Frangulis Frangos στο Πενταπόσταγμα. “Ο πρώτος στόχος της Τουρκίας είναι ο Castelorizo.” Ανδρέας Μουντζουρούλιας:

Ελληνοτουρκικά, ΑΟΖ, μετανάστευση, εξοπλισμοί և Η ΕΕ ήταν τα κύρια σημεία της συζήτησής μας.

Στην πραγματικότητα, αποκάλυψε τι είναι το σχέδιο της Άγκυρας εναντίον της Ελλάδας, ιδιαίτερα της τουρκικής GEETHA.

Τα πιο σημαντικά σημεία της συνέντευξής του.

“Φυσικά, όλοι μας ανησυχούν για όλα όσα βιώνει η πατρίδα μας. Η Τουρκία βρίσκεται σε μια τρομερή δίνη, είναι στο μινιμαλισμό, έχει φέρει τα δύο ελληνικά κράτη, την Ελλάδα και την Κύπρο, σε μια κατάσταση που όλοι αποφεύγουμε. Ανά πάσα στιγμή, μπορεί να προκαλέσει όχι μόνο ένα καυτό επεισόδιο, αλλά και μια γενική σύγκρουση. “


Τι είπε για τα χωρικά ύδατα;

“Το διεθνές δίκαιο επιτρέπει την επέκταση των χωρικών υδάτων σε 12 ναυτικά μίλια, όπως έχουν κάνει 145 χώρες. Μπορεί να είμαστε η μόνη χώρα που δεν το έχει κάνει.

Οι Κύπριοι μας καλούν από το 2004 για τη δημιουργία ΕΟΧ, αλλά δεν το έχουμε κάνει. Υπήρχαν πρωθυπουργοί εκείνη την εποχή που δεν το ήθελαν αυτό.

Μπορούμε να ανατρέψουμε τα πάντα εφαρμόζοντας το διεθνές δίκαιο, αλλά για να το κάνουμε αυτό, ακόμη και η σημερινή κυβέρνηση υποθέτει ότι προσπαθεί να εξοικονομήσει χρόνο με την πολιτική της (η πολιτική είναι ο τρόπος), αλλά δεν το επιτυγχάνουμε. στον άλλο, ο Θουκυδίδης είπε ότι η ισχυρή πρόοδος είναι όσο η δύναμή της επιτρέπει και η αδύναμη υποχώρηση όσο και η αδυναμία της επιβάλλει.

Τι είπε για τον άξονα Ιταλίας-Γερμανίας-Ισπανίας-Βουλγαρίας axis άξονα μετανάστευσης στην ΕΕ;

“Όλη αυτή η τραγωδία συνέβη στην ΕΕ λόγω της Γερμανίας. Η Μέρκελ είπε στον Ερντογάν. “Μην ανησυχείς, είμαι εδώ για σένα.” Πού είναι τώρα η κυρία Μέρκελ; Είναι εναντίον και των δύο μελών της ΕΕ.

Είναι εναντίον των δύο μελών να ορίσετε τα δικά σας εξωτερικά σύνορα μιας ενωμένης Ευρώπης, η οποία δεν είναι μόνο ενωμένη, αλλά το μόνο που γνωρίζει είναι η εφαρμογή της λιτότητας και των μνημονίων και η εξαθλίωση των λαών. “Κάτι που έκανε με απόλυτη ακρίβεια και αυστηρότητα ενάντια στην Κύπρο και την Ελλάδα.”

Ο Μπορίσοφ υποστήριξε σαφώς τον Ερντογάν. Ακολουθεί την Άνγκελα Μέρκελ

Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να ξεχνάμε τα ακόλουθα. Κατά τη διάρκεια της κρίσης στον Έβρο πριν από λίγους μήνες, δεν εισήλθαν μετανάστες από τα βουλγαρικά σύνορα. Υπήρξε συμφωνία Τουρκίας-Σόφιας. “Ο Ερντογάν, αυτός ο γεννήσιος, έχει στρατολογήσει χιλιάδες μετανάστες, τζιχαντιστές, και τους πήρε στην Ελλάδα.

Λειτουργίες MIT στην Ελλάδα

“Το MIT λειτουργεί σε βάρος της χώρας μας εδώ και δεκαετίες. Οργάνωσε τους μουσουλμάνους στη Θράκη. Υπάρχουν Pomaks στη μουσουλμανική κοινότητα, μερικοί τσιγγάνοι που ισχυρίζονται ότι είναι Τούρκοι. Αλλά ούτε και οι Τούρκοι.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω τα εξής: Μόνο το 46% των ερωτηθέντων στην Τουρκία δήλωσαν ότι ήταν Τούρκοι, 2% Ρωμαίοι και 12% δήλωσαν ότι δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν.


