Erülkü: Διαμαρτύρονται όλοι οι αξιωματούχοι, ειδικά ο κ. Rifat Günay.

Ο επιχειρηματίας Meriç Erülkü διαμαρτυρήθηκε για τη σιωπή, λέγοντας ότι μια ιδιωτική τοπική τράπεζα πραγματοποιεί παράνομες συναλλαγές πραγματοποιώντας αλλαγές στους λογαριασμούς της.

Η εξήγηση του Erülkü έχει ως εξής:

Καταρχάς, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι η δράση μας εδώ δεν είναι ενάντια στην Κεντρική Τράπεζα της ΤΔΒΚ. δεν μπορεί. Το TRNC Central Bank είναι το βασικό μας ίδρυμα που πρέπει να προστατεύεται όπως το μήλο των ματιών μας. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να διαμαρτυρηθούμε για ένα νομικό πρόσωπο. Εμείς, ειδικά ο κ. Rifat Günay, ο οποίος παραπλανεί τα θεσμικά όργανα και εφαρμόζει αυθαίρετα τους νόμους όλοι οι υπάλληλοι διαμαρτύρονται. Οι νόμοι δεν εξουσιοδοτούν κανέναν να δίνει προνόμια σε άτομα ή ομάδες της επιλογής τους!

Αν και τα ευρήματά μας βασίστηκαν σε προηγούμενες αναφορές, έγιναν επίσημες καταγγελίες στην αστυνομία και όπου παρουσιάζονται τα αποδεικτικά στοιχεία Ήρθαμε εδώ για να παρακολουθήσουμε έναν νομικό αγώνα που συνεχίζεται από τις 21 Ιανουαρίου 2020. Από την TRNC Central Bank με αποθηκευμένες πληροφορίες με τρόπο που μια τοπική τράπεζα θα υπονομεύσει ριζικά ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα και την εμπιστοσύνη στις τράπεζες. πήγε ατιμώρητος μετά από κίνδυνο διαμαρτύρονται για αυτό. Διαμαρτύρονται ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν γίνεται για την τιμωρία των υπευθύνων. Ακούσαμε πολλές υποσχέσεις, περιμέναμε πολύ. Στην πραγματικότητα, σαν να ήταν δυνατόν να απαλλαγούμε από τις κυρώσεις με χρήματα, ακούσαμε τα λόγια του αγαπητού προέδρου, «Ο ιδιοκτήτης της τράπεζας θα βάλει χρήματα, περιμένει και θα δει». Μετά από αυτήν τη στάση που αγνοεί τους νόμους, γράψαμε δεκάδες άρθρα που τους απευθύνονται για να τους υπενθυμίσουμε τους νόμους, ισχυριζόμενοι με τα αποδεικτικά στοιχεία τους και δείχνοντας τους νόμους ότι τα εγκλήματα είναι βαριές κυρώσεις. Ενώ τα πιο σοβαρά εγκλήματα του τραπεζικού τομέα, τα οποία προβλέπονται έως και 7 χρόνια φυλάκισης, βρίσκονται στη μέση, ενώ τα πιο σοβαρά εγκλήματα του τραπεζικού τομέα βρίσκονται στη μέση, το πρόβλημα είναι “Θα ληφθεί μέριμνα για το πότε το θέτετε “είναι η βαρύτερη προσβολή που μπορεί να γίνει σε αυτήν την κοινωνία. Εάν θέλει ένα παράδειγμα των νόμων, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας της ΤΔΒΚ, κ. Rifat Günay, μπορεί να αναφερθεί στο άρθρο 55 του νόμου με τον οποίο συνδέεται το ίδρυμα που κυβερνά. Ομοίως, αν εξετάσει το άρθρο 73 παράγραφος 9 ή το άρθρο 73 παράγραφος 13, το άρθρο 73 παράγραφος 14 του τραπεζικού νόμου ή τα άρθρα 312, 333, 335, 341 του ποινικού κώδικα ή του νόμου περί εταιρειών, θα βρεθούν πολλά ακόμη παραδείγματα. Κοιτάξαμε. Είδαμε ότι όλα αυτά τα εγκλήματα συνεπάγονται φυλάκιση. Εάν θέλει να διαβάσει περισσότερα, μπορεί να διαβάσει την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου με αριθμό 3/2004 σχετικά με ορισμένους διαχειριστές τραπεζών σε προηγούμενα παραδείγματα. Δεν θέλουμε να είμαστε επικεφαλής του συστήματος και να πιστεύουμε ότι δεν γνωρίζετε αυτούς τους νόμους. Είμαστε εδώ επειδή δεν έχει εφαρμοστεί, αλλά …

