Mehmet Ali Güller: Το S-400 δεν είναι πρόβλημα, είναι αποτέλεσμα

Ερντογάνπολιτική ιστορία, αλλά και “Στροφές UΕίναι ιστορία. Μία από τις πιο διάσημες στροφές ήταν το ζήτημα της Λιβύης. Πριν “Τι κάνει το ΝΑΤΟ στη Λιβύη;Αντιτάχθηκε στην παρέμβαση λέγοντας: έπειτα “Το ΝΑΤΟ πρέπει να πάει εκεί για να ταυτοποιήσει και να καταχωρίσει τη Λιβύη ως μέλος Λιβύης.Μπήκε στην παρέμβαση λέγοντας!

Για παράδειγμα, σχετικά με την πυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ που πρόκειται να εγκατασταθεί στην Τουρκία, είπε στις 15 Νοεμβρίου 2010: “Η εντολή αυτού του καθήκοντος πρέπει να μας δοθεί, διαφορετικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.“Όχι πολύ, μία εβδομάδα αργότερα, στις 22 Νοεμβρίου 2010, είπε:”Είπαμε και υπερασπιστήκαμε ότι το σύστημα διοίκησης αυτού του τόπου πρέπει να είναι εξ ολοκλήρου στο ΝΑΤΟ.

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ HANGAR-HANGING

Ως εκ τούτου ΕρντογάνΔυστυχώς είναι δυνατή μια ξαφνική επιστροφή στο S-400. Πάνω απ ‘όλα, πριν από το S-400, μετά από μια συμφωνία FD-2000 με την Κίνα το 2013, διαπραγματευόμαστε με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ για δύο χρόνια και αποσύροντας …

Υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ‘σε “Θα το ανοίξουμε για διαπραγμάτευση οποιουδήποτε μοντέλου χρησιμοποιείται στα S-300 της Κρήτης.” Βρίσκεται μπροστά μας ως η νεότερη εξέλιξη που αυξάνει αυτή τη δυνατότητα.

Επειδή Το “Κρητικό μοντέλο” είναι απλώς ένα μοντέλο για τη διατήρηση του S-400 στο υπόστεγο. Δεν διαφέρει πολύ από τη χρήση του συστήματος όταν ανοίγει και χρησιμοποιείται σε γυρίσματα!

Επειδή το σύστημα αεροπορικής άμυνας S-400 “συνδεδεμένο σε δίκτυο έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου εντολών“Δεν θα λειτουργήσει αποτελεσματικά αφού δεν εργαστεί. Επειδή ένα σύστημα άμυνας που στέκεται στο υπόστεγο δεν θα λειτουργήσει πραγματικά.

1997 «ΔΕΝ 2013»

αφ ‘ετέρου Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας “Κρήτη λέγοντας” βήμα πίσω, πίσω και είπε ότι πήγε στην Ελλάδα για να αποδεχτεί την αίτηση και αυτή τη φορά είναι σοβαρός!

Ας θυμηθούμε από πού προήλθε το κρητικό μοντέλο: οι Έλληνες αγόρασαν το S-300 από τη Ρωσία το 1997 για να το τοποθετήσουν στην Κύπρο. Η Τουρκία δείχνει πολύ ισχυρή ανταπόκριση “χτυπήσαμεΑυτός είπε. Μετά την αντίδραση της Άγκυρας, οι Έλληνες έπρεπε να απορρίψουν τα S-300 και να τα δώσουν στην Ελλάδα. Η Ελλάδα έκλεισε επίσης το σύστημα σε υπόστεγο στην Κρήτη.