Για την προστασία της χώρας

“Η άμυνα της χώρας πρέπει να ενισχυθεί. Η κίνηση με την αγορά Rafale είναι σωστή. Ωστόσο, τρεις σχηματισμοί πάρτι – ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ և MERA25 – δεν υποστήριξαν τον προϋπολογισμό Εθνικής Άμυνας. “

Για τα Σκόπια

«Τα Σκόπια σήμερα, στα αρχαία χρόνια,« γεμάτα »με τον Ελληνισμό. Το 1912, οι περισσότεροι Έλληνες στην περιοχή βρίσκονταν σε μοναστήρια. “

Μήνυμα στη Γερμανία

Η ΕΕ “Frau” և ολόκληρο το “Frau” πρέπει να νιώσει τι σημαίνει η Τουρκία. Ο Kurtz ξέρει τι σημαίνει ο Osman. Μετά από αυτό έφτασαν στα τείχη της Βιέννης. Οι Γερμανοί ενδιαφέρονται μόνο για το εμπόριο, στις τράπεζες. “


Για φρεγάτες, όπλα: όρους

Εκείνοι που γνωρίζουν πολύ καλά είναι οι “επαίνους”, δεν είναι άλλοι από το προσωπικό του Υπουργείου Άμυνας. Αφήστε τους μεσολαβητές να αφήσουν τους μισούς. Διευθυντές καταστημάτων για να προτείνουν ποιο σύστημα είναι κατάλληλο για το στόλο.

Ο στόλος μας για να μετατραπεί σε ανοιχτό ναυτικό. Εφαρμόστε λοιπόν ένα κοινό δόγμα άμυνας με την Κύπρο. Η απειλή είναι πραγματική, ο Rafale είναι στο δρόμο, αφήστε τις ΗΠΑ να αφήσουν τη λέξη και να μας δώσουν το F-35.

Πρέπει να εξοικονομήσουμε χρόνο, να παρατείνουμε την προθεσμία. Το 2005, η πρότασή μου ήταν να έχω πολλά. Το πρότεινα στον τότε υπουργό. Διατήρηση του Ινστιτούτου ΕΠΓ. “

Ογραφικό δημογραφικό և για μετανάστες

“Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι η Τουρκία, αλλά τα δημογραφικά στοιχεία. Ο Ελληνόπουλος πρέπει να ξέρει ποιος είναι. Οι Τούρκοι λένε “η πατρίδα πρώτα”. Οι κυβερνήσεις πρέπει να αντιμετωπίσουν τα δημογραφικά στοιχεία. Μέχρι το 2100 θα μπορούσαμε να είμαστε 2.000.000 Έλληνες.

Οι Έλληνες δεν πρέπει να έχουν αυταπάτες, μερικοί μετανάστες δεν “κάνουν ντους”. Χρησιμοποιούνται από το MIT. Ο Frontex θα φύγει για τις τουρκικές ακτές.

Μάθετε τα παρακάτω. Στη Συρία, κάθε 9 έως 10 τοις εκατό είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Ενώ ήμουν στην Τουρκία, ένας Ελβετός άντρας μου είπε τα εξής: Θυμηθείτε ότι το έγγραφο “Γκρίζος Λύκος” αναφέρει ότι το 4% των χριστιανών στη Συρία είναι Έλληνες.

Δεκάδες Έλληνες βαδίστηκαν υπέρ της χώρας μας στη Συρία. Πρέπει να υποστηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους. «Πήγα στη Δαμασκό. Φώναξαν στην Ελλάδα».

Το πρόγραμμα της Τουρκίας στο Αιγαίο Πέλαγος

“Ο πρώτος στόχος της Τουρκίας είναι ο Castelorizo. Αυτό είναι το πρόγραμμα της Τουρκικής Γενικής Διοίκησης. Η Τουρκία δεν θα σταματήσει. Σεβαστείτε τους δυνατούς, όσο υποχωρείτε, η Τουρκία θα φοβηθεί.

Η ΕΕ είναι ανώριμη. Θα πάμε στη Χάγη όταν ο πρόεδρος του δικαστηρίου είναι Σομαλίας; Η Τουρκία υποστηρίζει τη Σομαλία. Το μόνο δικαστήριο που έχει δικαιοδοσία για τις θαλάσσιες ζώνες είναι το δικαστήριο του Αμβούργου. “

Δες το βίντεο:

Source