Το πρόβλημά μας είναι ότι δεν λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα μετά από τόσα πολλά εγκλήματα. ότι διέπραξαν αυτά τα εγκλήματα τεκμηριωμένο και ακόμα περιλαμβάνονται στα αρχεία του δικαστηρίου ότι οι υπάλληλοι αυτής της «γνωστής» τράπεζας είναι αποτυχία επιβολής νόμων Ως αποτέλεσμα, εξακολουθούν να είναι επικεφαλής αυτής της τράπεζας. Όπως είπαμε προηγουμένως, δεδομένου ότι τα εγκλήματα πηγαίνουν ατιμώρητα, οι αξιωματούχοι της «γνωστής» τράπεζας μπορούν να παίξουν ένα «τραπεζικό θέατρο» στη χώρα μας. Ο πρόεδρος και αξιωματούχοι της Κεντρικής Τράπεζας της ΤΔΒΚ δήλωσαν ότι έθεσαν σε κίνδυνο το χρηματοοικονομικό μας σύστημα. Αν και έχουμε αποκαλύψει στα μάτια σας αδυναμία να δούμε δεν είναι αποδεκτό. Ακόμα κι αν απλοποιούνται και λένε τις ιστορίες «θα επιπλέουμε στην τράπεζα», για πολλά χρόνια χέρι με χέρι Ήταν επίσης απαραίτητο να μας πείτε σε όλους πώς να επιπλέουμε στην τράπεζα. Αυτή η κατάσταση κλονίζει τα θεμέλια της ύπαρξης ενός κράτους δικαίου.. Ως αποτέλεσμα τέτοιων πρακτικών που διαταράσσουν τις κλίμακες της δικαιοσύνης, όσοι κλέβουν ψωμί από την αγορά λόγω της πείνας θα φυλακιστούν και θα ανταμείψουμε όσους εισπράττουν 200 εκατομμύρια από την τράπεζα. Ενώ σε άλλες χώρες τέθηκαν υπό κράτηση τέτοιες παραβιάσεις του νόμου, πόσο μάλλον να κρίνουμε εκείνους που διέπραξαν αυτές τις παραβιάσεις, λυπούμαστε για τη νοοτροπία που τις διατηρεί υπό τη διαχείριση της τράπεζας.

Πολύτιμα της Κεντρικής Τράπεζας της ΤΔΒΚ Προσκαλούμε επίσης τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου στο καθήκον.. Εάν εγκρίνουν τη θέση του προέδρου να αρνηθεί την επιβολή του νόμου, θα το πράξουν καταλαμβάνουν μάταια Θα σημαίνει.

Περιμένουμε μια απάντηση από τον Rifat Günay και άλλα στελέχη για αυτό που έχουμε πει μέσω σας. Εάν αποφύγει να απαντήσει ως “εμπορικό μυστικό” Τους υπενθυμίζουμε ότι καμία απάτη δεν μπορεί να είναι εμπορικό μυστικό.. Είναι υποχρεωμένο να ενεργεί σύμφωνα με τους νόμους, να λάβει τα απαραίτητα νομικά μέτρα εναντίον των ενδιαφερομένων και να μεταφέρει τη διαχείριση της τράπεζας σε αρμόδιες και έντιμες αρχές. Αν δεν γίνουν, εμείς σε διαφορετικούς χρόνους, μέρη και τρόπους δημοκρατικός και συνταγματικός Θα συνεχίσουμε την αναζήτηση δικαιωμάτων.

Είμαστε έτοιμοι να αποδείξουμε ΟΛΑ τα σημεία που ισχυριζόμαστε εδώ σε όλα τα είδη μέσων. Τα δικαστήρια περιλαμβάνονται επίσης σε αυτά τα μέσα. Προτιμούμε ο κ. Rifat Günay και / ή άλλοι αξιωματούχοι της Κεντρικής Τράπεζας της ΤΔΒΚ να θέλουν να συζητήσουν αυτό το ζήτημα μαζί μας δημόσια. Στην παρουσία σας, τους προσκαλούμε σε μια συζήτηση όπου θα αποδείξουμε τους ισχυρισμούς μας σε οποιαδήποτε δημόσια πλατφόρμα. Σε περίπτωση που σκέφτεται διαφορετικά σε οποιαδήποτε από τις αξιώσεις μας, τον καλούμε να αποκαλύψει τις πληροφορίες και τα έγγραφά του ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Οποιοδήποτε από αυτά Αν θα δείξουμε διάφορες δικαιολογίες θα δούμε μαζί. Έχουμε ήδη αποδείξει τι τους είπαμε με τα έγγραφα που έχουν στη διάθεσή τους και αγνοούμε. Δεν είχαν φανταστεί ότι κάποιος θα μπορούσε να συλλέξει αυτά τα έγγραφα κρύβοντας πίσω από το απόρρητο του τραπεζικού συστήματος. Όλοι συνεργαστήκαμε και το πετύχαμε αυτό.

πολιτικά, ειδικά οι πελάτες μας, θα καλέσουμε αξιωματούχους της Δημοκρατίας της μητρικής Τουρκίας να λάβουν μέτρα σε αυτό το θέμα. Έχουν επίσης την παρανομία που έχουμε εντοπίσει. Δεν πιστεύουμε ότι θα ανεχθούν.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η TRNC Banks Association δεν θα επιτρέψει σε αυτό το σάπιο μήλο, το οποίο δεν ταιριάζει στην ισχυρή χρηματοοικονομική δομή στη χώρα μας, να χρησιμοποιήσει τις υπόλοιπες αξιόπιστες τράπεζες μας.

Ανακοίνουμε σε όλο το κοινό με σεβασμό.

Δεν έχουμε άλλες σκέψεις από το να διεκδικήσουμε τους νόμους και το κράτος δικαίου μας!

.Source