Fuat Uğur – Είναι η αντιπολίτευση αξιόπιστη σε έναν πιθανό πόλεμο;

Εάν υπήρχε επίθεση στη χώρα μας από έξω και βρεθούμε στη μέση ενός πολέμου, νομίζετε ότι υπάρχει κάποιος από αυτούς που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά της πολιτικής που μπορούμε να εμπιστευτούμε;

Πιο συγκεκριμένα, οι ηγέτες και τα εξέχοντα ονόματα της πτέρυγας της αντιπολίτευσης της χώρας, δεν θα συνεργαστεί με τον επιτιθέμενο εχθρό Μπορείτε να το εγγυηθείτε;

“Ελα” Μην πεις, τώρα δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ αυτήν την αντιπολίτευση.

Πόλεμος ανεξαρτησίας Δεν είδαμε λίγα παραδείγματα κατά τη διάρκεια.

που κυβέρνησε την Τουρκία μετά τον Ατατούρκ Εθνικός Αρχηγός Ισμέτ Ινίνου χολή Από την Κωνσταντινούπολη στην Άγκυρα, πολύ μετά την έναρξη του αγώνα και σαν να είσαι ευγενικά ευλογημένος όσοι ξέρουν, ο κατακτητής στην Κωνσταντινούπολη στρατιώτης των ανακωχών Εκείνοι που δεν ξεχνάνε ότι υπάρχουν εκείνοι που αγνοούνται από την κυβέρνηση της Άγκυρας, και εκείνοι που δημιουργούν συνωμοσία σε μια συνωμοσία δεν χαρακτηρίζουν μια τέτοια πιθανότητα ως αδύνατη ούτως ή άλλως.

Εν συντομία τώρα Αναπληρωτής Πρόεδρος CHP Engin Altay ‘Είσαι ακόμα το προηγούμενο βράδυ Ο Πρόεδρος Tayyip Erdogan θα τελειώσει όπως ο Adnan Menderes Άρχισα να ξανασκεφτώ αυτήν την πιθανότητα.

Είναι δυνατόν να στέκονται δίπλα τους σε έναν πόλεμο, φροντίζοντας να μην μαχαιρωθούν στην πλάτη;

Αυτός δεν σταματά να απειλεί συνεχώς τον εκλεγμένο Πρόεδρο της χώρας με πραξικόπημα του άρρωστου και γαγγενούς πολιτικού κινήματος όπου ο λαιμός είναι δεμένος Είναι απαραίτητο να μην αγνοήσουμε ποτέ ότι κρατείται από εκείνους που θα μας επιτεθούν και θα λάβουν προφυλάξεις από τώρα και στο εξής.

Μουσταφά Κεμάλ Έκανε το ίδιο, πολεμώντας με τον εχθρό αφενός, και αφετέρου προδοτικούς. Τα επόμενα λάθη, αδικίες και δεσποτικές στάσεις είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, αλλά πρώτα η πατρίδα έπρεπε να σωθεί …

Τώρα εξετάζουμε, εμείς στην αντιπολίτευση εάν η αντιπολίτευση σε όλα τα θέματα εξωτερικής πολιτικής για το πώς η Τουρκία! Σε εθνικά θέματα Ελληνικές διατριβές, η υποκριτική στάση των ΗΠΑ και των ευρωπαϊκών χωρών, το Χατάρ στη Λιβύη, ο Άσαντ στη Συρία, το YPG, η Αρμενία εναντίον του Αζερμπαϊτζάν στον Καύκασο, το Ισραήλ στη Μεσόγειο και η ελληνοκυπριακή πλευρά. υποστηρίζουν.

Μέσα “πολιτική” με το όνομα Η πολιτική επέκταση των τρομοκρατών του ΡΚΚ ευθυγραμμίστηκε με το HDP και τη συσκευή των βάζων του FETO γίνονται.

Δυσφήμησαν κάθε κριτική και στρατηγική επένδυση της χώρας με παράλογα ψέματα και ήθελαν να δυσφημίσουν αυτές που έγιναν με συκοφαντίες. Δημοσίευση δελτίων τύπου μετά από κάθε μαζική δράση που προκαλούν “Μην χτίσετε την τρίτη γέφυρα, εγκαταλείψτε το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης” Αντιτάχθηκαν σε όλες τις επενδύσεις, πόσο άβολα ήταν οι ιμπεριαλιστές.

Χθες Βρετανοί Ανεξάρτητος στην εφημερίδα του Αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης Αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο Γράφτηκε ότι επρόκειτο να καθίσει στο θρόνο του.

Ρωτώ πότε χτίζεται το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης το ψέμα που δεν είπαν ποτέ, αυτά που δεν συκοφαντούν Είναι δυνατόν να ξεχάσουμε

Ρωτώ, αυτός είναι ο εχθρός μιας τέτοιας πατρίδας “αντιπολίτευση” Είναι δυνατόν να συναντηθούμε με τη συμμορία με το όνομα;

Θα εμπιστευτεί η Τουρκία ότι παραμένει υπό απειλή πολέμου;

Πιστεύω πως όχι. Οπως είπα, δημοκρατία της Τουρκίας του κράτους για τάξεις με το όνομα της αντιπολίτευσης σε περίπτωση πολέμου σχεδιάστε ένα Β πρέπει να είναι.

.Source