Metsmet Esengin – Κακή διαχείριση Αιτία Ο πληθωρισμός είναι το αποτέλεσμα

 • Mensmen agam; saalΕλπίζω να είσαι σε καλή υγεία. Το δώσατε, αναφέρατε την οικονομική μας κατάσταση. Αν και η οικονομική κατάσταση του χρυσού παραμένει. Θα ανιχνεύσουμε. Μήπως αυτή η κορώνα σκατά το έπος μας;
 • Όπως μερικοί λαοί, θα πω «η κορώνα είναι η αιτία, η κακή οικονομία είναι το αποτέλεσμα», κανείς δεν θα φάει. Φυσικά, η κορώνα επηρέασε αρνητικά τις οικονομίες όλων των κορωνών. Όμως όσοι έχουν ισχυρές οικονομίες προσπαθούν να ξεπεράσουν την κρίση υποστηρίζοντας όλες τις επιχειρήσεις και αναγνωρίζοντας αυτήν την περίοδο. Για παράδειγμα Αμερική? Η τρίτη ανακοίνωσε ένα πακέτο 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, η Şincik ανακοίνωσε ένα επιπλέον πακέτο 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων. Ζηλεύονταν από εμάς, το Alamanlar έθεσε σε εφαρμογή ένα πακέτο υποστήριξης περίπου 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων. Στην περίπτωσή μας, έχει ανακοινωθεί μόνο ένα πακέτο 15 δισεκατομμυρίων $ και δεν υπάρχει αναβολή πίστωσης ή αναβολή πριμοδότησης. Με άλλα λόγια, ο χρυσός δεν ήταν καλυμμένος στην τσέπη του. Εδώ είναι η ισχυρή οικονομία για εσάς.
 • Μην το πεις, αγαμ. Γαμπρός-υπηρεσία από την οικονομία, η οικονομία μας είναι ισχυρή, επέζησε το πιο δύσκολοΘα σταματούσε. «Κοίτα, αυτό το μέρος είναι πολύ διάσημο», είπε, «Η Σόνα έφυγε».
 • Ένα να είναι kΟ σύζυγός μου θα δώσει στον γαμπρό του ένα αυτοκίνητο, θα δώσει ένα σπίτι, θα δώσει γη, ούτε ξέρω πώς να δώσω ένα κατάστημα, αλλά το δικό μας κράτησε τον υπουργό του κράτους. Ωστόσο, αυτός ο γαμπρός είναι πολύ δημιουργικός. Όταν ήταν υπουργός Ενέργειας, αφαίρεσε την πρακτική του χειμώνα επειδή θα εξοικονομούσε ενέργεια. Δεν υπήρχε πιο έξυπνος στον κόσμο εκτός από το αλεύρι. Είμαστε πάντα στη θερινή ώρα και παρόλο που οι ειδικοί συνεχίζουν να καταναλώνουν πολλή ενέργεια, πόσο μάλλον εξοικονόμηση. Εάν δεν δώσετε την οικονομία στους κυρίους της επιχείρησης και την πάρετε με τον γαμπρό, λέω ότι αυτό δεν θα βγει από τα λόγια μου και θα το πάρετε με εκείνους που δεν γνωρίζουν την επιχείρηση, η οικονομία σας θα βράσει. Πριν από την κορώνα, μπήκαν στην οικονομία, θυμωμένος μου. Τώρα προσπαθούν να διαχειριστούν την κορώνα.
