Gediminas Ziemelis, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Avia Solutions Group: 2020

Στις αρχές της άνοιξης, ο πανικός του Covid-19 οδήγησε τις χώρες να κλείσουν τα σύνορα και να γειώσουν χιλιάδες αεροπλάνα σε μια προσπάθεια να σταματήσει η εξάπλωση του ιού παγκοσμίως. Δυστυχώς, ακόμη και τα κλειστά σύνορα δεν είχαν καμία επίδραση στη διακοπή της εξάπλωσης αυτής της ανθεκτικής ασθένειας. Ωστόσο, χάρη σε αυτό, οι οικονομίες μειώθηκαν. διακυβεύονται χιλιάδες ζωές ανθρώπων.

Σύμφωνα με τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA), μόνο ένας στους 27 εκατομμύρια επιβάτες αεροπορικών μεταφορών λαμβάνει COVID-19. Ο κίνδυνος μετάδοσης νόσων στο αεροπλάνο μειώνεται στο ελάχιστο από διάφορους παράγοντες: σύγχρονα συστήματα ροής αέρα αεροσκαφών, φίλτρα υψηλής απόδοσης αέρα σωματιδίων (HEPA) και υψηλά ποσοστά απόδοσης ανταλλαγής αέρα. Ενώ οι κυβερνήσεις κατηγόρησαν τα αεροπορικά ταξίδια στην εξάπλωση, οι ειδικοί της υγειονομικής περίθαλψης ισχυρίστηκαν ότι ο κίνδυνος μόλυνσης ήταν χαμηλότερος σε αεροπλάνο από ό, τι σε μέρη όπως καταστήματα και εστιατόρια – τα φίλτρα HEPA συλλαμβάνουν το 99,97% των αερομεταφερόμενων σωματιδίων, μειώνοντας ουσιαστικά τον κίνδυνο εξάπλωσης του ιού και ο αέρας στις καμπίνες αεροπλάνου αλλάζει εντελώς πάνω από 10 έως 12 φορές την ώρα, αυξάνοντας την ποιότητα του αέρα πάνω από εκείνη ενός κανονικού κτηρίου.

Παρόλα αυτά, τα αεροπορικά ταξίδια των επιβατών εξακολουθούν να είναι σε μεγάλο βαθμό περιορισμένα, συνεχίζοντας να βλάπτουν τις οικονομίες των χωρών. Σύμφωνα με την IATA, μόνο ο κλάδος των αερομεταφορών αναμένεται να υποστεί καθαρή απώλεια 118,5 δισεκατομμύρια δολάρια για το 2020. Οι βαθιές απώλειες της βιομηχανίας πιστεύεται ότι θα συνεχιστούν έως το 2021 με καθαρή απώλεια 38,7 δισεκατομμύρια δολάρια, παρόλο που η απόδοση αναμένεται να βελτιωθεί κατά την περίοδο της πρόβλεψης. Έτσι τώρα, ενώ μετράμε τις απώλειές μας, περιμένουμε υπομονετικά την μόνη δυνατή σωτηρία που υπάρχει – εμβόλια.

Επί του παρόντος 61 εμβόλια βρίσκονται σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους. Το εμβόλιο Pfizer έγινε το πρώτο που εγκρίθηκε για επείγουσα χρήση σε ορισμένες χώρες και έφερε μια νέα πρόκληση στο τραπέζι – μεταφορά. Το εμβόλιο απαιτεί τη μεταφορά αποστολών σε θερμοκρασία κοντά στους 70 βαθμούς Κελσίου (-94 ° F), κάνοντας μόνο έναν μικρό αριθμό εταιρειών παγκοσμίως σε θέση να αναλάβουν την επιχείρηση. Άλλοι παίκτες στον αγώνα εμβολίων είναι ελαφρώς πιο συγχωρητικοί με τις απαιτήσεις μεταφοράς τους – Η Moderna απαιτεί να πραγματοποιούνται αποστολές στους -20 ° C (-4 ° F), ενώ η Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης τα εμβόλια θα ήταν τα πιο εύκολα στη μεταφορά και θα μπορούσαν να αποθηκευτούν σε κανονικές θερμοκρασίες ψυγείου από 2 έως 8 ° C (35,6 έως 46,4 ° F). Δυστυχώς, η θερμοκρασία δεν είναι το μόνο πρόβλημα που υπάρχει.

