ENGİN YILDIRIM – Ωροσκόπια και ψώνια

Πρέπει να γνωρίζουμε το κοινό-στόχο που έχει προτεραιότητα στον τομέα λιανικής, εμπορικού κέντρου και μόδας. Γι ‘αυτό, η κοινωνικοοικονομική κατάσταση, η εκπαίδευση και η δημογραφική δομή του κοινού-στόχου διερευνώνται με τίτλους θεμάτων.

Ας δούμε ένα θέμα που δεν έχει συμπεριληφθεί στην έρευνα μέχρι τώρα από άλλη οπτική γωνία. Τα σημάδια επηρεάζουν τις αγορές ή όχι; Εάν ναι, πόσο αποτελεσματικό είναι; Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Filiz Özkol, τον διάσημο αστρολόγο, ο οποίος βοήθησε πολύ στο περιεχόμενο αυτού του άρθρου.

Σε τι ξοδεύουν χρήματα οι προπονητές;

Θέλουν να κάθονται κοντά στην ύπαιθρο αλλά ακόμα στην πόλη. Προτιμούν έπιπλα μεγάλης διάρκειας και μεγάλης διάρκειας. Χρησιμοποιούν σίγουρα ένα κόκκινο αξεσουάρ. Είναι πιθανό να συναντήσετε μια ερωτική ζωγραφική στις αίθουσες. Μεταλλικά αντικείμενα που συμβολίζονται από τον Άρη μπορεί να είναι ένα παλιό σπαθί, τουφέκι παππού, στολίδι σπιτιού. Είναι σχολαστικοί με το σπίτι τους και δεν θέλουν να εμπλέξουν κανέναν στις επιλογές τους. Οι άνθρωποι αυτού του σημείου αποδίδουν μεγάλη σημασία στην εμφάνισή τους. Τα ρούχα τους είναι πάντα όμορφα και κομψά. Αν υπάρχει κάποιο αντικείμενο στο μυαλό τους, πηγαίνουν στην αγορά για να το βρουν. Βρίσκουν και αγοράζουν τα ρούχα ή τα αντικείμενα που αναζητούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Τι κάνουν οι ταύροι να ξοδεύουν χρήματα;

Τα σπίτια των ταύρων είναι επιπλωμένα με τέλεια κομψότητα. Αντιμετωπίζουν ήρεμα και γαλήνια χρώματα και ντεκόρ. Ένας ταύρος με αίσθηση ασφάλειας θέλει να ζήσει σε ένα άνετο μεγάλο και όμορφο σπίτι. Νοιάζονται για το γεγονός ότι το σπίτι τους βρίσκεται σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή έξω από την πόλη, που περιβάλλεται από πράσινο. Προτιμούν σπίτια με μεγάλους κήπους. Τους αρέσουν τα κλασικά αντικείμενα. Τα δέρματα και το ξύλο τους προσελκύουν. Δημιουργούν αρμονικούς συνδυασμούς με λουλούδια και αυθόρμητα μοτίβα. Τα αγαπημένα χρώματα του Ταύρου, που τους αρέσουν τα απαλά χρώματα, είναι μπλε, πράσινο και ανοιχτό ροζ. Ξοδεύουν περισσότερα χρήματα σε λουλούδια, σετ μπαλκονιών και μαγειρικά σκεύη για ψώνια. Αγαπούν επίσης τα παστέλ καλύμματα. Απαλά και κομψά σχέδια κοσμημάτων είναι κατάλληλα για αυτούς.

Σε τι δαπανούν τα δίδυμα;

Τα σπίτια τους είναι απλά και μυστικιστικά. Φροντίζουν ότι η ταπετσαρία τους είναι φτιαγμένη από απλό ίσιο, μαλακό, ανακλαστικό, γυαλιστερό ύφασμα. Δεν τους αρέσουν πολλά πράγματα. Το κίτρινο χρώμα κυριαρχεί στους τοίχους. Το στυλ τους είναι παρόμοιο με αυτό των κουβάδων. Μυστικιστικοί πίνακες διακοσμούν τους τοίχους του. Ακόμα κι αν δεν μπορούν να πάρουν το πρωτότυπο έργο ενός διάσημου ζωγράφου, θέλουν να μιμηθούν. Αλλάζουν συχνά τα έπιπλα. Αποφεύγουν κλειστά δωμάτια και αποπνικτικά έπιπλα. Διαθέτει μεγάλη βιβλιοθήκη. Υπάρχουν αγορές που υπερβαίνουν τους προϋπολογισμούς τους.

Σε τι ξοδεύουν χρήματα τα καβούρια;

Τα καβούρια που πρέπει να ζήσουν στην πόλη πρέπει να έχουν μπαλκόνι στα σπίτια τους. Τους αρέσει να μεγαλώνουν μικρά γλάστρες στα μπαλκόνια τους. Το νερό είναι πολύ σημαντικό για αυτούς. Ακόμα κι αν είναι πολύ ακριβό, τους αρέσει να επισκέπτονται καταστήματα με αντίκες και να συλλέγουν παλιά αντικείμενα και διάφορα αντικείμενα. Τα έπιπλα που χρησιμοποιούν πρέπει να είναι πολύ μαλακά και άνετα. Προτιμούν βελούδο και μετάξι ως υφάσματα ταπετσαρίας. Παστέλ αποχρώσεις ιδιαίτερα σαν απαλά γκρι υφάσματα. Αγαπούν επίσης τα ξύλα και την πορσελάνη. Μπορούν να διαθέσουν πάρα πολύ προϋπολογισμό για υλικά μπιλιάρδου.

