Cihat Yaycı: Πρέπει να υπενθυμίσουμε στην Ελλάδα! Αυτή είναι η αιτία του πολέμου

Ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου Bahçeşehir, Κέντρο Ναυτιλίας και Παγκόσμιου Στρατηγικού Κέντρου (BAU DEGS) Μουσταφά Πίσω Ναύαρχος Jihad Yayci, τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας σε απόσταση 12 μιλίων από την απομάκρυνση του Ιονίου και το Συμβούλιο του Ατλαντικού έκανε δηλώσεις για την έκφραση της Τουρκίας ως αδίστακτου κράτους στην έκθεση.

“Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ”

Τονίζοντας ότι η Ελλάδα έχει στην πραγματικότητα ένα διαφορετικό σχέδιο, ο Γιάτσι είπε, “Αν δεχτούμε ότι η Ελλάδα έχει αυξήσει μόνο τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια στο Ιόνιο Πέλαγος, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αλλά αυτό το βήμα της Ελλάδας είναι στην πραγματικότητα μέρος ενός σχεδίου. Πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας. Ο Νίκος Κοτζιάς είπε το 2017 και το 2018. Ο Κοτζιάς είπε, “Θα αρχίσουμε να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα από το Ιόνιο Πέλαγος.” Υλοποίησαν το πρώτο βήμα του σχεδίου “, είπε.

“ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΥΔΡΟΜΕΝΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΙΓΑΙΟΥ”

Εξηγώντας ότι πρόκειται για σχέδιο 3 βημάτων, ο Yaycı είπε, “Από τώρα και στο εξής, σχεδίαζαν να αυξήσουν τα χωρικά ύδατα των νησιών Küçük Çuha, Büyük Çuha και το δυτικό τμήμα της Κρήτης στα 12 μίλια. Στη συνέχεια ανακοίνωσαν ότι θα γυρίσουν από το εσωτερικό και θα κάνουν μετρήσεις για να αυξήσουν την ηπειρωτική χώρα της Πελοποννήσου σε 12 μίλια. Το πρώτο μέρος ενός σχεδίου 3 βημάτων που ανακοινώθηκε από τους Έλληνες αξιωματούχους. Το Küçük Çuha, το Büyük Çuha και το νησί της Κρήτης παραμένουν στο Αιγαίο Πέλαγος. Με άλλα λόγια, η αύξηση των χωρικών υδάτων τους σε 12 μίλια σε οποιοδήποτε μέρος αυτών των νησιών σημαίνει αύξηση των χωρικών υδάτων τους σε 12 μίλια στο Αιγαίο Πέλαγος. .

“Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΗΨΗ ΣΤΗΝ TBMM ΤΟ 1995 ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ”

Υπενθυμίζοντας την απόφαση που έλαβε η Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση το 1995, ο Γιάτσι είπε: “Η απόφαση αυτή αναφέρει ότι θα ληφθούν μέτρα για την έκθεση των χωρικών υδάτων της Ελλάδας σε πάνω από 6 μίλια στη Θάλασσα των Νήσων (Αιγαίο Πέλαγος) με όλα τα εθνικά στοιχεία εξουσίας, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών μέτρων. δηλώνεται ότι μετράται. Η Τουρκία πρέπει να είναι απολύτως επαγρύπνηση, πρέπει να ακολουθούν στενά τις εξελίξεις. Επίσης, η Ελλάδα Small Cloth, Great Kithira και Crete Island στα χωρικά ύδατα της αύξησης της μέσης αύξησης στο Αιγαίο Πέλαγος, και το 1995 η απόφαση που έλαβε το κοινοβούλιο Πρέπει να πει ότι θα εισέλθει, πρέπει να τους προειδοποιήσει “είπε.

“Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΥΡΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΙΓΑΙΟΥ”

Εξηγώντας γιατί κάλεσε το Αιγαίο Πέλαγος των Νησιών, ο Γιάτσι είπε: “Πρέπει να υπενθυμίσουμε στην Ελλάδα ότι δεν θα είναι σε θέση να αυξήσουν τα χωρικά τους ύδατα στα 12 μίλια στο Αιγαίο ή πολύ σύντομα στα ανατολικά ή δυτικά. Η Ελλάδα είναι θυμωμένη που το Αιγαίο Πέλαγος ονομάζεται” Θάλασσα των Νήσων “. “Λέω επίμονα” Η Θάλασσα των Νήσων “.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΙ

Ο συνταξιούχος οπίσθιος ναύαρχος Jihad Yayci περιλαμβάνει το Συμβούλιο Ατλαντικού σε σχέση με τις κατηγορίες εναντίον της Τουρκίας, είπε:

“Το Συμβούλιο Ατλαντικού το 2021 σχετικά με τους κινδύνους και η Τουρκία στον κατάλογο συμφωνιών των” αδίστακτων κρατών “ως ορισμός αποτελεί σαφή απειλή κατά της Τουρκίας. Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, τα αδίστακτα κράτη του διεθνούς δικαίου απειλούν την παγκόσμια ειρήνη, απρόβλεπτα τι θα κάνουν πριν από τη μαζική καταστροφή Είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται στις διεθνείς σχέσεις για τα κράτη που βοηθούν στη διάδοση των όπλων τους, αντιμετωπίζουν αδίστακτα τους δικούς τους ανθρώπους, απειλούν τους γείτονές τους, παραβιάζουν διεθνείς συνθήκες στις οποίες είναι σταθερά κόμμα, υποστηρίζουν την τρομοκρατία ή ακόμη και φέρεται να το χρησιμοποιούν ως εργαλείο στην πολιτική τους. “

“Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ”

“Το κράτος ληστών σημαίνει ότι το κράτος αναδύθηκε από τη διεθνή τάξη”, δήλωσε ο Yayci, “Ο έλεγχος σημαίνει ότι πρέπει να παρέχεται το κράτος. Χρησιμοποιήστε βία για να διασφαλίσετε ότι ο έλεγχος των μαθημάτων μπορεί επίσης να ειπωθεί. Υπάρχουν προσπάθειες να ανοίξει ο δρόμος για τη χρήση βίας. Έδειξε εχθρική στάση απέναντι στην Τουρκία.” “Είναι αδύνατο να επιβληθούν πολύ βαρύτητες. Αποδεκτές. Πρέπει να σταθούν όρθιοι ενόψει τέτοιων απειλών. Βρίσκονται σε διπλωματικό βήμα στην Τουρκία κηρύσσονται αποκλειστική οικονομική ζώνη. Εάν αφήσουμε την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου”, είπε.

Δηλώνοντας ότι οι ΗΠΑ εξακολουθούν να βλέπουν το Ιράν, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, τη Συρία και τη Βενεζουέλα ως αδίστακτα κράτη, ο Γιαγιάτσι δήλωσε: «Προηγουμένως, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, η Κούβα, η Λιβύη και η Γιουγκοσλαβία είχαν κηρυχθεί αδίστακτα κράτη. Έσκισε. Η προσπάθεια να δημιουργηθεί αυτή η αντίληψη εντατικά για την Τουρκία. Το κύριο έργο αυτής της αντίληψης είναι οι ύπουλες τρομοκρατικές οργανώσεις Feton PKK, Ελλάδα, Αρμενία, η Ελληνοκυπριακή Διοίκηση (GCA) και η Γαλλία ενοχλείται εξαιρετικά από την πρωτοβουλία της Τουρκίας για την Αφρική “. χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

“Αφήστε το 2021 να είναι το έτος αποστολής” ΠΡΟΤΑΣΗ

Λέγοντας ότι ο τουρκικός λαός πρέπει να κατανοήσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το κράτος λόγω των θαλασσών, ο Γιάτσι είπε: «Πρέπει να πούμε στο τουρκικό έθνος τη σημασία των θαλασσών. Πρέπει να εξηγήσουμε πώς μπορούμε να επωφεληθούμε από τις θάλασσες. Πρέπει να ξεκινήσουμε την κινητοποίηση της εκπαίδευσης, πρέπει να βάλουμε τη ναυτική στο πρόγραμμα σπουδών μας από το δημοτικό σχολείο. Πρέπει να αυξήσουμε μια γενιά ναυτικών. Δεν γνωρίζουμε αρκετά τη σημασία των θαλασσών». για λόγους για να εξηγήσουμε τις θυσίες που πρέπει να κάνουμε, εκτός από τον Εθνικό Ύμνο του 2021 «Ναυτική χρονιά», εύχομαι και η έκφραση του. Αυτή είναι η συνειδητοποίηση του κοινού για το νόμιμο σκοπό της Τουρκίας που θα συμβάλει στην ίδρυση », είπε.

ΠΗΓΗ: έδωσε

.Source