Erbakan Hodja από τη γλώσσα των συλλόγων νέων

Ο νεκρός πρωθυπουργός Necmeddin Erbakan τιμήθηκε για τη 10η επέτειο του θανάτου του με ένα βίντεο που ετοίμασε η Διεύθυνση Πολιτιστικών Υποθέσεων του Δήμου Esenler. Το βίντεο, στο οποίο εξέχοντα ονόματα ενώσεων νέων μοιράζονται τις απόψεις τους για το Necmeddin Erbakan, συναντήθηκε με το κοινό στην τηλεόραση Şehir Screen. Στο βίντεο με το μήνυμα του Δήμαρχου Esenler M. Tevfik Göksu, Διευθυντής Υπηρεσιών Νεολαίας του Υπουργείου Νεότητας και Αθλητισμού Dr. Ο Emre Topoğl, International Youth Foundation, TÜGV (Turkey Foundation for Youth), UDEF (International Student Association Federation), YOUNG MUSIAD, Anatolian Youth Association, Young Leader, Mihmandar Youth, Young IHH, δήλωσε επτά Crescent Society για τις απόψεις τους.

ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΤΗΤΑ

Ο δήμαρχος Esenler M. Tevfik Göksu έλεγε, “Ο αποθανόντος δάσκαλός μας στο Erbakan είναι αυτός που μπορεί να κάνει θυσίες για τις πεποιθήσεις και τα ιδανικά του.” Έκανε μια μεγάλη προσπάθεια. Το βασικό του ιδανικό ήταν πρώτα απ ‘όλα ηθικότητα και πνευματικότητα. Αφιέρωσε τη ζωή του σε νέους που μεγάλωσαν με αυτήν την αρχή “, είπε.

Υπουργείο Νεότητας και Αθλητισμού, Διευθυντής Υπηρεσιών Νέων Από την άλλη πλευρά, ο Emre Topoğlu είπε, “Ήταν το αντίστοιχο της λέξης ελπίδα τόσο για τη χώρα μας όσο και για τον ισλαμικό κόσμο. Μία από τις πιο σημαντικές λέξεις που το ορίζει είναι το όνειρο. Επειδή μας δίδαξε πόσο πολύτιμο είναι να ονειρευόμαστε. και τη σημασία του να ονειρευόμαστε και να επιδιώκουμε αυτά τα ιδανικά ζώντας. “Χάρη στην υπομονή και τον αγώνα του, έχουμε πετύχει κέρδη σήμερα. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να ονειρευόμαστε και θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε με όλη μας τη δύναμη.”

ΟΝΟΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗΣ

Ο Πρόεδρος της TÜGVA Enes Eminoğlu δήλωσε ότι ο Necmeddin Erbakan έκανε μεγάλες κινήσεις για την ανάπτυξη της χώρας του και βοήθησε τις μελλοντικές γενιές να μεγαλώσουν, λέγοντας: “Ο αείμνηστος Necmeddin Erbakan είναι το όνομα της ατελείωτης επιμονής και προσπάθειας. μια μίμηση της Δύσης. Υποστήριξε ότι πρέπει να θεσπιστεί μια δίκαιη τάξη υπό το φως της επιτυχίας και των αξιών που μας έχουν κληρονομήσει. “

Ο Πρόεδρος της UDEF Dr. Ο Μεχμέτ Αλί Μπολάτ, από την άλλη πλευρά, είπε, “Ο Ερμπάκαν Χότζα ήταν κάποιος που έδειξε πώς οι νέοι αυτής της κοινότητας, που ήταν χωρισμένοι από την ummah, θα συναντηθούν ξανά με τον ισλαμικό κόσμο και πώς θα συνεργαστούν. Προσπαθούμε να εκπληρώσει σωστά αυτό το καθήκον που έδωσε ο Erbakan Hodja. “

