Saner: “Το 80% του πληθυσμού θα εμβολιαστεί”

πανό61

Ο πρωθυπουργός Ersan Saner, Τουρκία 500 χιλιάδες εμβόλια για τον εμβολιασμό του μέλλοντος της χώρας και το 80% του πληθυσμού, είπε.

Ο Saner, στην ομιλία του για να απαντήσει στις επικρίσεις στη Συνέλευση της Δημοκρατίας, σημείωσε ότι συζητούσαν πώς να φέρουν 30 χιλιάδες μαθητές για πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η Γενική Συνέλευση της Ρεπουμπλικανικής Συνέλευσης, όπου οι βουλευτές που έλαβαν τον λόγο σύμφωνα με το άρθρο 62 έκανε ομιλίες, ολοκλήρωσαν τις τρέχουσες εργασίες τους στις 15.00.

Ο Πρόεδρος της Συνέλευσης της Δημοκρατίας Teberrüken Uluçay συγχαίρει το νέο έτος των μελών του κοινοβουλίου και ολόκληρου του λαού πριν κλείσει τη σημερινή σύνοδο.

Η επόμενη επανένωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 10:00.

ΑΡΙΚΛΗ: “Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ”

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας Ερχάν Αρίκλι δήλωσε ότι η ηλεκτρική ενέργεια θα συνδεθεί σήμερα με το πανδημικό νοσοκομείο.

Υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις της KTMMOB και της EMO ότι «τα έργα χωρίς θεώρηση δεν μπορούν να εφαρμοστούν», ο Arıklı δήλωσε ότι ακόμη και οι διατάξεις του Συντάγματος είχαν ανασταλεί κατά τη διάρκεια της πανδημικής διαδικασίας, οπότε το νοσοκομείο πρέπει να τεθεί σε λειτουργία αμέσως και το κοινό πρέπει να ενσταλάξει με εμπιστοσύνη.

Ο Arıklı δήλωσε ότι το πρόβλημα είναι αν παρέχεται προσωρινό ρεύμα στο νοσοκομείο και ότι δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει 5-6 μήνες ή 1 χρόνο. Εκφράζοντας ότι το νοσοκομείο πρέπει να τεθεί σε λειτουργία γρήγορα, ο Arıklı είπε ότι θα αναλάβει όλη την ευθύνη που προκύπτει από οποιοδήποτε πρόβλημα.

OGUZ: «ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΜΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ BARP»

Ο υπουργός Οικονομικών του Ντουρσούν Ογκου, αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις τιμές του κριθαριού, είπε ότι κατάλαβε ότι με τη δημιουργία δεσμών με την Τουρκία αντιμετώπισε έλλειψη κριθαριού.

Ο Oğuz σημείωσε ότι η διαφορά τιμής σημειώθηκε λόγω της αύξησης της τιμής πώλησης από την ημέρα που έγινε η πρώτη φορά.

Ο Dursun Oguz, έδωσε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον προϋπολογισμό και τα μετρητά προέρχονταν από την Τουρκία.

SANER: “ΕΝΑ ΠΟΡΟΣ 890 ΕΜΜΙΛΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ”

Στην ομιλία του, ο πρωθυπουργός Ersan Saner, αναφερόμενος στην επίσκεψή τους στην Τουρκία, ανέφερε τις λεπτομέρειες.

Ο δημοσιονομικός ισολογισμός Saner είπε ότι είναι σημαντικό να μοιραστείτε το δαχτυλίδι, kararlaltırıl μια πηγή είπε ότι είχαν έρθει στη χώρα 890 εκατομμύρια δολάρια μαζί με τις απόψεις που πραγματοποιήθηκαν στην Τουρκία.

Saner, στυλό που εξηγεί πού να πάει αυτά τα χρήματα, τα χρήματα θα προέλθουν από την Τουρκία και 350 εκατομμύρια TL του προϋπολογισμού, ενώ 100 εκατομμύρια TL είπε ότι θα πάει να υποστηρίξει τον Covidien 19. Η Saner σημείωσε ότι οι υποχρεώσεις θα καταβληθούν έως τα τέλη Δεκεμβρίου.