Σε τι ξοδεύουν τα λιοντάρια χρήματα;

Τα λιοντάρια που λατρεύουν τα σπίτια τους αγαπούν τα ήσυχα, πολύχρωμα και αρμονικά επιπλωμένα σπίτια. Τα λιοντάρια αγαπούν την πολυτέλεια. Ανεξάρτητα από το επίπεδο εισοδήματος, προτιμούν τα φανταχτερά αντικείμενα ανάλογα με τις δυνατότητές τους. Ενδιαφέροντα αντικείμενα, αντικείμενα από φύλλα χρυσού προσελκύουν την προσοχή τους. Είναι το μπαρόκ στιλ που ταιριάζει περισσότερο στο πνεύμα των λιονταριών που λατρεύουν την υπερβολή. Χρησιμοποιούν ευάερες κουρτίνες, ανθισμένα υφάσματα, μετάξι και φωτεινά συστήματα φωτισμού. Το σπίτι τους είναι σαν ένα παλάτι. Οι περισσότεροι λατρεύουν τις φανταστικές αντίκες. Τα ρούχα τους είναι επίσης κομψά. Τους αρέσει το χρυσό μέταλλο. Είναι η πιο διαβρωτική πόρτα κοσμημάτων. Φτερά καπέλα και σπινθηρισμένα φορέματα είναι για αυτά.

Σε τι ξοδεύουν χρήματα ο Virgos;

Γενικά, θέλουν να ζουν σε δασώδη μέρη έξω από την πόλη. Είναι ρυθμιστικοί και ευαίσθητοι στο περιβάλλον τους. Τα φυσικά έπιπλα τους προσελκύουν. Τα φανταχτερά και λαμπερά αντικείμενα δεν είναι για αυτά. Θα έχουν σίγουρα ένα τραπέζι σε μια γωνιά του σπιτιού τους, όπου μπορούν να επιδείξουν τα χόμπι τους. Προτιμούν τα υφάσματα λουλουδιών ταπετσαρίας από τα σχέδια βαμβακιού. Μικρά μπιχλιμπίδια και αντίκες στολίζουν μια γωνιά του σπιτιού τους. Για αυτούς, η ανθεκτικότητα των πραγμάτων είναι πιο σημαντική από τη μόδα. Προϋπολογισμός για ξύλινα και ψάθινα σετ κήπου, δερμάτινες τσάντες και ρούχα που αντικατοπτρίζουν το κομψό στιλ τους. Επιπλέον, η μουσική και τα βιβλία είναι απαραίτητες συνήθειες αγορών.

Σε τι κάνουν οι κλίμακες να ξοδεύουν χρήματα;

Οι χώροι διαβίωσης και αναπνοής είναι σημαντικοί για αυτούς. Είναι σημαντικό το σπίτι τους να μυρίζει πάντα καλά. Συνήθως τα αγγεία τους είναι γεμάτα καθημερινά λουλούδια. Οι παστέλ αποχρώσεις κυριαρχούν στα μέρη που ζουν. Μπορείτε να δείτε πολλά μαξιλάρια διάσπαρτα στο κάθισμα μιας κλίμακας. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν μεγάλα μοτίβα τριαντάφυλλου σε ταπετσαρίες. Το περιβάλλον στο οποίο ζουν πρέπει να είναι δυναμικό και να αντικατοπτρίζει μια κίνηση. Προσελκύονται περισσότερο από vintage αντικείμενα από το μοντέρνο στυλ. Η ταπετσαρία του καναπέ και τα μαξιλάρια από σατέν από ντυμένα φωτεινά υφάσματα στα σπίτια τους είναι η αντανάκλαση των εκλεπτυσμένων γούστων τους. Μερικές φορές ξοδεύει άνισα χρήματα σε ρούχα και οτιδήποτε τον κάνει ευτυχισμένο.

Σε τι ξοδεύουν χρήματα οι Scorpions;

Δεν είναι δυνατόν να δούμε φως στο σπίτι του σκορπιού. Τους αρέσει να δημιουργούν μια προκλητική ατμόσφαιρα σε ένα σκοτεινό, σκοτεινό περιβάλλον. Οι σκούροι δερμάτινοι καναπέδες και τα κόκκινα αντικείμενα είναι πολύ σημαντικά για αυτούς. Δεν διστάζουν να ξοδέψουν χρήματα για τη διακόσμηση. Γενικά, οι σκορπιοί θέλουν να συλλέγουν κομμάτια διάσημων ανθρώπων. Τα χρωματιστά γυάλινα αντικείμενα είναι απαραίτητα αξεσουάρ. Δεν τους αρέσουν ποτέ πολύ φως, αν και ο ακριβός φωτισμός είναι το απαραίτητο πάθος τους. Κηροπήγια και κόκκινα κεριά είναι μέρος του σπιτιού τους. Δίνουν μεγάλη σημασία στα αρώματα και στα αρώματα σπιτιού. Τα εσώρουχα και τα παπούτσια είναι τα πιο οικονομικά τμήματα.

