Immunity of Survivor FINAL spoiler σήμερα (20/4). Αυτή η ομάδα κερδίζει

Τελικός Survivor: ανοσία spoiler σήμερα (20/4). Ο σημερινός δεύτερος αγώνας ανοσίας της εβδομάδας Και οι δύο ομάδες μπαίνουν δυναμικά στο πεδίο της μάχης. Ποια ομάδα κερδίζει, և ποιος παίρνει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους է είναι ο υποψήφιος; Τι λένε οι spoilers;

Ο Τριαντάφυλος, ο οποίος είναι υποψήφιος, πλησιάζει στο ρεκόρ Survivor 4: 8η φορά և εάν οι άνθρωποι αποφασίσουν να τον κρατήσουν στην πραγματικότητα για άλλη μια φορά, ο Dano τρέμει.

Η νίκη του ναυτικού στον διαγωνισμό για την αύξηση τσαντών στο επεισόδιο της Κυριακής Με τον Atlas, ο Koro απογοήτευσε όλους τους αντιπάλους του και γύρισε για να τροφοδοτήσει πλήρως την ομάδα του, δεν κάθισε καλά με κάποιους.

Αν και οι Reds κέρδισαν 5-0, κατηγόρησαν τους αντιπάλους τους για τη νίκη στο περιθώριο, καθώς υπήρχαν παίκτες που αποφάσισαν να μην παίξουν λόγω φόβου τραυματισμού.

Οι Blues φάνηκαν να ανησυχούν για τη νίκη.

Το άλλο μεγάλο ερώτημα ήταν η πρόταση του Αλέξη Παππά στον James Ames Cafetzis να πάει στον δεύτερο όροφο μαζί, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να αποφασίσουν ποιος θα μείνει στο St. Dominic.

Ο ηθοποιός κάνει ό, τι μπορεί για να εξουδετερώσει τον Rodit, ο οποίος, φυσικά, δεν υποχώρησε και εξήγησε γιατί αποδέχθηκε την προσφορά. Φυσικά, το σχέδιο του Alexis δεν τελειώνει με τον James Ames.

Ενώ μερικοί επεξεργάζονται στρατηγικές για να καταστρέψουν τους αντιπάλους τους, άλλοι απολαμβάνουν τις χαρές του St. Dominic.

Η Νικολέττα Μαυρίδη, η Καρολίνα Καλύβα, η Ελένη Χάμπερι έκαναν τις ασκήσεις τους στην παραλία, υπήρχε σχεδόν ένα ατύχημα.

Ο Ασημακόπουλος φρόντισε την απρόσεκτη Καρολίνα με τον δικό του τρόπο.

Χωρίς μια ιστορία αγάπης, η πραγματικότητα θα ήταν σαν μια χωριάτικη σαλάτα χωρίς ντομάτες. Σάκης Κατσούλης և Τα ζευγάρια της Μαριλένα Ρουμελιώτη φροντίζουν να μας δώσουν ρομαντικές στιγμές με μια ημερομηνία στη μητρική μας γλώσσα, η οποία μπορεί να μην περιλαμβάνει δείπνο αλλά δώρο.

Πριν από τον αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιάνος εξήγησε στον Αλέξη Παππά ότι η παραγωγή δεν επιτρέπει μόνο δύο υποψηφίους να φύγουν, καθώς το σενάριο θέλει τέσσερις.

Ο Τζέιμς Άις έμοιαζε να υποχωρεί և επίθεση από τον Σάκη, ο Νίκος πρότεινε ότι ο Σάκης, ο Αλέξης, ο Τζέιμς Άμες և ο Νίκος βγήκε στον πάγκο. Μια προσφορά που έγινε αποδεκτή εάν και οι δύο ομάδες κέρδισαν με ασυλία.

Αυτή τη φορά ο αγώνας των δύο ομάδων δεν θα ήταν στατικός, αλλά θα είχε γκολ κολύμβησης, ορειβασίας.

Τα μπλε ναυτικά ήταν πιο γρήγορα και πιο ακριβή. Ο αγώνας έφτασε στο 9-6 և το τελικό σημείο ήταν ο Χότζος Κορόμι να δώσει ξανά στην ομάδα του, κερδίζοντας το νήμα του φίλου του Ηλία Μπογκντάνος.

