Philip Κηδεία. Ο Χάρι επιστρέφει στη Βρετανία… Τι θα κάνει η Μέγκαν; (φωτογραφίες)

Πηγές κοντά στο Uyghur αποκαλύπτουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι προετοιμάζεται για ένα βρετανικό ταξίδι. Τι απόφαση θα λάβει η Μέγκαν Μάρκλ; – Απλό μήνυμα στα κοινωνικά μέσα

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩ Android για Android Տ ΕΔΩ για iOS

Ο θάνατος του πρίγκιπα Φιλίπ εστιάζει την προσοχή όλων στη βασιλική οικογένεια, ειδικά τα δύο μέλη που συζητήθηκαν πρόσφατα. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Χάρι և Μέγκαν Μάρκλεϊ, ο οποίος έκανε την εταιρεία αρκετά θυμωμένη, καθώς ονόμασαν την οικογένεια, τους μηχανισμούς της, τη συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρι, γενικά, την επιλογή τους τα τελευταία χρόνια.

Το μεγάλο ερώτημα είναι. Θα επιστρέψουν και οι δύο στη Βρετανία τώρα; Ή θα την σώσει η εγκυμοσύνη της Μέγκαν από μια δύσκολη συνάντηση;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Χάρι θα επιστρέψει αμέσως στο σπίτι του για να παρευρεθεί στην κηδεία του Πάπα. Αυτό θα είναι το πρώτο του ταξίδι στη Βρετανία αφού μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Daily Mail αναφέρει κατηγορηματικά στην αναφορά ότι η Μέγκαν δεν θα τη συνοδεύσει, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα αυτή τη στιγμή. Η Markle γεννά το δεύτερο παιδί της στις αρχές του καλοκαιριού, έτσι σημαίνει ότι έχει μια πολύ καλή δικαιολογία για να αποφύγει το μεγάλο ταξίδι. Από την άλλη πλευρά, θα χάσει μια πολύ καλή ευκαιρία να ζεσταθεί με την οικογένεια του συζύγου της αν το θέλει.

Η New York Post αναφέρει ότι το ζευγάρι περιμένει τις οδηγίες του γιατρού της Μέγκαν για το αν θα μπορεί να ταξιδέψει στη Βρετανία, ενώ το Mail αποκλείει αυτή τη δυνατότητα.

Χθες, ωστόσο, το ζευγάρι επέλεξε να αποχαιρετήσει τον Φίλιππο με ένα απλό μήνυμα. Σε μια ανάρτηση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, ο Χάρι και η Μέγκαν λένε: “Ξεκουραστείτε ειρηνικά, Μεγαλειότητά σας, Δούκας του Εδιμβούργου.”

Δύο μήνες πριν γίνει 100 ετών, ο Δούκας του Εδιμβούργου πέθανε ειρηνικά την Παρασκευή το πρωί στο Windsor Tower, δυτικό Λονδίνο. Η βασίλισσα εξέφρασε τη «βαθιά της θλίψη» για την απώλεια του συζύγου της για περισσότερα από 70 χρόνια և για τον έντονο χαρακτήρα μιας ιθαγενής φιγούρας για γενιές Βρετανών πολιτών, εκ των οποίων 15 χώρες είναι η Ελισάβετ.

Μια φωτογραφία του, μόνος ή με μια γυναίκα, βρίσκεται στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων σήμερα, μαζί με την ημερομηνία γέννησής του և θάνατος, 1921-2021. Το tabloid Daily Mail δημοσιεύει ένα ειδικό αφιέρωμα 144 σελίδων.

“Δεν θα υπάρξει κρατική κηδεία σε πλήρεις τιμές”

Η Ελισάβετ, που έγινε 95 ετών στις 21 Απριλίου, θα πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει μόνο τις κρίσεις που έχουν συγκλονίσει τη βρετανική βασιλική οικογένεια, όπως η πρόσφατη κριτική της από τον εγγονό της Χάρι και τη σύζυγό του, Μέγκαν.

Κατηγόρησαν τη Μέγκαν για έλλειψη υποστήριξης, παρά τις αυτοκτονικές σκέψεις. Η πρώην ηθοποιός, ο σύζυγός της, είπε ότι ένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, του οποίου τα ονόματα δεν δόθηκαν, αλλά διευκρίνισε ότι δεν ήταν ούτε η βασίλισσα ούτε ο σύζυγός της, σκέφτηκε το χρώμα του γιου τους Archie πριν γεννηθεί.

Το Royal Amer College, η βασιλική εταιρεία που συμμετέχει στην εφαρμογή του Βασιλικού Πρωτοκόλλου, ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί κηδεία για τον αείμνηστο πρίγκιπα Φίλιππο και δεν θα πραγματοποιηθεί δημόσιο προσκύνημα λόγω περιορισμών στο COVID-19.

“Το βασιλικό του σώμα θα μεταφερθεί στο Κάστρο του Windsor για ταφή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. “Αυτό συμβαδίζει με την παράδοση και τις επιθυμίες του αποθανόντος”, δήλωσε δήλωση από το κολέγιο.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν χθες ότι η Βασίλισσα «εξετάζει» τις ρυθμίσεις για την κηδεία του συζύγου της.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της νέας επιδημίας κοροναϊού, οι άνθρωποι συμβουλεύτηκαν να μην πλησιάσουν τις βασιλικές κατοικίες για να αποφύγουν τον υπερπληθυσμό, αλλά μάλλον να δωρίσουν σε έναν οργανισμό στη μνήμη του Φίλιππου.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source