Ertuğrul Barka – Δεν γνωρίζαμε καλά!

Καθ. Δρ. Kural, Εμφανίζοντας την εικόνα του καπνίσματος του Sezen Aksu, ενός καλλιτέχνη από τη Σμύρνη, στους μαθητές του, «Αυτή η γυναίκα λαμβάνει εκατομμύρια δολάρια για να διαφημίσει τα τσιγάρα. Αν πεθάνει μπροστά μου, θα πάω στην κηδεία του. «Πώς θα αναγνώριζες τον ιμάμη;» «Το ξέρω άσχημα!» «Κάνετε νόμιμα τα δικαιώματά σας;» όταν ρωτά, “Δεν το κάνω!” θα πω Δεν δίνω το δικαίωμά μου σε κανέναν που καπνίζει » αυτός είπε.

Για όσους θα αντιδράσουν σε αυτό το άρθρο λέγοντας “Δεν μπορείτε να μιλήσετε μετά τους νεκρούς”, καθηγητής Δρ. Ξεκίνησα παίρνοντας ένα σετ με τα λόγια του Orhan Kural.

Κοιτάξτε πώς δημιουργούνται οι ήρωες με λειτουργίες αντίληψης σε κάθε θέμα. Αυτό είναι «περιβαλλοντολόγος».

Επίσης υπέβαλε ποινική καταγγελία εναντίον της καλλιτέχνης Sıla GENÇOĞLU στο εισαγγελέα, καθώς είναι υποχρέωση να μηνύσει δημοφιλή ονόματα, να ανακοινώσει ότι είναι «περιβαλλοντολόγος» και να το διαδώσει. Το σφάλμα του καλλιτέχνη ήταν να πει μια ενθάρρυνση να καπνίσει πέντε φορές στο τραγούδι Karanfil. Παρενόχλησε τον Cem Yılmaz με τις αγωγές που κατέθεσε. Ποιος αλλος ειναι εκει?

Είναι επίσης ένα από τα καθήκοντα του γαργαλάσματος των εθνικιστικών συναισθημάτων. Πρέπει να κρύψει ότι υπερασπίζεται τους αποικιακούς ανθρακωρύχους που λεηλατούν τη χώρα. Έδωσε σεμινάριο σε μαθητές γυμνασίου στην περιοχή Lüleburgaz. Δρ. Ο Orhan Kural λέει, “Ενώ οι μάρτυρες μας στέκονταν, δυστυχώς, πληρώσαμε 300 χιλιάδες δολάρια, χαλασμένα από ένα ιδιωτικό αεροπλάνο, είχαμε ένα γλυπτό για τον ποδοσφαιριστή που δεν πληρώνει φόρους. Τα οστά των μαρτύρων του Çanakkale υπέφεραν εξαιτίας του αγάλματος του Alex.” Καθηγητής, ο οποίος είναι πολύ στοχαστικός, προγραμματισμένος και προγραμματισμένος. Δρ. Ο κανόνας αναφέρει λεπτομερώς πώς πρέπει να είναι η κηδεία: «Ζητά από εκείνους που φορούν γούνα, να μην έρθουν στην κηδεία ενεργών κυνηγιού και εμπόρων ζώων», και επίσης ζητά από κανέναν να μην φέρει ζωντανά λουλούδια για την κηδεία τους.

Λοιπόν, καθηγητής Είναι ο κανόνας πραγματικά «πράσινος» καθώς διαφημίζεται και διατίθεται στο εμπόριο;

Ο Hodja υποστηρίζει την εξόρυξη χρυσού και τους ανθρακωρύχους στο τέλος. Ξέρετε, η εξόρυξη χρυσού στις αποικίες με τους αποίκους και τους συνεργάτες τους …

Να είστε ενάντια στον καπνό του τσιγάρου και όχι στις καμινάδες των θερμικών σταθμών! Αφήστε τη φύση να σφαγεί με τον λύκο, το πουλί, το λουλούδι και το έντομο, αλλά αφήστε εκείνους που φορούν ζωντανά λουλούδια και γούνα να έρθουν στην κηδεία τους!

Αντιτίθεστε γιατί τα τσιγάρα είναι καρκινογόνα, αλλά αγνοήστε τα εκατομμύρια και εκατομμύρια τόνους επικίνδυνων αποβλήτων που έχουν απομείνει από την εξόρυξη χρυσού!