Η Accenture’s Seabury Consulting εκτιμά ότι η παγκόσμια διάθεση ενός εμβολίου θα δημιουργήσει 65.000 τόνους αεροπορικής μεταφοράς, που είναι πέντε φορές το εμπόριο εμβολίων αέρα το 2019. Επιπλέον, σύμφωνα με τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA), η παροχή μίας δόσης σε 7,8 δισεκατομμύρια άτομα θα γεμίστε 8.000 αεροσκάφη 747 φορτίων, κάτι που η αεροπορική βιομηχανία δεν μπορεί να προσφέρει τόσο εύκολα.

Η βιομηχανία ετοιμάζεται ήδη για το αναπόφευκτο έργο της επείγουσας μεταφοράς εμβολίων και οι πιθανότητες είναι ότι η Πρωτοχρονιά θα ξεκινήσει με θετικό νόημα. Ο μαζικός εμβολιασμός θα μας βοηθήσει όλους να επιστρέψουμε στη ζωή που είχαμε συνηθίσει – να περάσουμε χρόνο με οικογένειες και φίλους, να επισκεφθούμε εκπληκτικά μέρη και να βιώσουμε νέα πράγματα. Επομένως, συσκευάστε τις αποσκευές σας για το 2ο τρίμηνο του 2021, επειδή η αεροπορική βιομηχανία θα επιστρέψει στις δραστηριότητές της.

Για ερωτήσεις πολυμέσων:
Vilma Vaitiekunaite
+370 686 16336
[email protected]

Σχετικά με Gediminas Ziemelis:

Gediminas Ziemelis είναι ιδρυτής και πρόεδρος του “Avia Solutions Group” – μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών αεροδιαστημικής που παρουσιάζονται σε περισσότερες από 67 χώρες. Το 2016, ο Γ. Ζιμέλης έλαβε ένα βραβείο ευρωπαϊκού επιχειρηματικού βραβείου σε αναγνώριση για τις οραματιστικές του δεξιότητες διαχείρισης και ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Την ίδια χρονιά, υπό την ηγεσία του, ο Όμιλος Avia Solutions ορίστηκε εθνικός δημόσιος πρωταθλητής στην κατηγορία Επιχειρηματικότητας, κερδίζοντας μια θέση στις κορυφαίες 110 ευρωπαϊκές επιχειρήσεις. Δύο φορές, το 2012 και το 2014, ο Ζιμέλης αναγνωρίστηκε ως ένας από τους 40 κορυφαίους ταλαντούχους νέους ηγέτες στην παγκόσμια αεροδιαστημική βιομηχανία από τους κορυφαίους ΗΠΑ περιοδικό αεροδιαστημικής “Εβδομάδα Αεροπορίας”. 2014 – 2017 Ο Gediminas Ziemelis υποστήριξε και συμβουλεύτηκε προσωπικά κινεζικές τράπεζες (συμπεριλαμβανομένων των ICBCL, CMBL και Skycop) σχετικά με τη χρηματοδότηση συναλλαγών πώλησης-μίσθωσης αεροσκαφών στην περιοχή της ΚΑΚ. Η συνολική αξία των συναλλαγών του – περισσότερο από 2 δισεκατομμύρια δολάρια. 2006 – 2013 Ο Gediminas πραγματοποίησε επιτυχημένες δημόσιες εγγραφές 4 εταιρειών σε OMX και WSE και συγκέντρωσε δημόσιο κεφάλαιο αξίας περισσότερο από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Περισσότερες πληροφορίες: www.gediminasziemelis.com

Φωτογραφία – https://mma.prnewswire.com/media/1392777/Gediminas_Ziemelis_Avia_Solutions_Group.jpg
Λογότυπο – https://mma.prnewswire.com/media/1039700/Avia_Solutions_Logo.jpg

SOURCE Ομάδα λύσεων Avia

σχετικοί σύνδεσμοι

https://aviasg.com

.Source