Όταν η αποφασιστικότητα της Τουρκίας να χαλαρώσει λόγω της εξωτερικής πολιτικής του ΑΚΡ το 1997, και ποτίστηκε. Η Ελλάδα άρχισε να βγάζει το S-300 από το υπόστεγο. Από το 2013, η Ελλάδα έχει βγάλει το S-300 από το υπόστεγο και το χρησιμοποίησε σε διμερείς ασκήσεις με το ΝΑΤΟ και, για παράδειγμα, το Ισραήλ. (Το Ισραήλ έχει εκπαιδευτεί έτσι να ξεπεράσει τα S-300 στη Συρία!)

Ο ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ

Πάντα λέγαμε Η εξωτερική πολιτική του Ερντογάν είναι ο Γιεν Αμπντουλαμιτισμός. Ο Ερντογάν ήθελε να ανοίξει χώρο για τον εαυτό του στην περιοχή κάνοντας συμφωνία με τη Ρωσία, προσπαθώντας να το χρησιμοποιήσει στις διαπραγματεύσεις του με τις ΗΠΑ και υποθέτοντας ότι θα μπορούσε να ισορροπήσει τις δύο μεγάλες δυνάμεις με την ΕΕ.

Δυστυχώς, έκανε το ίδιο για το S-400, το κάνει. Το S-400, το οποίο ανακοινώθηκε ότι θα λειτουργήσει τον Απρίλιο του 2020, ξεσπάει “με το πρόσχημα τουΉταν για διαπραγματεύσεις. Σήμερα, η έκκλησή τους για διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για το κρητικό μοντέλο αφορά επίσης τις διαπραγματεύσεις.

Προφανώς, θέλουν να χρησιμοποιήσουν το S-400 ως μέσο για σοβαρές παραχωρήσεις από τις ΗΠΑ. Ωστόσο, είναι πολύ λάθος. Επειδή το S-400 δεν είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα των τουρκοαμερικανικών σχέσεων όπως ισχυρίζεται. είναι στην πραγματικότητα μια από τις συνέπειες των προβλημάτων. Επομένως, η παραχώρηση που πρέπει να γίνει στο S-400 δεν είναι συμβιβασμός που πρέπει να πληρωθεί. θα υπάρξει μια δραστική υποχώρηση.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, από τον Απρίλιο το S-400 για τη λειτουργία της καθυστέρησης, έγραψα θα έκανε την Τουρκία να χάσει το πλεονέκτημα στο χέρι. Περισσότερο Ατού Έχω δηλώσει ότι υπήρχαν πολλά οφέλη από την ενεργοποίηση του συστήματος κατά τη διάρκεια της περιόδου ή τουλάχιστον στην ατμόσφαιρα των εκλογών στις ΗΠΑ.

Αλλά αυτό δεν έγινε και τώρα το S-400 “δεν εκτελεί πλήρη απόδοσηΣε αντάλλαγμα, ελπίζουν να πάρουν κάτι από τις ΗΠΑ. Ωστόσο, αυτό είναι το αντίθετο Πρόβλημα και με τη Ρωσία που σημαίνει!

Το S-400 ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

Πάντα λέγαμε: Είναι λάθος να βλέπουμε το S-400 ως σύστημα πυραυλικής άμυνας. Το σύστημα άμυνας πυραύλων S-400 σημαίνει ότι η εξωτερική πολιτική που επικεντρώνεται σε άλλες περιοχές είναι η Τουρκία-Ρωσία-Ιράν σημαίνει συνεργασία, η διαφοροποίηση του αποθέματος όπλων είναι η μείωση της εξάρτησης από ένα μέρος, που σημαίνει ένα ενδιάμεσο στάδιο για ένα εθνικό σύστημα πυραυλικής άμυνας. Το S-400 σημαίνει τελικά εάν μπορεί να δράσει ανεξάρτητα από τον Ατλαντικό.

Να γιατί Το S-400 δεν είναι διαπραγματεύσιμο, δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με τις ΗΠΑ!

Κάνοντας παραχωρήσεις για το S-400 της Ρωσίας μετά το FD-2000 της Κίνας, ένα σοβαρό λάθος συμβαίνει!

Source