαν χειροπέδες βασανιστήρια και σεξουαλική επίθεση από τον σύζυγό της το προηγούμενο βράδυ.

Η Melek İpek, η οποία σκότωσε τον άντρα της ως αποτέλεσμα της έκρηξης ενός κυνηγετικού όπλου κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων που κράτησαν για ώρες, παραδόθηκε καλώντας την χωροφυλακή.

Η İpek, η οποία είναι μητέρα 2 κόρων ηλικίας 8 και 6 ετών, υπέστη βία από τον σύζυγό της Ραμαζάν İpek από τα πρώτα χρόνια του 12ετούς γάμου της. Η Μέλεκ İpek, η οποία ξυλοκοπήθηκε μπροστά στα παιδιά της την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, προστάτευσε τα παιδιά της, τα οποία ο σύζυγός της έδειξε ένα τουφέκι.

Καθώς τα παιδιά του μετακόμισαν σε άλλο δωμάτιο, ο Ramazan İpek χτύπησε το πρόσωπο του Melek İpek και διάφορα μέρη του σώματός του με το άκρο του τουφέκι. Ο Ramazan İpek, ο οποίος με χειροπέδες Melek İpek, ο οποίος είχε λιποθυμήσει, και τον πήρε στο μπάνιο, διέπραξε επίσης σεξουαλική επίθεση εκτός από τη βία.

Η Melek İpek, η οποία εξήγησε όλες τις λεπτομέρειες του τρόμου που βίωσε στη μαρτυρία της χωροφυλακής και του εισαγγελέα, συνελήφθη από το Γραφείο του Ποινικού Δικαίου, όπου συνελήφθη χθες το πρωί.

Ατζέντα σε κοινωνικά μέσα

Οι εμπειρίες του Melek İpek ήταν επίσης στην ατζέντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκατοντάδες άτομα δημοσιεύτηκαν για την κυκλοφορία του Melek İpek. Εκατοντάδες σχόλια ήρθαν στα «hashtag» που άνοιξαν.

Στο λογαριασμό των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης της πλατφόρμας αλληλεγγύης Şule Çet, «ο Melek İpek σκότωσε τον Ramazan İpek, ο οποίος απείλησε να σκοτώσει τα δύο παιδιά του που είχε χτυπηθεί, σε αυτοάμυνα».

Χιλιάδες χρήστες κοινωνικών μέσων κοινοποίησαν την ανάρτηση. Πολλές γυναικείες πλατφόρμες μοιράστηκαν επίσης για την κυκλοφορία του Melek İpek.

Ο Melek İpek περιέγραψε το περιστατικό ως εξής στη δήλωσή του προς την χωροφυλακή:

«Ακόμα κι αν καθόμασταν στο ίδιο δωμάτιο, έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό μου ως« Θέλω να φύγω »μέσω μηνυμάτων WhatsApp. Απάντησα,« Ξέρετε ». Και πάλι έστειλε το μήνυμα« Θα πάτε στο άλλο δωμάτιο ». Πήρα τα παιδιά και πήγα στο άλλο δωμάτιο χωρίς απάντηση. “

Δηλώνοντας ότι συνεχίζουν να στέλνουν μηνύματα στο ίδιο σπίτι, ο Melek İpek είπε, “Η γυναίκα μου είπε,” Θέλω να μιλήσω για την επιμέλεια των παιδιών, εάν δεν έρθετε, ένα από τα παιδιά θα μείνει μαζί σας και το άλλο. Έστειλα γραπτά μηνύματα. Με αυτόν τον τρόπο, στείλαμε μηνύματα στο διαζύγιό μας. Αλλά δεν μιλήσαμε ποτέ. ”

Είπε “ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΦΕΡΙΣΤΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ”

Σημειώνοντας ότι ετοιμάζονταν να κοιμηθούν περίπου στις 22.30 καθώς ο ύπνος ερχόταν με τα παιδιά τους, ο Melek İpek είπε:

«Η σύζυγός μου μπήκε με ένα τουφέκι που μου είχε λάβει άδεια. Το τουφέκι μου κανονικά θα στεκόταν στη θήκη που ήταν κτισμένη στον τοίχο. Είπε,« Τελευταία προσευχή, μαρτυρία για τη λέξη ». Μου έδειξε το τουφέκι. Η κόρη μου αγκάλιαζε η μια την άλλη και έκλαιγε. Έσπρωξα το τουφέκι στο χέρι της γυναίκας μου, ο στόχος μου ήταν να διώξω τα παιδιά μου. Εν τω μεταξύ, ο σύζυγός μου πυροβόλησε, η σφαίρα βγήκε από το παράθυρο, δεν τραυματίσαμε. Θα σου δώσω τον πόνο των παιδιών σου πρώτα και μετά θα σε σκοτώσω ». Φοβόμουν πολύ ότι οι δύο κόρες μου θα σκοτώνονταν από τη γυναίκα μου και θα πέσουν στις κόρες μου. Αυτή τη φορά χτύπησε το κεφάλι μου με το άκρο του τουφέκι. Ως εκ τούτου, τραυματίστηκα στα μάτια, το πρόσωπο, το χέρι και τον ώμο μου. Το έφερε στο άλλο δωμάτιο όπου χτύπησε το πρόσωπο και το σώμα μου με μια γροθιά και λάκτισμα. Πήρε το τηλέφωνο και χτύπησε το κεφάλι μου με το τηλέφωνο. Μου είπε να σταματήσω γιατί ουρλιάζω, και έσφιξε το λαιμό μου βίαια. Με αυτό το αποτέλεσμα, τα μάτια μου φαινόταν να ξεκολλήσουν και να σκοτεινιάσουν. «Πιστεύεις ότι κάνω λιγότερα στους άλλους;» φώναξε. Έφυγα από το χέρι του, τον έπιασα να προσπαθεί να ξεφύγει και άρχισα να τρυπάω και να κλωτσάω. Όταν συνέχισε να ουρλιάζει, συμπίεσε ξανά το λαιμό μου και λιποθύμησα. “

