Hekimoğlu 32. Το τρέιλερ επεισοδίου 1 είναι On Air! İpek Νιώθει ενοχή εναντίον του Ateş!

Η Hekimoğlu, η τηλεοπτική σειρά του Kanal D, η οποία παρακολουθείται με μεγάλο ενδιαφέρον, θα προβληθεί την Τρίτη 12 Ιανουαρίου με το 32ο νέο της επεισόδιο. Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Η φωτιά αρχίζει να ξεφορτώνεται το μπαστούνι του και να τρέχει στο νοσοκομείο. Η ekpek θέλει να έχει παιδιά. Πρώτα βγαίνει για δείπνο με τον Ορχάν και προσπαθεί να μάθει αν θέλει να είναι πατέρας. Ο Ate κατανοεί τι θέλει να κάνει ο İpek και τον βοηθά με τις βελόνες που παίρνει. Ο πυρετός παίρνει δύο ασθενείς ταυτόχρονα. Αρνούμενος να δώσει κορτιζόνη στον κοιμισμένο ασθενή που πέφτει στην πισίνα, ο İpek δίνει κρυφά στον ασθενή κορτιζόνη από τον Ateş και ο ασθενής αρχίζει να περπατά και να μιλά. Οι βασανιστικοί πόνοι του πυρετού ξεκινούν ξανά. Κυκλοφόρησε το τρέιλερ Hekimoğlu 32ο επεισόδιο 1. Ο ekpek αισθάνεται ένοχος για αυτό που κρύβει εναντίον του Ateş.

Τρίτη τηλεοπτική σειρά 2020

İpek Αισθάνεται ενοχή εναντίον του Ateş!

Hekimoğlu στο 32ο επεισόδιο 1 τρέιλερ? Όταν οι πόνοι του Ateş ξεκινούν ξανά, ο İpek αρχίζει να ανησυχεί. Πιστεύει ότι αυτοί οι πόνοι οφείλονται στο ότι δεν μπορούσε να θεραπεύσει έναν ασθενή για πρώτη φορά και πρέπει να εξηγήσει στον Ορχάν ότι θεράπευσε τον ασθενή. Ενώ ο Orhan αντιτίθεται σε αυτό, ο Zeynep λέει ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να το κρύψει. Έχοντας πάρει έναν παιδικό ασθενή που έρχεται στο νοσοκομείο, ο Ateş αρχίζει να διερευνά γιατί υποφέρει σαν να πεθάνει. Ο δυναμισμός στην ερωτική ζωή του Ateş δεν περνά απαρατήρητος από τον İpek.

Εδώ είναι το τρέιλερ του Hekimoğlu 32ο επεισόδιο 1 …

HEKİMOĞLU 31. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ!

Ο İpek αγωνίζεται με τον Orhan για να βρει μια υπόθεση πριν φτάσει ο Ateş. Έχοντας συγκεντρώσει την ενέργειά του, ο Ateş τρέχει στο νοσοκομείο. Δεν χρειάζεται ένα, αλλά δύο αρχεία. Πρώτον, δεν κρατά το λαιμό μιας γυναίκας γιόγκα. Το δεύτερο είναι ότι ο ασθενής που δεν μπορεί να περπατήσει και να μιλήσει για χρόνια ρίχνει τον εαυτό του στην πισίνα. Η Fire εξετάζει το κορίτσι της γιόγκα και συνειδητοποιεί ότι δεν είναι παράλυτη και προσποιείται. Αλλά αφού φύγει, το κορίτσι πάει άσχημα.

Είναι κατανοητό ότι η ταλαιπωρία της νεαρής γυναίκας είναι μια ασθένεια που συνήθως εμφανίζεται στους ψαράδες. Με άφθονη βιταμίνη C, ο ασθενής ανακτά την παλιά του υγεία. Ο ασθενής, ο οποίος πέταξε στην πισίνα με αναπηρικό καροτσάκι, τίθεται σε λειτουργία. Ο πυρετός επικοινωνεί με τους συγγενείς του ασθενούς για πρώτη φορά. Έπαιξε ακόμη και έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με τον γιο του άνδρα. Η Zeynep πυροβολεί αυτή τη συμπεριφορά του Ateş στο πρόσωπό της.

Το İpek προσκαλεί τον Ορχάν για δείπνο. Ο Ateis συνειδητοποιεί αμέσως ότι υπάρχει κάτι περίεργο για τον İpek, ότι άρχισε να παίρνει κάποια ναρκωτικά. Αργότερα, μαθαίνει ότι θέλει να αποκτήσει παιδί και ότι θα πάει στην Κύπρο και θα το κάνει χάρη στον δωρητή. Ο Ipek βγαίνει για δείπνο με τον Orhan και τον ρωτάει αν θέλει να είναι πατέρας. Λέει ότι το να είσαι πατέρας απαιτεί μεγάλη ευθύνη και αυτό δεν είναι για αυτόν.

Ο Orhan συνειδητοποιεί ότι κρύβει κάτι από τις πράξεις του İpek. Παίρνει το κουτάλι που έχει φάει ο ekpek και τον κάνει κρυφά ένα τεστ ανίχνευσης καρκίνου. Ο πυρετός ζητά να χορηγήσει κορτιζόνη στον παράλυτο. Ωστόσο, η İpek δεν το αποδέχεται. Προβλέποντας ότι ο Ateş μπορεί να είναι σωστός και πάλι, ο İpek δίνει κορτιζόνη όταν ο ασθενής αποβάλλεται και ο ασθενής σηκώνεται και αρχίζει να μιλά. Ο Orhan ζητά από τον İpek να μην πει στον Ateş για αυτό. Οι πόνοι της φωτιάς ξεκινούν ξανά.

Hekmoğlu 32. Δημοσιεύτηκε το τρέιλερ επεισοδίου; Οι αφόρητοι πόνοι του Ateis ξεκινούν ξανά!

Source