Hikmet Karaman: Ας απαντήσει πρώτα η UEFA – νέα

Τεχνικός Διευθυντής MKE Ankaragücü Χικμέτ ΚαραμάνΕπικρίνοντας την άρνηση της UEFA να επιτρέψει το διεθνές ποδόσφαιρο στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, “Δεν μεταφέρετε τις ομάδες της ΤΔΒΚ στην UEFA, απαγορεύετε ακόμη και έναν φιλικό αγώνα. Δεν είναι κράτος; Αφήστε την UEFA να απαντήσει πρώτα σε αυτό.” είπε.

Ο Hikmet Karaman έκανε δήλωση μετά τον αγώνα εναντίον του Yukatel Denizlispor στην 36η εβδομάδα του Σούπερ Λιγκ με ισοπαλία 1-1.

Ο Karaman εξήγησε ότι θα προσεγγίσει το ζήτημα του πώς 12 λέσχες στην Ευρώπη αξιολογούν την προσπάθεια ίδρυσης του Ευρωπαϊκού Σούπερ Λιγκ και είπε:

“Νομίζω, γιατί δεν παίζει το TRNC στην UEFA; Γιατί οι τουρκικές ομάδες δεν μπορούν να πάνε στην Κύπρο και να παίξουν φιλικούς αγώνες μεταξύ τους; Δεδομένου ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα καθολικό άθλημα που πρέπει να κάνουν όλοι. Από την άλλη πλευρά, ο γείτονάς του μπορεί να παίξει Η UEFA, αλλά η TRNC δεν μπορεί να παίξει. Είμαι πολύ περίεργος. Ο κόσμος έθεσε ένα χάος, αλλά κανείς δεν λέει ότι υπάρχει μια κατάσταση εκεί. Δεν παίρνετε τις ομάδες της TRNC στην UEFA, απαγορεύετε ακόμη και έναν φιλικό αγώνα. Isn ” σε αυτό το κράτος; Αφήστε την UEFA να το απαντήσει πρώτα. “

Ο Karaman, ο οποίος αξιολόγησε επίσης τον αγώνα, είπε ότι πήρε το γήπεδο για 3 πόντους και είπε: “Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το σκορ. Θέλαμε να κλείσουμε τον αγώνα που παίξαμε στο σπίτι μας με 3 πόντους. Είχαμε ένα πρώιμο γκολ. Ο αντίπαλος δεν είχε τίποτα να χάσει. Ο πρώτος στόχος ήταν εξαιρετικά ενοχλητικός στον προγραμματισμό του παιχνιδιού μας. Στην πραγματικότητα, παίζουμε σαν τίποτα. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Παρόλα αυτά, πήγαμε 1-1 στο πρώτο ημίχρονο. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Δηλώνοντας ότι μπήκαν σε πολύ ξεκάθαρες θέσεις στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, ο Karaman είπε, “Σε τέτοιους αγώνες, το συλλογικό παιχνίδι, η εύρεση του αδρανούς ανθρώπου, η κλοπή του τέρματος, η συγκέντρωση είναι πολύ σημαντική. Εάν βρούμε το γκολ, ο αντίπαλος θα ανοιχτό. Το τέμπο πέφτει και δεν μπορούσαμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Οι πόντοι είναι πόντοι, φυσικά θέλαμε να φτάσουμε τους 40 πόντους. Ήρθαμε στον τελικό αγώνα το Σαββατοκύριακο. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και να χαλαρώσουμε. Πρέπει να κάντε τις κριτικές μας ξεκάθαρα. ” βρήκε την αξιολόγηση.

Ali Tandoğan: Μπορεί να υπάρχουν θαύματα στο ποδόσφαιρο

Ο προπονητής του Yukatel Denizlispor, Ali Tandoğan, είπε, μετά τον αγώνα με ισοπαλία 1-1 εναντίον του MKE Ankaragücü στην 36η εβδομάδα του Super League, “Μπορεί να υπάρχουν θαύματα στο ποδόσφαιρο. Έχουμε 6 αγώνες. Δεν θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα μας μέχρι το τέλος ” είπε.

Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά τον αγώνα, ο Tandoğan δήλωσε ότι είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με την ομάδα για μικρό χρονικό διάστημα.

Εξηγώντας ότι συνεργάστηκαν με την τεχνική ομάδα χωρίς να κοιμούνται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Tandoğan είπε: «Όλη μου η ομάδα και εγώ προσπαθήσαμε να αυξήσουμε τα κίνητρα της ομάδας παικτών. Είχαμε προβλήματα ως νοοτροπία. Σήμερα, ένας τερματοφύλακας στην ηλικία των 19 ετών έπαιξε ένα πολύ θαρραλέο παιχνίδι. Βρήκαμε το γκολ νωρίς. Στη συνέχεια, βρήκαμε το παιχνίδι που θέλαμε 10. – Δεν μπορούσαμε να παίξουμε για 15 λεπτά. Ενισχύσαμε το μεσαίο μας ξεκινώντας με την αλλαγή του δεύτερου ημιχρόνου. Πήραμε το πάνω χέρι. Το Ankaragücü είναι πολύ δυναμική ομάδα. Γνωρίζαμε ότι θα ρίξει την μπάλα πίσω από την άμυνα, αλλά δώσαμε μία ή δύο θέσεις. Δεν δώσαμε πολύ αποτελεσματικές επιθέσεις στον αντίπαλό μας. Δεν θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα μας μέχρι το τέλος. Ελπίζω ότι θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε. “

Source