 • Ο mensmen agam είπε ότι οι κορυφαίοι στο μάθημα οικονομικών πάνε καλά. Λένε ψέματα;
 • Κράτος πεινασμένοΔεν μπορώ να εμπιστευτώ τους αριθμούς που είπε, είμαι θυμωμένος. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα ίδρυμα που ονομάζεται TURKSTAT. Τουρκικό Στατιστικό Ινστιτούτο; αλλά θα νομίζατε ότι το τουρκικό επιχειρηματικό ίδρυμα. Προσπαθούν να σχεδιάσουν μια ροζ ζωγραφική κοιμάται με συνεχείς αριθμούς και μεθόδους συλλογής δεδομένων. Είμαστε η μόνη χώρα όπου η απασχόληση, δηλαδή ο αριθμός των εργαζομένων μειώθηκε και η ανεργία μειώθηκε. Επιπλέον, ενώ ο πληθυσμός αυξάνεται. Επιπλέον, κοιμούνται συχνά με το καλάθι πληθωρισμού και φέρνουν την επιχείρηση συλλογής τιμών στην αγορά στην ημέρα έκπτωσης των αγορών υπέρ της αγοράς και διατηρούν τον πληθωρισμό χαμηλό. Ο ετήσιος πληθωρισμός ήταν 14%. Επιτρέψτε μου να δω ποιο είναι το ποσοστό πληθωρισμού σας;
 • Τι είναι η αποτρίχωση dimek be agam;
 • Έτσι απλά έκανε arcamaΠόσο κόστισαν τα ακίνητα και τα περιουσιακά μου στοιχεία;
 • Λοιπόν, τα πάντα, από τον ηλίανθο έως την καύση σχεδόν διπλασιάστηκαν. Οι ανάγκες μου κοστίζουν τουλάχιστον 60%, αγαπητέ μου. Δεν μπορέσαμε να αγοράσουμε το Atta λίγο και να το μαγειρέψουμε πια. Αν οι φίλοι μου φυσούν, μπορούμε να πιούμε ρακί. Μια μέρα θα φημολογούμε.
 • Κοίτα τρελός, θα θυμώσω. Το εξωτερικό χρέος μας έχει αυξηθεί στα 450 δισεκατομμύρια δολάρια και το συνολικό χρέος μας στα 580 δισεκατομμύρια δολάρια. Το χρέος και οι τόκοι που πρέπει να επιστρέψουμε σε ένα χρόνο είναι 180 δισεκατομμύρια δολάρια. Τα καθαρά αποθεματικά στον κρατικό οργανισμό είναι μείον 50 δισεκατομμύρια δολάρια.
 • Aboov. Έμι ντε εκσί. 70’li εΣτο τέλος των χρόνων, συνήθιζε να λέει ότι έχετε κάνει τον πεζό πεζόδρομο του περίφημου Sülüman Demirel για 70 λεπτά.
 • Beüle be kΘεέ μου Επιπλέον, όταν είχατε το εμπάργκο στην Τουρκία στην ειρήνη arekat και soona. Εκτός αν τα αποθεματικά ήταν αρνητικά.
 • Για τον Reis, το ενδιαφέρον ήταν η αιτία και το αποτέλεσμα ήταν η εξαφάνιση. Το ενδιαφέρον του νήματος αυξήθηκε ξανά. Τι θα είναι?
 • ΚΑΙΕδώ και χρόνια μας καλούν το λόμπι ενδιαφέροντος. Εάν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά την οικονομία σας, εάν αναπτυχθείτε με έλλειμμα τρεχούμενου λογαριασμού, θα πρέπει να δανειστείτε εάν έχετε περισσότερα χρήματα από το εισόδημά σας. Αν δημιουργούσατε μια κοινωνία που δεν παράγει αλλά καταναλώνει, θα τα πήρατε και θα θάβετε τα χρέη. Αυτό σας οδηγεί σε μια σπείρα χρέους. Τότε οι κίνδυνοι αυξάνονται, αλλά δανείζεστε με υψηλά επιτόκια. Σήμερα, ενώ ολόκληρη η Ευρώπη δανείστηκε με λιγότερο από ένα τοις εκατό τόκο, δανείζεται στο 6,5 τοις εκατό. Επιπλέον, δεδομένου ότι η βαθμολογία πιστωτικού κινδύνου κυμαίνεται μεταξύ 300-650, το κόστος κινδύνου πτώχευσης αντικατοπτρίζεται στο κόστος δανεισμού μεταξύ 3-6,5%. Πούλησε τα 130 δισεκατομμύρια δολάρια της κεντρικής τράπεζας για να διατηρήσει το δολάριο στα 6,8 TL σε ένα χρόνο. Συνέβη επίσης στα εξερχόμενα δολάρια όταν μειώθηκε ο τόκος. Ποιος αγόρασε αυτά τα φθηνά δολάρια και πρέπει να το εξηγήσει. Όπως λένε το λόμπι επιτοκίων, υπάρχει μια πληρωμή τόκων ύψους 180 δισεκατομμυρίων TL στον προϋπολογισμό του 2021. Με άλλα λόγια, θα πληρώνουμε 500 εκατομμύρια τόκους TL ανά ημέρα. Κάθε μέρα 2-3 εργοστασιακά χρήματα είναι ευδιάκριτα! Είπαν ενδιαφέρον λόμπι και κοίταξαν τη μαία μας, μαμά.