Θα εργαστούμε με την αντοχή μας

Ο νεαρός πρόεδρος της IHH, Αμπντουλάχ Μουχάμεντ Ισλάμ, λέει: «Ο δάσκαλός μας στο Erbakan θα πρέπει να έχει τη γνώση του παγκόσμιου συστήματος, καθώς και φοιτητής πανεπιστημίου, οικονομικός και διεθνής φοιτητής και να έχει το επίπεδο ικανότητας να επικοινωνεί με κάθε στρώμα της κοινωνίας και να έχει θρησκευτικές γνώσεις σαν απόφοιτος θεολογικής σχολής. «« Εργαζόμαστε για τους νέους να είναι οι καλύτεροι στον τομέα τους και να επιτύχουν καλή δουλειά », είπε.
Ο νεαρός πρόεδρος της MUSIAD Furkan Akbal είπε: «Καθοδηγούμε τον εαυτό μας το σύνθημα της« ηθικής και πνευματικότητας πρώτα », το οποίο επεσήμανε ο δάσκαλός μας.

ΣΚΕΨΗ ΝΕΑ, ΖΩΝΗ ΝΕΑ

Ο Πρόεδρος του τμήματος Νεολαίας Anadolu της Κωνσταντινούπολης, Γιουνς Γκεντς, δήλωσε ότι κάθε φάση της ζωής του Ερμπακάν είναι ένα παράδειγμα για τους νέους και είπε: «Ο δάσκαλός μας έδωσε πολύ σημαντικά μηνύματα στη συνεδρίαση της πανεπιστημιακής επιτροπής της Ανατολικής Ένωσης Νεολαίας τις τελευταίες ημέρες της ζωής του. Τα μηνύματα είναι πολύ σημαντικά για εμάς: «Από εσένα θέλω ενθουσιασμό, ενθουσιασμό, ενθουσιασμό!»

Ο Μουσταφά Κάρα, Πρόεδρος του Ιδρύματος Εκπαίδευσης και Υγείας του Μάβερρα, υπογράμμισε ότι οι ιδέες του Νεκμεντίν Ερμπάκεν είναι πάντα πέρα ​​από την ηλικία, λέγοντας, “Ο δάσκαλός μας δεν κοίταζε καθημερινά γεγονότα. Πάντα συνεργάστηκε με νέους. Πάντα πίστευε ότι ήταν νέος, έζησε νέος”.
Ο Süleyman Ragıp Yazıcılar, πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης Νεολαίας, είπε: «Ως παιδί τη δεκαετία του ’90, ο δάσκαλός μας Erbakan και οι άνθρωποι που έτρεχαν για το σκοπό του άφησαν βαθιά σημάδια στις καρδιές των παιδιών μας. Αν μπορούμε να πούμε αγωγές σήμερα, όλα αυτά είναι η βλάστηση των σπόρων που φυτεύτηκαν εκείνες τις μέρες. “

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΥΣΛΗΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΧΟΥΜΕ

Ο Μπιλάλ Φατίχ Καβακλί, αντιπρόεδρος των πανεπιστημίων Yedi Crescent Association, δήλωσε: «Εμείς, ως νέοι του σήμερα, παραδειγματίζουμε τον δάσκαλό μας Necmeddin Erbakan όχι μόνο τραβώντας μια σημαία στην Κύπρο, παράγοντας καινοτόμους κινητήρες και ως ισχυρός πολιτικός, αλλά και με τον δημιουργία νέων ονείρων κάτω από τις δυσκολίες και τον σκοπό του. Μας έδειξε πώς να σηκωθούμε παρά τα πολιτικά πραξικοπήματα “, είπε.

Ο Πρόεδρος του Νέου Ηγέτη Resul Ciftci, από την άλλη πλευρά, είπε, “Ο δάσκαλός μας στο Erbakan έδωσε ένα όραμα και έναν ορίζοντα στη νεολαία. Έδωσε το παράδειγμα για εμάς λέγοντας” Αυτός είναι ο αγώνας μας “με τη δική του ζωή και ακαδημαϊκές σπουδές, “Και ο Abdullah Demirayak από το Κέντρο Νεολαίας Mihmandar είπε:” Περιγράφουμε τον Erbakan με 4 χαρακτηριστικά: Αυτοί είναι επιστήμονες, ιεροκήρυκες, mujahid και είναι αληθινοί μουσουλμάνοι. Ο δάσκαλός μας είναι ένας άνθρωπος της καρδιάς που μας θυμίζει την ξεχασμένη ιστορία μας και το ξεχασμένο Ισλάμ μας. “

.Source