Esports Market Next Big Thing | Σημαντικοί γίγαντες

Η παγκόσμια αγορά Esports αναμένεται να σημειώσει την υψηλότερη αύξηση του CAGR κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης λόγω του αυξανόμενου αριθμού παικτών παγκοσμίως. Το Esports είναι ανταγωνιστικό παιχνίδι σε επαγγελματικό επίπεδο και σε οργανωμένη μορφή (τουρνουά ή πρωτάθλημα) με συγκεκριμένο στόχο και σαφή διάκριση μεταξύ παικτών και ομάδων που ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια esports τα τελευταία χρόνια είναι τα League of Legends (LoL), Call of Duty (CoD), Defense of the Legends 2 (DOTA 2), Overwatch και το κλασικό Starcraft του 1998. Το πιο συνηθισμένο μέρος για να παρακολουθείτε esports είναι στο Διαδίκτυο. Οι υπολογιστές, τα tablet, οι κινητές συσκευές και οι έξυπνες τηλεοράσεις είναι όλα ιδανικά για ροή ζωντανών εκδηλώσεων δωρεάν στο διαδίκτυο. Οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής για το ηλεκτρονικό παιχνίδι είναι αυτή τη στιγμή το Twitch.com και το YouTube.com. Η αυξανόμενη κλίση του νέου πληθυσμού προς τα esports συμβάλλει επίσης στην τροφοδότηση της παγκόσμιας αγοράς.

Η παγκόσμια αγορά Esports επικεντρώνεται στην κάλυψη σημαντικών στατιστικών στοιχείων για τη βιομηχανία Esports καθώς προσφέρει στους αναγνώστες μας μια προστιθέμενη αξία για την καθοδήγησή τους στην αντιμετώπιση των εμποδίων που περιβάλλουν την αγορά. Μια ολοκληρωμένη προσθήκη διαφόρων παραγόντων όπως η παγκόσμια διανομή, οι κατασκευαστές, το μέγεθος της αγοράς και οι παράγοντες της αγοράς που επηρεάζουν τις παγκόσμιες συνεισφορές αναφέρονται στη μελέτη. Επιπλέον, η μελέτη Esports στρέφει επίσης την προσοχή της με ένα σε βάθος ανταγωνιστικό τοπίο, καθορισμένες ευκαιρίες ανάπτυξης, μερίδιο αγοράς σε συνδυασμό με τύπο προϊόντος και εφαρμογές, σημαντικές εταιρείες που είναι υπεύθυνες για την παραγωγή και χρησιμοποιούμενες στρατηγικές. Σύμφωνα με την AMA, το Η παγκόσμια αγορά Esports αναμένεται να δει ρυθμό ανάπτυξης 20,1%.

Βασικοί παίκτες στην παγκόσμια αγορά Esports
Activision Blizzard (Ηνωμένες Πολιτείες), Modern Times Group (Σουηδία), FACEIT (Ηνωμένο Βασίλειο), Gfinity (Ηνωμένο Βασίλειο), Total Entertainment Network (Ηνωμένες Πολιτείες), CJ Corporation (Νότια Κορέα), Turner Broadcasting System (Ηνωμένες Πολιτείες), Valve Οι εταιρείες (Ηνωμένες Πολιτείες), Tencent (Κίνα) και Ηλεκτρονικές Τέχνες (EA) (Ηνωμένες Πολιτείες) είναι μερικοί από τους βασικούς παίκτες που περιγράφονται στη μελέτη. Επιπλέον, οι προμηθευτές που συμμετέχουν επίσης στην έρευνα είναι Hi-Rez Studios (Ηνωμένες Πολιτείες), KaBuM (Καναδάς), Wargaming Public (Κύπρος), Rovio Entertainment (Φινλανδία), GungHo Online Entertainment (Ιαπωνία) και Alisports (Κίνα).

Δωρεάν δείγμα αναφοράς + Όλα τα σχετικά γραφήματα και γραφήματα @: https://www.advancemarketanalytics.com/sample-report/65149-global-esports-market-1

Η πιο πρόσφατη έκθεση που διατίθεται στο Advance Market Analytics, το “Esports Market” παρέχει ανάλυση ακριβείας για την αλλαγή της ανταγωνιστικής δυναμικής και μια προοπτική μελλοντικής προοπτικής για διαφορετικούς παράγοντες που οδηγούν ή περιορίζουν την ανάπτυξη του κλάδου.