Αντιδράστε στον Alex εκ μέρους των Μαρτύρων Çanakkale, αλλά υπερασπιστείτε την εταιρεία εξόρυξης χρυσού του Akın İpek, ο οποίος ζητείται από το FETO! Και που? Και πάλι στη σημερινή εφημερίδα του Akın İpek και τη σημερινή τηλεόραση! Ξέρετε, στην εφημερίδα και την τηλεόραση του Akın İpek, ο οποίος πραγματοποίησε την επίθεση με τα δαχτυλίδια και τα αυγά που αντιστάθηκαν με τα μπουμπούκια του κατά τη διάρκεια του αγώνα των χωρικών του Bergama ενάντια στο ορυχείο χρυσού. Ξέρετε, στην εφημερίδα και την τηλεόραση του Akın İpek, τον οποίο ο Fethullah Gülen αποκαλεί “γαμπρός μου”, ο οποίος αναζητά το FETOism. Συνεργαζόμαστε με τους FETOists ενάντια στους χωρικούς και τους ανθρώπους που αγωνίζονται για το περιβάλλον …

Γιατί δεν γίνεται η εξόρυξη χρυσού στην Ευρώπη, μετά τον πολιτικό διαχωρισμό της ΕΣΣΔ, για δοκιμαστικούς σκοπούς στη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας που ενσωματώνεται στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και μόνο οκτώ κιλά ετησίως. Θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί το ορυχείο χρυσού όπου παρήχθη χρυσός έκλεισε αμέσως και ως το πρώτο πράγμα μετά από αυτή τη συγχώνευση, καθηγητής Κανόνας?

Παρά την καταστροφή του κυανιούχου ασημένιου ορυχείου στο Kütahya Dulkadirli, ο καθηγητής συνέχισε τις προσπάθειές του για να αποδείξει την αβλαβή του κυανιούχου και δεν είπε την αλήθεια που γνώριζε. Δρ. Είναι ο Orhan Kural περιβαλλοντολόγος;

Ο δημοσιογράφος φίλος μου Özer Akdemir έγραψε την αλήθεια για αυτό το θέμα:

«… Ας του πούμε χωρίς να ενοχλεί: Πριν περάσουν 10 χρόνια από τα 100 της Etibank. Ο Yıl Eti Gümüş İşletmeleri ξεκίνησε τη λειτουργία του, 56 χωρικοί πέθαναν από καρκίνο του πνεύμονα, του στομάχου και του παχέος εντέρου. Μετά από αυτούς τους θανάτους από καρκίνο που ήρθαν ο ένας μετά τον άλλο, ένα σημαντικό μέρος του χωριού βρήκε τη λύση να μεταναστεύσει. Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Anadolu, ο οποίος πραγματοποίησε έρευνα στο χωριό το 1993 κατόπιν αιτήματος της Διεύθυνσης Υγείας. Δρ. Η έκθεση της Necla Özdemir εντόπισε αυτήν την κατάσταση … “

Δεύτερη ειρηνευτική επιχείρηση σε μια σφαίρα που εκτοξεύτηκε από την παράδοσή της στην Τουρκία στην Κύπρο, Lefke, σε συνεργασία με το ορυχείο χρυσού που εκπλύθηκε με κυανιούχο στο Gemikonağı και η μόνη διαφορά είναι ότι αντί του χρυσού χαλκού παράγεται από τα αριστερά της CMC που δεν μπορούν να αναφέρουν γιατί η περιοχή καταστράφηκε ζωές Καθ. Δρ. Κανόνας? Γιατί δεν μπορεί να υπάρχει πέντε φορές το φυσικό ποσοστό των ασθενών με νόσο του Αλτσχάιμερ και σαράντα τοις εκατό των θανάτων από καρκίνο στην εφημερίδα του αφεντικού του, στην τηλεόρασή του;

Η ζωή καταστρέφεται εντελώς σε αυτά τα ορυχεία χρυσού. Ανοίγονται λάκκοι κόλασης. βυθίζει χίλια μέτρα σε διάμετρο και βάθος τετρακόσια μέτρα! Τα δάση, η φυσική βλάστηση, η φυσική ύπαρξη ζώων καταστρέφονται πλήρως. Όλα αυτά είναι προς το συμφέρον των αποικιακών εταιρειών που λεηλάτησαν τη χώρα μας και τις ιθαγενείς συνεργαζόμενες τάξεις τους.

Αλλά ο καθηγητής Δρ. Ο κανόνας είναι κατά του καπνού τσιγάρων, κατά της φθοράς γούνας! Τι γίνεται με εκείνους που πεθαίνουν από τα αέρια απόβλητα άνθρακα που καίγονται σε θερμικούς σταθμούς; Τι γίνεται με όλα τα ζωντανά πλάσματα που πεθαίνουν από βαρέα μέταλλα; Αφήστε τους να πεθάνουν, αλλά μην φορούν τη γούνα τους. Αφήστε τη φυσική βλάστηση να καταστραφεί, αλλά μην στέλνετε ζωντανά λουλούδια στην κηδεία του Χότζα.

Δεν ξέραμε καλά! Δεν κάνουμε νόμιμα τα δικαιώματά μας!

Είναι σκόπιμο να τον θάβουμε σε ένα ορυχείο χρυσού και να ρίχνουμε νερό στον τάφο του σε μια δεξαμενή κυανιδίου.

Θαψτο!

Source