Esra Erol την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020, ζωντανή μετάδοση ATV, Youtube, επανάληψη και χωρίς διακοπή

Καταφέρνοντας να είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα εκείνων που έχουν παρακολουθήσει τηλεοπτικές οθόνες εδώ και χρόνια Esra Erol Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου η μέρα είναι και πάλι εδώ. Η Esra Erol, η οποία παρουσίασε το reality show της ATV στην απογευματινή γενιά μετά τη Müge Anlı, είναι και πάλι σε υπηρεσία με την ομάδα της. Χιλιάδες θα είναι κλειδωμένοι μπροστά από την τηλεόραση για τον όμορφο παρουσιαστή που θα τους αντικαταστήσει ξανά για να βρει τους αγνοούμενους, να φέρει τις οικογένειες μαζί και να κάνει ό, τι είναι απαραίτητο για τους εγκληματίες. Απίστευτοι ισχυρισμοί, καταπληκτικές κατηγορίες… Στο τελευταίο επεισόδιο, η Esra Erol είναι σήμερα. Η Fulya Fazilet Kanat, 26 ετών κόρη του Αχμέτ Μπέη, είπε ότι πηγαίνω στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου για να σπουδάσω στο πανεπιστήμιο και δεν υπάρχει καμία είδηση ​​για ένα μήνα! Πού είναι η Fulya Fazilet Kanat; Drama Στείλτε το δράμα του Μπέη! Ο Ebru Görkemli, ο οποίος λείπει από την 1η Δεκεμβρίου, συνδέθηκε με τη ζωντανή μετάδοση! Ο Έμπρου είπε, “Εγκατέλειψα να παντρευτώ τον Ισμαήλ, οπότε έφυγα μια μέρα πριν από το γάμο!” είπε. Θα έρθει ο Έμπρου στο στούντιο; Η 22χρονη, σωματική αναπηρία Gülşen, παντρεύτηκε για 3 χρόνια, δραπέτευσε και παντρεύτηκε, αλλά λίγα χρόνια αργότερα, ο σύζυγός της İlyas και η πεθερά τους πέταξαν στο δρόμο! Η Gülşen αντιμετώπισε τον σύζυγό της İlyas στο στούντιο! Ο Ηλίας ομολογήθηκε ότι υπέβαλε υπόθεση διαζυγίου χωρίς τη γνώση της γυναίκας του! Συνδεθείτε στην εκπομπή, το κοινό μας, Μουσταφά Μπέη: “Θα τον υποστηρίξω για τη θεραπεία του Γκουλσέν!” είπε. Θα ειρήνη ο İlyas και ο Gülşen; Ή θα διαλυθεί αυτή η φωλιά; Ποια θα είναι η τελική απόφαση του İlyas και του Gülşen; Ο Έρντι είπε ότι θα παντρευτούν τον Άιφερ! Ο Erdi και ο Ayfer θα παντρευτούν στο στούντιο! Η σύζυγος της Serhan Leyla εξαφανίστηκε με την αδερφή της Fatma, αφήνοντας τα δύο της παιδιά! Αφού εξαφανίστηκαν, σοκαρίστηκαν όλοι με τις εικόνες τους στην αίθουσα μουσικής! Ποια είναι η τελευταία στιγμή του Serhan για τη σύζυγό του Leyla και την αδερφή της Fatma; Σας ευχόμαστε καλή στιγμή.

Esra Erol Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, Δείτε το Youtube

Η Esra Erol, που άφησε το σήμα της στις οθόνες με τα σχόλιά της Dobra, συνεχίζει να χειρίζεται όλα τα γεγονότα. Οι θεατές θέλουν να παρακολουθήσουν ξανά το πρόγραμμα που μεταδίδεται στο ATV. Όσοι θέλουν να εξετάσουν τα σημεία που παραβλέπονται και να μεταδώσουν τη γραμμή πληροφοριών στη γραμμή ειδοποιήσεων παρακολουθούν το πρόγραμμα με την επιλογή να παρακολουθούν το Youtube στο Esra Erol. Κανάλι ATV Youtube και Το κανάλι του Esra Erol στο Youtube Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις μεταδόσεις.