Σε τι κάνουν τα ελατήρια χρήματα;

Ο Τοξότης δίνει τη μεγαλύτερη σημασία στην άνεση στα ρούχα. Θέλουν να βρουν αυτό που ψάχνουν αμέσως. Οι περιοχές τους πρέπει να είναι ευάερες και φωτεινές. Το στέμμα των αξεσουάρ είναι ο καθρέφτης. Τους αρέσει να ταξιδεύουν και να βρίσκουν ενδιαφέροντα αντικείμενα. Δεν τους αρέσει να διαπραγματεύονται. Μαξιλάρια και καλύμματα από μυστικιστικά υφάσματα προσελκύουν συχνά την προσοχή τους. Η μουσική είναι ένα σημαντικό μέρος αυτών και είναι πάντα ένα μουσικό όργανο σε μια γωνιά του σπιτιού. Αγαπούν το σκούρο μπλε, το ναυτικό μπλε και τους μοβ τόνους. Προτιμούν ένα σπορ στυλ στα ρούχα τους. Δεν τους αρέσουν τα κοσμήματα. Παίρνουν μεγάλη ευχαρίστηση στις αγορές.

Σε τι ξοδεύουν τα Αιγόκερως;

Τα έπιπλα που επιλέγονται από τα παιδιά που είναι πολύ προσκολλημένα στην παλιά εποχή δεν είναι πολύ μοντέρνα. Αν και οι Αιγόκεροι φοβούνται να ξοδέψουν περιττά χρήματα, μπορούν να ξοδέψουν μεγάλα ποσά σε αντικείμενα και αντικείμενα που τους αρέσουν. Ακόμα κι αν τα οικονομικά τους μέσα δεν είναι πολύ υψηλά, τα σπίτια τους είναι πάντα κομψά και κομψά. Τους αρέσει να κρεμούν παλιές οικογενειακές φωτογραφίες στους τοίχους τους. Τους αρέσει να αγοράζουν αντικείμενα από μικρά παλιά καταστήματα αντίκες αντί για μεγάλα καταστήματα. Αγαπούν το ξύλο και την ξυλουργική. Λατρεύει τα ειδικά σετ πορσελάνης. Και πάλι, δεν υπάρχει όριο στα χρήματα που δίνουν σε αντίκες χαλιά.

Σε τι ξοδεύουν χρήματα οι κάδοι;

Προτιμούν να ζουν σε μεγάλα και ευάερα σπίτια, τους αρέσουν τα δωρεάν είδη. Δεδομένου ότι τους αρέσει πολύ η άνεση τους, θέλουν να επιπλώσουν τα σπίτια τους όπως νομίζουν. Ακόμα κι αν τα τραπέζια και τα ντουλάπια είναι παλιά, πρέπει να είναι διαφορετικά. Τους αρέσουν τα μεταξωτά ταφτά και τα δερμάτινα έπιπλα. Οι εικόνες που κρέμονται στους τοίχους είναι γενικά του είδους που κάνουν τους ανθρώπους να σκέφτονται. Προτιμούν διαφανή πτητικά διαφανή υφάσματα ως κουρτίνες. Δεδομένου ότι είναι πίσω και μπροστά από το χρόνο, ένα γλυπτό ή ένα διαστημόπλοιο μπορεί να διακοσμήσει το σπίτι τους ως αντικείμενα. Μπορούν να αγοράσουν ενδιαφέροντα κοσμήματα και ασυνήθιστα αντικείμενα. Μερικοί κάδοι ανδρών έχουν πάθος για τεχνολογία και ταχύτητα.

Σε τι ξοδεύουν χρήματα τα ψάρια;

Τα ψάρια θέλουν να καθίσουν δίπλα στο νερό όσο το επιτρέπει ο προϋπολογισμός τους. Λεπτά λεπτομερή μαξιλάρια λουλουδιών, λαμπερά υφάσματα είναι ειδικές γεύσεις που κοσμούν τις διακοσμήσεις τους. Τους αρέσει να χρησιμοποιούν φυσικά υλικά. Μπορούν να αγοράσουν μοτίβα από πέτρα και μαλακά υφαντά χαλιά ανεξάρτητα από την τιμή τους. Υπάρχουν πάντα αγριολούλουδα σε μια γωνία του σπιτιού τους. Ποτέ δεν παραμελούν κεριά και όμορφα φυσικά αρώματα δωματίου. Τα μεγάλα μαξιλάρια και τα σατέν καλύμματα είναι τα αγαπημένα τους αξεσουάρ. Επιπλέον, μπορούν εύκολα να ξοδέψουν χρήματα για προσωπικά υλικά που τα κάνουν όμορφα. Ειδικά στη μουσική και τα αρώματα, μπορούν να ξεπεράσουν τον προϋπολογισμό τους.

.Source