Η μπλε ομάδα κέρδισε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας με σκορ 10-6 και ο Γιώργος Λιάνος εξήγησε ότι οι γυναίκες δεν μπορούσαν να ψηφίσουν στο συμβούλιο το βράδυ λόγω του κανόνα των δύο.

Όσο για τον αγώνα για ατομική ασυλία, ο Σάκης Κατσούλης րի Τριαντάφυλος υπέμεινε στο τέλος. Ο τραγουδιστής έχασε την ισορροπία του, κέρδισε ο Σάκης, το οποίο χαλάσει το σενάριο με τέσσερις υποψηφίους που είχαν συμφωνηθεί προηγουμένως.

Ο Ηλίας Μπογκντάνος ​​և Η Καρολίνα Κάλγια πολέμησε με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος άκουγε το ρικότα. Από την πλευρά του, ο Αλέξης Παππάς κράτησε το λόγο του.

Η απόκτηση προσωπικής ασυλίας από τον Σάκη ագիրը το συμβόλαιο που τερμάτισε ήταν δουλειά των Blues, ήταν αυτοί που έμαθαν.

Το κύριο θέμα της συζήτησης στο συμβούλιο ήταν η προσωπική ασυλία του Σάκη, η οποία ήταν να μετατρέψουμε τις πυραμίδες σε σφήνα για τα μπλουζ, ενώ στην κόκκινη ψηφοφορία κάναμε ένα ντέρμπι με τον τραγουδιστή του Τριαντάφυλλου “Ασημακόπουλος” για να πάρουμε μία ψήφο. βγαίνετε για 8η φορά στο … tako.

Η Ελευθερία Ελευθερίου από το Survivor, που έφυγε την περασμένη Τετάρτη, επέστρεψε με μια βαλίτσα αναμνήσεων.

Μετά την επιστροφή της, η Κύπριος τραγουδίστρια άρχισε να δημοσιεύει στο Instagram, επικαλούμενη την εμπειρία της. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι είχε μια δύσκολη στιγμή, αλλά ήταν σε θέση να βγει τραυματισμένη.

“Έτρεξα. Ξεπέρασα κάθε «εμπόδιο». Είχα έναν στόχο. Κατάφερα… ή ίσως όχι. Η εμπειρία είναι δυνατή. Ο στόχος μου ήταν να παραμείνω ασφαλής, έφυγα με καθαρή συνείδηση. Παραμένει στο τέλος. “Για όλα τα παιδιά που τρέχουν, η διαδρομή είναι ο τρόπος που πραγματικά αξίζει τον κόπο.”

Η Σόφια Μαργαρίτα προσκλήθηκε στο πρόγραμμα «Πρωινό», η οποία ομολόγησε ότι ήταν θύμα σωματικής και λεκτικής βίας, ενώ μίλησε ανοιχτά για το γιατί αποφάσισε να συμμετάσχει στο “Survivor 4”.

«Ανατρέφω δύο παιδιά με μεγάλη δυσκολία, αλλά νομίζω ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσω αυτήν την ευκαιρία. Ο λόγος ήταν καθαρά οικονομικός.

Η απόφασή μου για διαζύγιο ήταν δύσκολη επειδή δεν υπήρχε οικονομική υποστήριξη για να με στηρίξει. Έφυγα και ήμουν άνεργος. Δεν είχα τους γονείς μου να με στηρίξουν.

Γι ‘αυτό έπρεπε να τα φροντίσω, τα παιδιά μου, εγώ, έφτασα σε ένα σημείο να κάνω δύο δουλειές. «Ήταν δύσκολο γιατί έπρεπε να σκεφτώ τι ήταν καλύτερο για τα παιδιά μου».

Όσον αφορά τη διαφήμιση που έλαβε από τον Survivor στην προσωπική του ζωή, είπε: «Ήμουν απογοητευμένος επειδή δεν περίμενα να είναι τόσο δημοφιλής.

