Bülent Turan: Δεν κάνουν τίποτα άλλο από ψέματα και συκοφαντίες

Ο Turan έκανε αξιολογήσεις στους δημοσιογράφους σχετικά με την ημερήσια διάταξη στο Κοινοβούλιο και απάντησε στις ερωτήσεις.

Ο Τούραν, ο οποίος έδωσε πληροφορίες σχετικά με την ημερήσια διάταξη της Συνέλευσης, δήλωσε ότι σκοπεύουν να συζητήσουν τη Νομική Πρόταση για την Τροποποίηση του Νόμου για Μηχανικούς και Γραφεία Κτηματομεσιτικής Έρευνας με άδεια χρήσης αυτήν την εβδομάδα στη Γενική Συνέλευση της Τουρκικής Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης.

Αξιολογώντας την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της ΤΔΒΚ για το κλείσιμο των μαθημάτων Κορανίου, ο Τούραν είπε, “Η Κύπρος είναι ένα ανεξάρτητο κράτος. Όταν εξετάζουμε το διεθνές δίκαιο, είναι το συνταγματικό δικαίωμα των γονέων να δίνουν στα παιδιά τους θρησκευτική εκπαίδευση. είπε.

Η Τουρκία θυμίζει πολλά χρόνια απώλειας με παρόμοια ζητήματα Turan, “Η Τουρκία είναι πολύ ειδικευμένη σε αυτήν την τέχνη. Σε αυτήν τη χώρα, την πολιτική, ζούμε μαζί, ότι το κράτος και το έθνος είναι μια μεγάλη τιμή. Θέλουμε η Κύπρος στα ζητήματα ζωής που στυλ.” μίλησε.

Δηλώνοντας ότι το ζήτημα πρέπει να επιλυθεί με μια πιο φιλελεύθερη, λογική προσέγγιση και με τρόπο που ανακουφίζει τη συνείδηση ​​του έθνους, ο Τούραν είπε, “Η Κύπρος μας έχει ανατεθεί από την ιστορία. Η απόφαση που έλαβε το Συνταγματικό Δικαστήριο της ΤΔΒΚ απέχει πολύ από την κλασική νόμος, ιδεολογικός, ανοιχτός στη συζήτηση. Πιστεύω ότι αυτή η απόφαση θα διορθωθεί. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

– “ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥ, Συκοφαντία”

Απαντώντας στον ισχυρισμό της αντιπολίτευσης ότι “τα 128 δισεκατομμύρια δολάρια στα αποθέματα της Κεντρικής Τράπεζας έλιωσαν”, δήλωσε ο Τούραν, “Το 2002, ο χρυσός και το ξένο νόμισμα μαζί, το ακαθάριστο αποθεματικό συναλλάγματος μας είναι 26 δισεκατομμύρια δολάρια.” ; ” Εάν λέει, θα ήθελα να εκφράσω ότι αυξήσαμε το αποθεματικό από 26 δισεκατομμύρια δολάρια σε 128 δισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή εκτιμά την επιτυχία μας. ” είπε.

Τα μεγάλα αποθέματα της Τουρκίας, αλλά αυτό αξίζει περισσότερα από καταχωρημένα από την αντιπολίτευση, που είναι πολύτιμο για αυτούς που δείχνουν τον Turan, είπε:

“Στην πραγματικότητα, ενώ μας επικρίνουν, τονίζουν επίσης ότι το έχουμε αυξήσει από 26 δισεκατομμύρια δολάρια σε 128 δισεκατομμύρια δολάρια. Αλλά, όπου κι αν κοιτάξουμε την αντίθεσή μας, αποκαλύπτουμε πάντα το στυλ που έχουμε. Βλέπουμε ότι η αντιπολίτευση δεν Κάντε οτιδήποτε άλλο εκτός από ψέματα και συκοφαντίες. Εάν υπάρχει τέτοια απώλεια στην Κεντρική Τράπεζα, γιατί να το κάνετε αυτό; Ξαφνικά 3 μέρη άρχισαν να το χρησιμοποιούν μαζί Γιατί το είπαν σήμερα, όχι χθες.

Η απάντηση στην ερώτηση έχει δοθεί πολλές φορές μέχρι τώρα. Δεν άφησαν ούτε επίπεδο ούτε ευγένεια στην πολιτική. Οι συζητήσεις, οι δράσεις, οι αφίσες είναι ενδεικτικές. Χθες, ο Menderes είπε, “λαθρεμπορεί 12 αεροσκάφη γεμάτα χρυσό στο εξωτερικό.” Η ίδια κατανόηση που λέει, μας κάνει αυτές τις κατηγορίες σήμερα. Δεν υπάρχει έγγραφο, καμία πληροφορία. Υπάρχει ένας ισχυρισμός που γίνεται μόνο με τη μορφή της αντιπροσωπείας. Εάν αυτός ο ισχυρισμός δεν ήταν παρών χθες αλλά τρία μέρη έλεγαν ταυτόχρονα, αυτός είναι ένας άλλος λογαριασμός, ένας άλλος «Ξεκινήστε». είναι η απαίτηση της εντολής. “

– “Ο CHP ΑΦΑΙΡΕΘΕΤΑΙ ΓΙΑ 3,5 εκατομμύρια LIRA.”

