Fevzi Moray – Πόσα γνωρίζουμε οι Έλληνες και οι Αρμένιοι! (9)

Στο τελευταίο κεφάλαιο, μοιράστηκα μαζί σας τη σφαγή που πραγματοποίησε ενέδρα πλάσματα των οποίων η φύση και η γενεαλογία είναι άγνωστη στη διαδρομή του δρόμου Iğdır-Erzurum στην περιοχή Demirkapı του Kağızman.

Σε αυτό το επεισόδιο, θα συνεχίσω να παρουσιάζω τους βάναυσους δολοφόνους των παγκόσμιων δολοφόνων …

Εκφράζοντας τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν με τη συνεργασία του Αρμενικού-PKK, είναι αδύνατο να μην αναφέρουμε τους ντόπιους (!).

Ντόπιοι στην Περιφέρεια :

Με κάθε περνώντας μέρα, δίσταζαμε να εμπιστευόμαστε τους ντόπιους. Αγοράστηκαν για να ταιριάζουν στο περιβάλλον, όπως χαμαιλέοντες κατά τη διάρκεια της ημέρας, και μεταφέροντας τις πληροφορίες που έλαβαν στους τρομοκράτες, έγιναν ο νούμερο ένα υποστηρικτές των αιματηρών τρομοκρατικών ενεργειών. Με τη δημόσια υποστήριξη των εγκληματιών! Μετατράπηκε σε ένα αρπακτικό θηρίο που διαπράττει εγκλήματα που η ανθρωπότητα δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Το να μοιραζόμαστε τις πράξεις των εγκληματιών που μισούν το ειρηνικό περιβάλλον μέσω της γλώσσας μας και να τις μοιράζουμε συνεχώς με τους ντόπιους σήμαινε την κατάρρευση της εσωτερικής μας δύναμης πίσω από το μέτωπο ως σημαντικός κανόνας του ψυχολογικού πολέμου.

***

Τώρα ας προσπαθήσουμε να αξιολογήσουμε τα ίχνη που απομένουν στον κόσμο τα επόμενα χρόνια με τις τελευταίες εκλογές στην Αμερική.

Οι παγκοσμιοποιητές που θέλουν να κυριαρχήσουν στον μονοπολικό κόσμο, δυστυχώς, μας μετέτρεψαν σε μια κοινωνία που μας ξεχνά γρήγορα! Εφαρμόζοντας πίεση το συντομότερο δυνατό, κατέστρεψαν τα συναισθήματά μας για τον εθνικισμό, τις πνευματικές μας ιδιότητες από τη δημιουργία μας.

Για αυτόν τον λόγο, η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά και ο νικητής των εκλογών στην Αμερική, η Παγκόσμια Δύναμη – που τάσσεται υπέρ της μάχης και του αίματος – Μπάιντεν υπήρξε.

Όταν εξετάζεται η πρόσφατη ιστορία, το ρεκόρ του να γίνεις οπαδός των πολέμων στον κόσμο είναι αρκετά κακό, ο νέος πρόεδρος Μπάιντεν!

Είναι κατανοητό ότι δεν υπάρχει θέση στον κόσμο για έναν εθνικιστή, τον εθνικισμό, ο οποίος, όπως ο Τραμπ, δεν προτιμά να είναι ο κυβερνήτης του κόσμου και ως εκ τούτου σκέφτεται να προσελκύσει τους στρατιώτες του που πολεμούν σε πολύ μεγάλες αποστάσεις από τη χώρα του.

Τώρα ελπίζουμε να καταλάβουμε γιατί επιλέχθηκε ο Μπάιντεν. Δυστυχώς, τα επόμενα χρόνια δείχνουν ότι οι πόλεμοι θα συνεχιστούν ανεξέλεγκτα.

***

Ας επιστρέψουμε στην αγριότητα στο Kağızman / Demirkapı:

Πιστεύω ότι υπάρχουν αμέτρητα οφέλη για να σας φέρουμε πίσω μαζί με τα γεγονότα που διεγείρουν την αναταραχή μας και τα συναισθήματα της εκδίκησης. Επειδή βλέπουμε ότι τα αποτελέσματα όλου του σχεδιασμού, οι εντολές που πρέπει να δοθούν και οι ενέργειες που πρέπει να υλοποιηθούν χωρίς να γνωρίζουμε ότι αυτοί οι αθώοι άνθρωποι τελειώνουν πάντα με απογοήτευση!