Ήμουν γυμνός όταν έρχομαι σε εμένα

Δηλώνοντας ότι βρέθηκε γυμνή όταν ξύπνησε, η Melek İpek είπε, “Τα χέρια μου ήταν χειροπέδες. Βρήκα το λαιμό μου στα χέρια μου, τα πόδια μου στα πόδια μου, στη θέση του εμβρύου με το νάιλον σχοινί που η σύζυγός μου χρησιμοποιούσε στο κυνήγι. Ο σύζυγός μου με κράτησε κρύο νερό. Όταν ήρθα στον εαυτό μου, ένιωσα οδυνηρά ότι η γυναίκα μου βίασε ενώ δεν ήμουν. Τρέμουλα γιατί ήμουν κρύος. Η γυναίκα μου έκανε ντους και έπλενε τους τοίχους σαν να μην είχε συμβεί τίποτα στο μπάνιο γυμνό. Είχα ίχνη αίματος στον τοίχο και στο κάθισμα της τουαλέτας, τα έπλυνε.

«Περίμενα στο μπάνιο ότι η γυναίκα μου επέστρεφε με ένα μαχαίρι Rambo μήκους 15-20 εκατοστών και ήμουν στη θέση του εμβρύου στο έδαφος. Έβαλε το μαχαίρι κάτω από το αριστερό μου στήθος, το αριστερό της χέρι κρατούσε το μαχαίρι. Με πιέζει με το δεξί της χέρι και είπε,« Αν μαχαρώσω λίγο πιο κάτω εδώ, θα πάω στον πνεύμονα της, αν βάλω λίγο πάνω της την καρδιά μου. Αλλά αν το κάνω από εδώ, θα πεθάνεις υποφέροντας περισσότερο. “Έκανε την άκρη να νιώσει ρίχνοντας το μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματός μου. Ένιωσα ότι θα το έκοβε με ένα μαχαίρι εκείνη τη στιγμή, έκλαιγα συνεχώς και τον παρακαλούσα να μην σκοτώσει.

«Προειδοποίησα τα παιδιά να μην φύγουν από το δωμάτιο. Δεν είδα τα παιδιά και δεν άκουσα τις φωνές τους. Έδεσε τα χέρια μου, έβγαλε τις χειροπέδες και είπε:« Πάρτε το ντους σας, περιμένω στην πόρτα. Άφησε την πόρτα ανοιχτή και με παρακολούθησε μπροστά από το μπάνιο. Πήρα το ντους μου και αγκάλιασα μια πετσέτα. Ήμουν ανακουφισμένος. Έφερε ξανά τις χειροπέδες και προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά απέτυχα. Με άρπαξε και με χειροπέδες πολύ σφιχτά, με τα χέρια μου πίσω του.

“Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Τον ζήτησα να αφαιρέσει τις χειροπέδες. Μου είπε,” Εάν υπάρχει ένα ήσυχο σκάφος, θα σε ρίξω κάτω από το μπαλκόνι. Θα σε σκοτώσω τη μέρα, όχι στο σκοτάδι της νύχτας. “Οι κόρες μου ήταν στο άλλο δωμάτιο. Η εμετό φωνή της μεγαλύτερης κόρης μου C. ήρθε σε αυτούς φωνάζοντας” Ξαπλώστε, κοιμηθείτε μην σκοτώσετε τον εαυτό σας ” Ξαπλωμένος στο πάτωμα στο πάτωμα, και καθώς προσπάθησα να γυρίσω με τις πίσω μανσέτες, ο καναπές έκανε θόρυβο. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ μέχρι το πρωί γιατί φοβόμουν και κρύα. Έχασα το μυαλό μου ενώ απαγγέλθηκε η πρωινή κλήση στην προσευχή. Η σύζυγός μου με ξύπνησε και μου είπε ότι θα έρθει. Πήγε, «Περιμένετε εδώ μέχρι να έρθω, θα κάνω την ημιτελή δουλειά μου». Δεν κλειδώθηκε η εξωτερική πόρτα του σπιτιού. Κοίταξα ότι δεν υπήρχε μηχανισμός. Έψαξα το lah αλλά δεν το βρήκα.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΑ

Δηλώνοντας ότι δεν έχουν σταθερά τηλέφωνα στο σπίτι και ότι τα κινητά τηλέφωνα της κόρης της φυλάσσονται από τον σύζυγό της και δεν μπορούν να βρεθούν, η Melek İpek συνέχισε τα λόγια του ως εξής:

«Έψαξα το κλειδί της χειροπέδας, δεν μπορούσα να το βρω. Προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τις χειροπέδες με τις κόρες μου με ένα κουταλάκι του γλυκού και φουρκέτες, αλλά δεν μπορούσαμε να το ανοίξουμε. Με τη βοήθεια της κόρης μου Γ., Τυλίχτηκα με ένα φύλλο και πήγα στο σπίτι του γείτονά μας Turgut Yaraşlı. Η απόσταση μεταξύ των σπιτιών μου είναι περίπου 100 μέτρα. Η σύζυγος της Turgut, Semra Yaraşlı, άνοιξε την πόρτα και με ρώτησε: «Ποια είναι η περίπτωσή σου;» Δεν ήθελα να πω τίποτα από τον φόβο μου. Έδωσα τις ερωτήσεις της λέγοντας, «Έκανα πάλη ξανά», γιατί ο σύζυγός μου αφήνει μερικές φορές το τουφέκι του στο σπίτι της Turgut. Ρώτησα αν είχαν ένα τουφέκι για τον σύζυγό μου. Η Semra μου είπε ότι δεν είχαν το τουφέκι. Πήγα σπίτι μου επίσης. Η Semra κάλυψε τα χέρια μου, ώστε να μην βλέπει ότι με χειροπέδες. Αρχίσαμε να περιμένουμε τη γυναίκα μου στο σπίτι με τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου μου έλεγαν συνεχώς «Θα μας σκοτώσει ο πατέρας μας;» Στην πραγματικότητα, ο Γ. Τσαντισμένος από φόβο. Εν τω μεταξύ, ακούγοντας τη φωνή του αυτοκινήτου της γυναίκας μου, οι κόρες μου άρχισαν να κλαίνε από φόβο: «Ήρθαν οι γονείς μου, θα μας σκοτώσει;» Έφυγα από το δωμάτιο όπου βρίσκονταν τα παιδιά και μπήκα στο πρώτο δωμάτιο στα αριστερά στην είσοδο του σπιτιού. Η γυναίκα μου κατάρα από κάτω και θα μας σκότωνε. Κλωτσούσε την πόρτα και μπήκε. Άρχισε να φωνάζει μέσα στο σπίτι. Στεκόμουν σε μια γωνία του δωματίου, συγκρατημένη. “

“ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΟΣ ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙΔΙΟ GUN”

Εν τω μεταξύ, ο Melek İpek είπε ότι το μικρό όπλο πουλιών στο δωμάτιο που δεν είχε δει πριν χτύπησε το μάτι του και είπε, “Αν και τα χέρια μου ήταν χειροπέδες, πήρα το όπλο στο χέρι μου. Το πρόβλημά μου ήταν να φοβίσω τη γυναίκα μου, η οποία με βασανίζει συστηματικά μέχρι το πρωί. Εν τω μεταξύ, η πόρτα του δωματίου άνοιξε σκληρά. Ήρθαμε αντιμέτωποι με τη γυναίκα μου. Κατά τη διάρκεια μιας μάχης, το όπλο εξερράγη ανεξέλεγκτα. Πρώτα σκέφτηκα ότι ήμουν νεκρός. Τότε είδα ότι η γυναίκα μου συσσωρεύτηκε στην πόρτα του δωματίου, ρέει αίμα. Πήρα αμέσως το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας μου στην τσέπη της. Προσπάθησα να ανοίξω το τηλέφωνό της. Δεν μπορούσα να το ανοίξω επειδή δεν ήξερα τον κωδικό πρόσβασης. Έδειξα το τηλέφωνο στο πρόσωπό της για να ανοίξει τον κωδικό πρόσβασης. Ωστόσο, δεν άνοιξε. Τότε βγήκαν οι κλήσεις έκτακτης ανάγκης, οπότε κάλεσα το Κέντρο κλήσεων έκτακτης ανάγκης 112. Ζήτησα από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, την χωροφυλακή και το ασθενοφόρο να ενημερωθούν ότι είχα πυροβολήσει τη γυναίκα μου. Περίμενα να σκύψω στο κεφάλι του συζύγου μου με το σοκ των γεγονότων. Η πόρτα χτύπησε, η χωροφυλακή και το ασθενοφόρο ήρθαν. Αργότερα με κρατήθηκαν για διαδικασίες. Λυπάμαι και λυπάμαι για αυτό που συνέβη. Ωστόσο, εάν δεν είχε συμβεί τόσο άσχημο συμβάν, εγώ και οι 2 κόρες μου θα πέθαινα. “Καθαρίσαμε την τιμή μου από τον άντρα μου, ο οποίος με βασάνισε μέχρι το πρωί.”

Source