Δηλώνοντας ότι το CHP είναι το τελευταίο κόμμα που επικρίνει το AK Party για αυτά τα θέματα, ο Turan είπε, “Χθες, το Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο εξέτασε τους λογαριασμούς του CHP, επέβαλε πρόστιμο στο κόμμα για παρατυπίες περίπου 3,5 εκατομμυρίων λιρών. Αυτοί είναι τέτοιοι άντρες Πώς μπορούν να επικρίνουν την Κεντρική Τράπεζα χωρίς να δουν αυτήν την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου. ” είπε.

Σημειώνοντας ότι καταγράφηκαν όλα όσα προστέθηκαν, πωλήθηκαν ή αφαιρέθηκαν στην Κεντρική Τράπεζα, η Turan συνέχισε ως εξής:

“Αυτή είναι η τράπεζα της χώρας μας, του κράτους μας. Οι παράγοντες της οικονομίας, φυσικά, θα αυξήσουν το νόμισμα, μερικές φορές το χρυσό, μερικές φορές την τουρκική λίρα, ανάλογα με το χρόνο. Αυτή είναι η διαδικασία.” Ας μην αυξηθεί το επιτόκιο. ” Μπορείτε να επικρίνετε αυτά τα βήματα, αλλά “Αφήστε το επιτόκιο να μην αυξηθεί.” Ωστόσο, ούτε η κυβέρνησή μας ούτε η διοίκηση της Κεντρικής Τράπεζας αξίζουν να κάνουν αυτές τις κατηγορίες, υποθέτοντας ότι η εκδήλωση διέπεται όπως το CHP με μόνο πολιτικούς υπολογισμούς. Η Κεντρική Τράπεζα είναι η τράπεζα του κράτους. Έγιναν εξηγήσεις σχετικά με αυτό. Εάν το επιθυμούν, πρέπει να κλείσουν ραντεβού ξανά. Πρέπει να πάνε στην Κεντρική Τράπεζα και να τους εξηγήσουν. “

– “ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ”

Ο Bülent Turan είπε ότι δεν έκρινε σωστό να κάνει δηλώσεις που βλάπτουν την τράπεζα της χώρας.

Εξηγώντας ότι έλαβαν αυτά τα μέτρα για να τονώσουν την οικονομία της παραγωγής και να μην αυξήσουν τα επιτόκια, ο Turan είπε:

“Τώρα όσοι πιστεύουν επίμονα ότι ζητούν αυτόν τον λογαριασμό ενεργούν πραγματικά ως εκπρόσωποι εκείνων που πιστεύουν ότι δεν πληρούνται τα αιτήματά τους για τόκους. Αυτή δεν είναι μια λογική συναλλαγή. Εάν ήταν μια λογική συναλλαγή,” Πού είναι αυτό; ” Θα έλεγαν, “Πού είναι ο γαμπρός;” χθες, σήμερα “Πού είναι τα χρήματα της Κεντρικής Τράπεζας;” Θα υπάρξει και κάτι άλλο αύριο. Αυτές είναι οι ανταμοιβές μιας πολιτικής μάχης και ενός γραφείου. Πιστεύω ότι αυτό είναι άδικο για τη χώρα. Αυτό δεν είναι παρά η συσκευή των γνωστών αντιλήψεων που απαιτούν αύξηση του ενδιαφέροντος και διακοπή της παραγωγής τη χώρα μας. Χθες ήταν δικηγόροι του Άσαντ. Όταν στείλαμε στρατεύματα στο Αζερμπαϊτζάν, θυμούσαν μαζί μας και ενήργησαν ως δικηγόροι της Αρμενίας. “Τι κάνεις στη Λιβύη;” Είπαν, “Τι κάνεις στην Ανατολική Μεσόγειο;” Έδρασαν ως υποστηρικτές των άλλων λέγοντας “Γιατί δεν αυξήθηκε το ενδιαφέρον;” Αλλά η συνείδηση ​​και η σοφία του έθνους μας τα βλέπουν όλα. Ο Stone θα ηρεμήσει. Το CHP είναι τόσο εκτός λειτουργίας που δεν υπηρετούν τη χώρα. “

ΠΗΓΗ: ΑΑ

.Source