“Πηγαίνετε στην Τουρκία και ο ζητιάνος κάθεται στη θέση” ρητορική επικρίνοντας τον Σανέρ, ότι οι σχέσεις και η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών, το μέλλον του έργου, είπε ότι θα δοθούν χρήματα σε χρηματοοικονομικούς πόρους.

Λέγοντας ότι η τοπική μόλυνση αυξάνεται, ο Saner σημείωσε ότι θα ληφθούν μέτρα στον οικονομικό τομέα, αλλά ότι η υγεία είναι απαραίτητη.

Δηλώνοντας ότι συζητούν πώς να φέρουν 30 χιλιάδες μαθητές για προσωπική εκπαίδευση, ο Σάνερ δήλωσε ότι το υπουργείο Παιδείας θα συναντηθεί με δύο πρύτανες πανεπιστημίου. Ο Saner τόνισε ότι θα ικανοποιηθούν οι προϋποθέσεις καραντίνας για να έρθουν οι μαθητές στη χώρα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Δηλώνοντας ότι το νοσοκομείο πανδημίας χτίστηκε αλλά δεν μπορούσε να τεθεί σε λειτουργία και ότι αντιμετωπίστηκε αυτό το πρόβλημα, ο Saner είπε ότι πρέπει να διορθωθούν τα κενά στους νόμους.

Ο Πρωθυπουργός Saner ρώτησε πώς έκλεισαν 10 χιλιάδες επιχειρήσεις στη χώρα όπου ο αριθμός των ασφαλισμένων εργαζομένων δεν ξεπερνά τα 117 χιλιάδες.

Επισημαίνοντας ότι υπάρχουν 14 χιλιάδες εγγεγραμμένοι χώροι εργασίας, ο Saner είπε ότι από τον Οκτώβριο, ο αριθμός των ατόμων που έχουν εγγραφεί στην κοινωνική ασφάλιση είναι περίπου 92 χιλιάδες.

Ο πρωθυπουργός Saner, μετά από ερώτηση σχετικά με το αεροδρόμιο Ercan, δήλωσε ότι ο διαγωνισμός ήταν έργο μεταφοράς-μεταφοράς, δεν ήταν δυνατή η μεταφορά πόρων, αλλά ότι θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την ολοκλήρωσή του.

Σε ερώτηση σχετικά με τα εστιατόρια, ο Saner είπε ότι με την αύξηση της τοπικής μόλυνσης, η Ανώτατη Επιτροπή των Λοιμωδών Νοσημάτων έλαβε ορισμένες αποφάσεις και ότι αυτές οι αποφάσεις θα δημοσιευτούν και θα τεθούν σε ισχύ στην Επίσημη Εφημερίδα, και ότι νέες αποφάσεις μπορούν να ληφθούν στην ημερήσια διάταξη.

Ο πρωθυπουργός Σανέρ, 500 χιλιάδες εμβόλια για τον εμβολιασμό του 80 τοις εκατό του πληθυσμού, λέγοντας το μέλλον της χώρας από την Τουρκία, είπε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Ο Πρόεδρος του CTP Tufan Erhürman πήρε ξανά το λόγο και ευχαρίστησε τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας για την αφοσιωμένη δουλειά τους.

Επικρίνοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει ολοκληρώσει το έλλειμμα νοσοκόμων από τον Μάρτιο, ο Erhüman δήλωσε ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το πανδημικό νοσοκομείο δεν μπορούσε να ενεργοποιηθεί.

Επικρίνοντας τα λόγια του αντιπροέδρου της πρωθυπουργού Ergan Arıklı σχετικά με την KTMMB και την EMO, ο Erhürman είπε ότι τα δύο εν λόγω θεσμικά όργανα έχουν νομικές εξουσίες και ότι είναι δημόσιοι θεσμοί, όχι ενώσεις.

Υποστηρίζοντας ότι υπήρχε έλλειψη πρόβλεψης και προβλήματα στους υπολογισμούς σχετικά με το κριθάρι, ο Erhürman ζήτησε να δοθούν τα σωστά στοιχεία σχετικά με τους χώρους εργασίας που σταμάτησαν να λειτουργούν.


Ενημερώθηκε στις: 28 Δεκεμβρίου 2020, 18:37

Source