Esra erol που είναι ιστορία

Η ιστορία του Έρασ Έρολ

Gamze Virtue στο Esra erol

Ο σεβασμός του δικηγόρου στο Esra erol

Esra Erol Παρακολουθήστε ξανά – Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου

Εδώ, η Esra Erol έχει επίσης την επιλογή να παρακολουθήσει ξανά το πρόγραμμά της για κοινό που βρίσκεται στο σχολείο ή εκτός. Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες για αυτό. Μαζί με το ATV και το κανάλι YouTube του προγράμματος, πολλά δίκτυα εκπομπών όπως το Digiturk και το D-Smart μεταδίδουν επίσης το Esra Erol και δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη μετάδοση με τη δυνατότητα επαναφοράς. Μπορείτε επίσης να το παρακολουθήσετε στο www.atv.com.tr.

Ποια είναι η Esra Erol; Είναι παντρεμένη; Από πού είναι; Πόσο χρονών;
Η Esra Erol γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1982 στο Eyüp της Κωνσταντινούπολης.

Είναι η μέση των 5 κοριτσιών. Αρχικά από μια οικογένεια από το Sinop Ayancık. Ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Kütahya, όπου ο πατέρας του διορίστηκε από τον πατέρα του, του οποίου το όνομα είναι Seyfi και αστυνομία.

Είναι απόφοιτος του γυμνασίου κορίτσια Çini Seramik. Αποφοίτησε από την Ανοικτή Σχολή Εκπαίδευσης. Παρακολούθησε τα μαθήματα δημοσιογράφων-αναγγέλλων του Πανεπιστημίου Maltepe. Στη συνέχεια σπούδασε στο Τμήμα Ραδιοτηλεόρασης του Πανεπιστημίου του Μαρμαρά.

Ενώ σχεδίαζε να γίνει δάσκαλος Φυσικής Αγωγής, έγινε τηλεοπτική προσωπικότητα. Από τα γυμνάσια του, παρουσιάζει τα δικά του προγράμματα στο τοπικό ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Ένα από τα πιο διάσημα βραβεία της Τουρκίας για δύο συνεχόμενα χρόνια κέρδισε το βραβείο καλύτερου διακομιστή από τη Χρυσή Πεταλούδα.

Με το έργο κοινωνικής ευθύνης Umut House, το οποίο ξεκίνησε το 2010, παρείχε δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε 6.000 γυναίκες και το εισόδημα του έργου αποκτήθηκε με το βιβλίο Silent Women and Black Veil, το οποίο περιλαμβάνει τους υποψηφίους του προγράμματος. Στο πρόγραμμά του, διανέμει πάνω από 1000 καρέκλες με μπαταρία με την καμπάνια μπλε καπάκι λόγω της υποστήριξής του σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η Esra Erol, που παντρεύτηκε τον Ali Özbir στις 2 Ιουλίου 2010, είναι η μητέρα δύο παιδιών.

Καριέρα:
Siemens Mobile Generation – Server (Teknoloji TV) 2003
Τυρκουάζ (Κανάλι Δ) 2005 – 2007
Dest-i ivazdivaç: (Flash TV) 2007
İzdivaç με Esra Erol (Star TV) 2008
Με την Esra Erol (Fox TV) 2013-2014
Esra Erol στο (ATV) 2015 – 2017

Ηθοποιός:
Heart Eye – Τηλεοπτική σειρά (Κανάλι 7) 2004
Πρόεδρος (Τηλεοπτική ταινία) 2005
Trap (Banu) – Τηλεοπτική σειρά 2005
Channel-İ-Zasyon (Καλύτερος ηθοποιός) – Κινηματογράφος 2009
İzdivaç με την κάμερα – Motion Picture 2010

.Source