Και πάλι, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι το να αντικατοπτρίζουμε τις πληροφορίες και τα έγγραφα που αποκτήθηκαν ως αποτέλεσμα των εμπειριών που αποκτήθηκαν στα βιβλία, η ανάγνωσή τους και η διατήρησή τους ζωντανή στο μυαλό σημαίνει ότι κερδίζετε τον πόλεμο.

Πρέπει να είναι οι βασικές μας πεποιθήσεις και σκέψεις ότι οι φρικαλεότητες που διέπραξαν εκείνοι που έχασαν το γάλα τους δεν πρέπει να ξεχαστούν ή να γίνουν να ξεχαστούν.

Όπως γνωρίζετε, χρονολογείται στις 21Δεκέμβριος 1963Όταν η Κύπρος δείχνει, “Αιματηρά Χριστούγεννα” Ήταν η σκηνή ενός περιστατικού βαρβαρότητας γνωστού ως! Σε δημοσκοπήσεις “Τι πιστεύεις για τα αιματηρά Χριστούγεννα” Δεν είναι δυνατόν να μην είναι απογοητευμένοι ή τρομοκρατημένοι λόγω των απαντήσεων που δόθηκαν όταν ρωτήθηκαν;

Κατάφεραν επίσης να κάνουν τον τουρκικό λαό να ξεχάσει τη σφαγή Khojaly, την οποία οι Αρμένιοι, οι οποίοι υποστηρίζονταν από εσωτερικές και εξωτερικές δυνάμεις εκείνη την εποχή, πραγματοποίησαν μαζί με την τρομοκρατική οργάνωση του PKK.

Όποια μέθοδο κι αν λέτε, επιτρέψτε μου να εξηγήσω.

Αρμενία (!), Η οποία δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανάπτυξή της, πρώτα ΑΒ-Δ χάρη στους προαναφερθέντες που έχουν εγκατασταθεί στη χώρα τους Αρμενικό λόμπιμακιγιάζ si !. Με αυτόν τον τρόπο, καλύπτονται και τα δύο αιματηρά ίχνη της σφαγής Khojaly και 24 Απριλίου 1915 της λεγόμενης σφαγής των Αρμενίων Ήταν αποδεκτό από τον δυτικό κόσμο ότι έγινε από τους Τούρκους!

Ως αποτέλεσμα, πλήρωσαν το χρέος πίστης τους στην αρμενική διασπορά με τις ψήφους που θα λάμβαναν όταν πλησίαζαν οι εκλογές.

Αγαπητοί αναγνώστες μου, γι ‘αυτό έρχεται κάθε Φεβρουάριο, νιώθω θλίψη, νιώθω ξανά τον αφόρητο πόνο, συνεχίζω να λέω “γράψτε ξανά τον αδερφό μου”.

Μοιράστηκα με τις εφημερίδες First Vatan και Yeni Çağrı και Yavru Vatan Kıbrıs στην εφημερίδα Volkan στις 26 Φεβρουαρίου 2016. (“Σφαγή Khojaly” 26 Φεβρουαρίου 1992) Σε αφήνω μόνο με το άρθρο μου τώρα.

Όταν διαβάζετε αυτήν την θλιβερή αγριότητα, ακόμα κι αν είστε άντρας, αφήστε τα δάκρυά σας να αναμιχθούν! Ίσως τότε θα είναι δυνατό να θυμόμαστε τα απάνθρωπα βασανιστήρια και να υπολογίζουμε όταν χρειάζεται.

Τώρα είναι η ώρα να διαβάσετε, να σκεφτείτε και να μην ξεχάσετε.

Σφαγή Khojaly Fevzi Moray – Ο ΔΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ξεχνάμε και δεν ξεχνάμε τη Γιορτή της 26 Φεβρουαρίου! .. (Oncevatan.com.tr)

.Source