Οδηγοί αγοράς

  • Αύξηση της έλξης των νέων πληθυσμών προς Esports στις αναπτυσσόμενες χώρες
  • Αυξανόμενη ζήτηση λόγω διαθεσιμότητας διαφόρων πλατφορμών

Τάση της αγοράς

  • Αναβαθμίζοντας τη δημοτικότητα των βιντεοπαιχνιδιών
  • Εισαγωγή και δημοτικότητα των κονσολών παιχνιδιών

Περιορισμοί

  • Τα ζητήματα που σχετίζονται με τον τζόγο / στοιχήματα

Ευκαιρίες

  • Αυξανόμενος αριθμός εκδηλώσεων με μεγάλα χρηματικά έπαθλα
  • Υψηλή ζήτηση λόγω μακροπρόθεσμης επενδυτικής ευκαιρίας

Προκλήσεις

  • Η αυξανόμενη ανησυχία σχετικά με την έλλειψη τυποποίησης

Η έκθεση της βιομηχανίας Esports παρουσιάζει περαιτέρω ένα μοτίβο ανάλυσης προηγούμενων πηγών δεδομένων που συλλέχθηκαν από αξιόπιστες πηγές και καθορίζει μια προηγούμενη πορεία ανάπτυξης για την αγορά Esports. Η έκθεση επικεντρώνεται επίσης σε μια ολοκληρωμένη ροή εσόδων της αγοράς μαζί με τα πρότυπα ανάπτυξης, τις τοπικές μεταρρυθμίσεις, την ανάλυση COVID Impact με εστιασμένη προσέγγιση στις τάσεις της αγοράς και τη συνολική ανάπτυξη της αγοράς.

Επιπλέον, η έκθεση Esports περιγράφει τη διαίρεση της αγοράς με βάση διάφορες παραμέτρους και χαρακτηριστικά που βασίζονται στη γεωγραφική κατανομή, τους τύπους προϊόντων, τις εφαρμογές κ.λπ. ευκαιρίες αγοράς.

Κατεβάστε το PDF Δείγμα Esports Αναφορά αγοράς @ https://www.advancemarketanalytics.com/download-report/65149-global-esports-market-1

Τα τμήματα της παγκόσμιας αγοράς Esports και η ανάλυση δεδομένων της αγοράς φωτίζονται παρακάτω:
ανά είδος παιχνιδιού (Multiple Online Battle Arena (MOBA), First Person Shooter (FPS), Real-Time Strategy (RTS), Other), Ροές εσόδων (Δικαιώματα πολυμέσων, Διαφήμιση, Εισιτήρια και Εμπορεύματα, Χορηγίες και Άμεσες Διαφημίσεις, Τέλη εκδότη) , Κοινό (Περιστασιακοί θεατές, Λάτρεις του Esports)

Η μελέτη της αγοράς Esports υπογραμμίζει περαιτέρω τον κατακερματισμό της βιομηχανίας Esports σε μια παγκόσμια διανομή. Η έκθεση επικεντρώνεται σε περιοχές της LATAM, της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης, της Ασίας και του υπόλοιπου κόσμου όσον αφορά την ανάπτυξη τάσεων της αγοράς, τα προτιμώμενα κανάλια μάρκετινγκ, την επενδυτική σκοπιμότητα, τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις και την περιβαλλοντική ανάλυση των επιχειρήσεων Η έκθεση Esports εφιστά επίσης την προσοχή στη διερεύνηση της παραγωγικής ικανότητας, της τιμής του προϊόντος, των ροών κέρδους, του λόγου προσφοράς προς ζήτηση, του ρυθμού παραγωγής και της αγοράς, καθώς και μιας προβλεπόμενης πρόβλεψης ανάπτυξης.

Επιπλέον, η μελέτη της αγοράς Esports καλύπτει επίσης διάφορους παράγοντες όπως η κατάσταση της αγοράς, οι βασικές τάσεις της αγοράς, οι προβλέψεις ανάπτυξης και οι ευκαιρίες ανάπτυξης. Επιπλέον, αναλύουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η αγορά Esports σε παγκόσμια και περιφερειακή βάση. Η μελέτη περιλαμβάνει επίσης πολλές ευκαιρίες και αναδυόμενες τάσεις που λαμβάνονται υπόψη λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπό τους στην παγκόσμια κλίμακα στην απόκτηση της πλειονότητας του μεριδίου αγοράς.

