Ayşegül Baybars: “Οι άνθρωποι θα κερδίσουν, όχι ο κοραναϊός!”

Αναπληρωτής Λαϊκού Κόμματος (HP) Aysegul Baybarsαυξάνεται μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης Κορωνοϊός έκανε μια δήλωση σχετικά με τη μόλυνση.

Baybars, η χώρα και πάλι μια νέα Κορωνοϊός Δηλώνοντας ότι αντιμετώπιζε ένα κύμα επιδημιών, είπε, «Κατά τη διάρκεια της περιόδου που ήμασταν στην κυβέρνηση, αντιμετωπίσαμε μια τέτοια διαδικασία, επιπλέον, είμαστε απροετοίμαστοι σαν ολόκληρος ο κόσμος για αυτήν την κρίση που δεν είχε βιώσει προηγουμένως. “

Σημειώνοντας ότι αυτή η διαδικασία τους εκπαιδεύει και ότι η λήψη αποφάσεων εγκαίρως, χωρίς να παρασύρεται, με τον σωστό τρόπο και τη σωστή στιγμή, προστατεύει τόσο τον λαό όσο και τη χώρα από την επιδημία, ο Baybars σημείωσε ότι τα σωστά μέτρα που λαμβάνονται διασφαλίζουν ότι είναι μεταξύ τις πιο υγιείς χώρες στον κόσμο για πολύ καιρό.

Λέγοντας “Τώρα περνάμε ένα νέο κύμα με μια νέα κυβέρνηση”, ο βουλευτής της HP Baybars χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις στη συνέχεια της δήλωσής του:

«Αυτό που έχουμε βιώσει σε αυτή τη νέα περίοδο μας δείχνει σαφώς πώς η ασθένεια μπορεί να γίνει επιθετική και το σύστημα υγείας θα αντιμετωπίσει κατάρρευση εάν οι αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν δεν λαμβάνονται με τον σωστό τρόπο και εγκαίρως. Η διαδικασία μάς έδειξε επίσης πώς η λογική του I-know-I-do χτύπησε στον τοίχο σε δύο εβδομάδες, όπως συμβαίνει σε κάθε θέμα.

Σε αυτό το σημείο, ακόμα κι αν δεν είμαστε στην κυβέρνηση, τόσο ως πολίτης όσο και ως διαχειριστής που έχει βιώσει αυτές τις διαδικασίες, βλέπω ένα όφελος εκ μέρους της χώρας μου υπενθυμίζοντας σε αυτούς που κυβερνούν τη χώρα:

– Λάβετε τις αποφάσεις σας σύμφωνα με τις επιστημονικές και ειδικές εκθέσεις, όχι με το δικό σας μυαλό. Μην απομακρύνεστε από τις αποφάσεις που έχετε λάβει, μην ταλαντεύεστε, μην εξουδετερώνετε τις αποφάσεις προσπαθώντας να ευχαριστήσετε όλους.

– Εξετάστε τις αποφάσεις του Ανώτατου Συμβουλίου για τις μεταδοτικές ασθένειες. Μην διαφωνείτε μαζί τους, αλλά συνεργαστείτε.

– Κατά τη διαδικασία του κλεισίματος, θα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που περιορίζονται στα σπίτια τους, ζουν μόνοι τους ή που δεν μπορούν να καλύψουν τις συνήθεις ανάγκες τους λόγω προβλημάτων υγείας, δημιουργούν επειγόντως μια σοβαρή οργάνωση όπως κάνουμε για να προσεγγίσουμε αυτούς τους ανθρώπους.

– Ενεργοποιήστε τις γραμμές ειδοποίησης και απαιτήσεων που έχουμε δημιουργήσει πριν. Αφήστε τους να λειτουργήσουν 24/7.

– Η υγιεινή και η καθαριότητα των δημόσιων χώρων και των ανοιχτών τομέων είναι εξαιρετικά σημαντική. Υπάρχει ένα σοβαρό οργανωτικό πρόβλημα σχετικά με αυτό το ζήτημα. Επιστρέψτε στην οργανωτική λογική που δημιουργήθηκε στην περίοδο μας

– Ενισχύστε τους πίνακες ασφαλείας της κομητείας, παρέχετε έγκαιρες καθημερινές πληροφορίες στην κοινότητα.

– Στη φυλακή, Κορωνοϊός Επειδή οι προσωπικές συναντήσεις απαγορεύτηκαν, δημιουργήσαμε ένα σύστημα που επιτρέπει στους κρατουμένους και τους καταδίκους να κάνουν διαδικτυακές απόψεις. Επανεκκινήστε το.

– Τις επόμενες μέρες, θα υπάρξουν πολλά αιτήματα για επισιτιστική βοήθεια. Ολοκληρώστε όλες τις προετοιμασίες σας τώρα. Μην κάνετε θύματα άτομα. Προσεγγίστε πρώτα αυτούς τους ανθρώπους, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που συλλέχθηκαν προηγουμένως.

– Αποζημιώστε τις απώλειες όσων κερδίζουν και ξοδεύουν ημέρες σε αυτήν τη διαδικασία. Επεκτείνετε την περίοδο των πληρωμών που πραγματοποιήθηκαν σε αυτά τα άπορα τμήματα στην περίοδο μας. Μοιραστείτε τους περιορισμένους πόρους της χώρας από κοινού με όλα τα τμήματα.

– Ξεκινήστε να παρέχετε υποστήριξη για μισθούς κ.λπ., ειδικά σε υπαλλήλους σε κλειστούς τομείς.

Θα περάσουμε από μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Αλλά μαζί θα ξεπεράσουμε αυτά τα προβλήματα. Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε όλη την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει με τους ηγέτες και τον λαό μας. Αυτή η ασθένεια δεν θα είναι σε θέση να μας νικήσει.

Τελικά θα πετύχουμε και θα κερδίσουμε. Κορωνοϊός όχι #halkkazanacak “

.Source