 • Υπερβολικό ενδιαφέρον βΑυτή τη φορά είναι 16,5%. Ο πληθωρισμός που προκλήθηκε από τόκους τελικά, μείωσε το επιτόκιο στο 8%. Το Şincik είναι και πάλι 17%. Ούτε η πραγματική αποτελεσματικότητα έχει μειωθεί ούτε υπάρχει σταθερότητα στις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Γιατί το χαμηλώσαμε, γιατί το αφαιρέσαμε, agam;
 • Έχουμε πολλά να συζητήσουμε, αλλά έχουμε ένα στενό μέρος, θυμωμένος μου. Επιτρέψτε μου να σας δώσω μια χάρη. Θα μείνουν κακοί.

Asan yan, πλούσιο σε τέφραΣυνήθιζε να ψωνίζει στην πόλη με τον οδηγό του Üseyin, ο οποίος δούλευε στην πόλη. Ο δρόμος ήταν γεμάτος σκατά βοοειδή το κυδώνι Μάιο Το Useyin ακούστηκε έτσι ώστε ο Asan Em να είναι φάρσα και το power show να ακούγεται. Είπε, “Ω, Δάσκαλε, αν φάτε τον Μάιο στο πλάι αυτού του δρόμου, θα σας δώσω αυτό το μηχάνημα.” Η βάση σας είχε αρχίσει να τσακίστηκε, αλλά αυτή είναι η τεράστια μηχανή. Εάν δουλεύει όλα τα πόδια του, δεν μπορεί να το πάρει. «Είναι αυτό το Arbiden, Asan agam; Εντάξει, θα είμαι καλά και είναι ήδη Μάιος. Η Soona άρχισε να τραγουδά τραγούδια στο βουητό του τρακτέρ που ιδρύθηκε στο Soona. Ο Asan aga μετάνιωσε σαν σκουλαρίκι καθώς περνούσε ο καιρός. Η βάση άρχισε επίσης να μιλάει για τον εαυτό του. Με έκανες σκατά, και αναστέναξα και έψαχνα την ευκαιρία, μήπως σε απογοητεύσω. Έτσι ήταν περήφανος. Κοίταξε τον Asan aga και φαινόταν λυπημένος. “Asan agam, είπε,” Αν φάτε το ζαχαροκάλαμο στην άκρη, θα σας επιστρέψω το μηχάνημα. Θα σταματήσει η Αγά, το πηδώντας άλμα έχει ρίξει το μάη στο στομάχι Πήγαν ξανά στο μηχάνημα, αλλά και οι δύο ήταν πολύ άνετοι. Η βάση σας δεν μπορούσε να το αντέξει όταν έφτασαν στην πόλη. Ο Άσαν είπε αγκάμ. «Όταν βγήκες από το μπάνιο, το μηχάνημα ήταν δικό σου. Ήρθαμε ξανά στην πόλη για εσάς. Λοιπόν, γιατί νικήσαμε αυτόν τον Μάιο; “

Η ουσία της λέξης: κακός κανόναςΑιτία, Αποτέλεσμα κακής οικονομίας.

.Source