Η μελέτη περιλαμβάνει μια ποικιλία αναλυτικών πόρων όπως ανάλυση SWOT και ανάλυση Porters Five Forces σε συνδυασμό με πρωτογενείς και δευτερογενείς ερευνητικές μεθοδολογίες. Καλύπτει όλες τις βάσεις που περιβάλλουν τη βιομηχανία Esports καθώς διερευνά τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα της αγοράς με μια περιφερειακή ανάλυση.

Ενημερωθείτε σχετικά με την έκθεση Esports Market με TOC @ https://www.advancemarketanalytics.com/reports/65149-global-esports-market-1

Κάποιο σημείο του πίνακα περιεχομένου:
Κεφάλαιο 1: Επισκόπηση αναφοράς
Κεφάλαιο 2: Τάσεις ανάπτυξης της παγκόσμιας αγοράς
Κεφάλαιο τρίτο: Αλυσίδα αξίας της αγοράς Esports
Κεφάλαιο 4: Προφίλ παικτών
Κεφάλαιο Πέντε: Ανάλυση της παγκόσμιας αγοράς Esports κατά περιφέρειες
Κεφάλαιο έκτο: Ανάλυση αγοράς Esports της Βόρειας Αμερικής ανά χώρα
Κεφάλαιο επτά: Ανάλυση της αγοράς Esports της Ευρώπης ανά χώρα
Κεφάλαιο όγδοο: Ανάλυση αγοράς Esports Ασίας-Ειρηνικού ανά χώρα
Κεφάλαιο εννέα: Ανάλυση αγοράς Esports της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής ανά χώρα
Κεφάλαιο Δέκα: Ανάλυση αγοράς Esports της Νότιας Αμερικής ανά χώρα
Κεφάλαιο έντεκα: Τμήμα παγκόσμιας αγοράς Esports κατά τύπους
Κεφάλαιο Δώδεκα: Τμήμα παγκόσμιας αγοράς Esports κατά εφαρμογές

Αγοράστε την πιο πρόσφατη αναλυτική αναφορά @ https://www.advancemarketanalytics.com/buy-now?format=1&report=65149

Ευχαριστούμε που διαβάσατε αυτό το άρθρο. Μπορείτε επίσης να λάβετε μεμονωμένες εκθέσεις για κεφάλαια ή για την περιοχή, όπως η Βόρεια Αμερική, η Δυτική Ευρώπη ή η Νοτιοανατολική Ασία.

Σχετικά με τον συγγραφέα:

Το Advance Market Analytics είναι παγκόσμιος ηγέτης του κλάδου έρευνας αγοράς παρέχει την ποσοτικοποιημένη έρευνα B2B σε εταιρείες Fortune 500 σχετικά με υψηλές αναπτυσσόμενες ευκαιρίες που θα επηρεάσουν περισσότερο από το 80% των εσόδων των παγκόσμιων εταιρειών.

Ο Αναλυτής μας παρακολουθεί τη μελέτη υψηλής ανάπτυξης με λεπτομερή στατιστική και σε βάθος ανάλυση των τάσεων της αγοράς και της δυναμικής που παρέχουν μια πλήρη επισκόπηση του κλάδου. Ακολουθούμε μια εκτεταμένη ερευνητική μεθοδολογία σε συνδυασμό με σημαντικούς παράγοντες που σχετίζονται με τη βιομηχανία και τις δυνάμεις της αγοράς για τη δημιουργία της καλύτερης αξίας για τους πελάτες μας. Παρέχουμε αξιόπιστες πρωτογενείς και δευτερεύουσες πηγές δεδομένων, οι αναλυτές και οι σύμβουλοί μας αντλούν ενημερωτικά και χρήσιμα δεδομένα κατάλληλα για τις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών μας. Η ερευνητική μελέτη επιτρέπει στους πελάτες να ανταποκρίνονται σε ποικίλους στόχους της αγοράς, από την παγκόσμια επέκταση αποτυπώματος έως τη βελτιστοποίηση της αλυσίδας εφοδιασμού και από τη δημιουργία προφίλ ανταγωνιστών έως τη M & As.

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Craig Francis (PR & Marketing Manager)
AMA Research & Media LLP
Μονάδα αρ. 429, Parsonage Road Edison, NJ
Νιου Τζέρσεϋ ΗΠΑ – 08837
Τηλέφωνο: +1 (206) 317 1218
[email protected]

Συνδεθείτε μαζί μας στο
https://www.linkedin.com/company/advance-market-analytics
https://www.facebook.com/AMA-Research-Media-LLP-344722399585916
https://twitter.com/amareport

https://neighborwebsj.com/

Source