Αλλά καταλαβαίνω γιατί συνέβη, σε τι αφορούσε. Προσπάθησα να προστατέψω τα παιδιά μου από το σχεδιασμό που πήρα από τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι, νομίζω ότι τα έκανα λίγο καλά.

Ωστόσο, μερικά από τα πράγματα που δεν μπορούσα να ελέγξω όταν ήμουν στο St. Dominic և δεν μπορούσα να απαντήσω. Ήμουν ενθουσιασμένος επειδή αναφέρθηκαν τα ονόματά τους, և Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι ‘αυτό.

Δεν μετανιώνω που μπήκα στο παιχνίδι. Πάω πάλι, δηλαδή χθες. Δεν ήταν δύσκολο για μένα εκεί. Νομίζω ότι βγήκα από το παιχνίδι.

Δεν προσπάθησα να αλλάξω τίποτα և Έχω πιεστεί επειδή είμαι γενικά προσεκτικός և Ενδιαφέρομαι να μείνω ολόκληρος γιατί τα παιδιά μου είδαν το παιχνίδι.

Τέλος, η Σόφια Μαργαρίτι ανακάλυψε ότι ήταν θύμα σωματικής και λεκτικής βίας όταν παντρεύτηκε.

“Έβλεπα στο μέλλον και είδα ότι αν έμενα σε αυτό το τοξικό περιβάλλον, δεν θα ήμουν καλά.

Θα είχα πολλά νεύρα, θα εκραγώ στα παιδιά. Έχω βιώσει πολλές φορές βία. Αυτή η συμπεριφορά διήρκεσε για 4 χρόνια. Αλλά επειδή τα παιδιά ήταν νεογέννητα, ήμουν εμμονή με αυτά και ξέχασα τον εαυτό μου.

Τον άφησα στην άκρη για τα παιδιά, τον άφησα να περάσει από μένα. “

Ο χρόνος μετάδοσης του Survivor 4 αλλάζει κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά και την Κυριακή του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε από την Έλενα Πολυκάρπου κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Happy” με την Κατερίνα Κινουργίου, το Survivor δεν θα εμφανιστεί την Κυριακή του Πάσχα (02/5), αλλά την επόμενη μέρα, δηλαδή τη Δευτέρα (03/5).

Επιπλέον, τη Δευτέρα, την Υψηλή Τετάρτη της Υψηλής Τρίτης, η εκπομπή επιβίωσης του SKAI θα προβληθεί κανονικά, αλλά θα ξεκινήσει μια ώρα νωρίτερα, στις 21 μ.μ. Στις 00

Η σειρά “8 λέξεων” που προηγείται του Survivor δεν θα εμφανιστεί.

Ο δημοσιογράφος μίλησε επίσης για τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες: θέλει το ντουέτο James Ames Cafés και ο Νίκος Μπαρτζής να θέσουν την παραγωγή επιβίωσης σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση στο “Survivor 4”, για να συζητήσουν το σενάριο των αμβλώσεων.

Ο πρώην παίκτης του Survivor Panos Kallidis ήταν επίσης στο πάνελ V. Δεν έχει επιβεβαιωθεί, και οι δύο παίκτες φαίνεται να είναι ασφαλείς στην παραλία.

Survivor FINAL σπόιλερ ανοσίας σήμερα (20/4)

Εν τω μεταξύ, τα μπλουζ και τα κόκκινα θα παλέψουν για το δεύτερο μέρος της ασυλίας. Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Το πεδίο της μάχης θα απαιτήσει ξανά.

Όπως είδαμε στο βίντεο, θέλει οι παίκτες να έχουν ισχυρά χέρια, θα είναι ομαδικό τεστ.

Απαιτεί σίγουρα ταχύτητα, αλλά και σταθερότητα, όπως βλέπουμε από τις πρώτες λήψεις του επεισοδίου.

Σήμερα λοιπόν, η ομάδα που κερδίζει σπόιλερ Αυτό είναι που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο Μπλε!

Όσο για τους υποψηφίους.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, υπάρχουν υποψήφιοι για αποχώρηση Κώστας Παπαδόπουλος, Αλέξης Παππάς և Τριαντάφυλλο:!

Source