«SÜLEYMAN ÇAKIR’LI TWEET ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΑΜΠΖΩΝ

Ο Kerem Bürsin, στη ζωντανή μετάδοση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 7 Απριλίου, είπε “Dumb” σε όσους πήγαν σε καφετέριες παρά τον κίνδυνο του Kovid-19.
Την ίδια ημέρα, ο Kaan Sekban έγραψε στο Twitter επικρίνοντας τον Bürsin. Σεκμπάν
Στο tweet του, τόνισε: «Υπάρχουν άνθρωποι σε αυτήν τη χώρα που κάνουν κηδεία προσευχές όταν πεθαίνει ο χαρακτήρας της τηλεοπτικής σειράς».
Εκείνο το βράδυ, το hashtag “# SüleymanÇakır” έγινε το θέμα Trend (TT) στο Twitter.
Ποιος είναι ο Süleyman Çakır;
Ο Sekban τόνισε στο tweet του, τον χαρακτήρα της σειράς της οποίας η κηδεία προσευχή έγινε μετά το θάνατό του.
Είναι αυτοί οι οπαδοί που έκαναν τον Çakır να είναι «TT» στο Twitter μετά από 17 χρόνια;
Ή μήπως αυτή είναι μια προσπάθεια μάρκετινγκ για να βρείτε ένα κανάλι για να μεταδώσετε το «Valley of the Wolves Chaos»;
Όχι αυτό, αλλά το ξέρω.

«SÜLEYMAN ÇAKIR'LI TWEET ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΑΜΠΖΩΝΟ Oktay Kaynarca, ο οποίος έπαιξε τον Hızır Çakırbeyli στο “Bandit No Rule of the World” για τέσσερις σεζόν, δεν παρέμεινε αδιάφορος ότι ο Süleyman Çakır, ο οποίος έπαιξε στην κοιλάδα των λύκων, ήταν «TT» ακόμη και μετά από 17 χρόνια.
Στο βίντεο πυροβόλησε και μοιράστηκε τον Çakır, στο οποίο ο Kaynarca έγραψε: “Ήταν όμορφος άντρας, παρέμεινε όμορφος χάρη στους όμορφους άντρες”, τα ακόλουθα ήταν τα εξής:
«Όταν ξύπνησα σήμερα το πρωί και κοίταξα στο Twitter, είδα ότι ο Süleyman Çakır ήταν στο χρόνο. Σας ευχαριστώ που με κάνατε να βιώσω αυτήν την κατάσταση, η οποία εξακολουθεί να είναι «Trend Topic» ακόμη και στην 17η επέτειό της. Ένας άντρας τόσο πολύτιμος και λαχτάρα είναι ο “Süleyman Çakır”. Ειλικρινά, δεν σκέφτομαι αν αυτή η λαχτάρα θα τελειώσει ακόμα κι αν προέρχεται από κάπου. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε αυτή την ευχαρίστηση, αυτή την τιμή. “
Πτώση επίδειξης στην Κόνια
Ο πιλότος καπετάνιος Burak Gençcelep, ο οποίος μαρτύρησε στο αεροπλάνο του, μαρτύρησε στο Τραπεζούντα, ο Αχμέτ Ακντάλ, ο οποίος μαρτύρησε στο κλαδί ελιάς, στο Καραμανμάρας, στο Γκοκάν Σάκιρ στην Προύσα, ενώ το Τραπεζούντα έγραψε τα ακόλουθα στο Twitter
«Ο πλοίαρχος πιλότος του Μάρτυ Μπουράκ Γκεντσέσελ άφησε πίσω δύο ορφανά.
Ο Gökhan Çakır, ο οποίος μαρτύρησε στην Επιχείρηση Olive Branch, και ο Ahmet Akdal μαρκαρίστηκε τις καρδιές μας.
Ο Süleyman Çakır και ο Cerrahpaşalı δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη όσο ο Halit.
Χάρη στο έθνος μας. “
Ενώ σημείωσε την κοινή ατζέντα για την Τουρκία και το Twitter δεν είχε κανένα σχόλιο. Επειδή η κοινωνία είναι η δουλειά μας ως επιστήμονες … Τρεις μάρτυρες, μια μέρα λαμβάνουν τον κοροναϊό 276 ζωές, το Twitter σε μια σειρά χαρακτήρων που πέθανε πριν από 17 χρόνια στην Τουρκία «TT» είναι …

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΕ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ BUDAYICIOĞLU

Η νέα σειρά του Kanal D «The Girl in the Glass», με το πρώτο της επεισόδιο, κατέλαβε μία από τις πρώτες θέσεις στο «Once Upon a Time Çukurova» του ATV.
Η σειρά άφησε πίσω τους όλους τους αντιπάλους της στο AB Group και έγινε η πρώτη.
Αυτή είναι μια επιτυχία που πρέπει να επικροτηθεί …
Το «Once Upon a Time Çukurova» κατέκτησε την έκτη θέση στο σύνολο με 5,23 βαθμολογίες, το «The Girl in the Glass» ήρθε στην κορυφή της ΕΕ με βαθμολογία 7,43. Σε αυτό το κομμάτι, το “Once Upon a Time Cyprus” ήρθε στη δεύτερη και το “Once Upon a Time Çukurova” ήρθε στην τρίτη θέση.
Έτσι, η Gülseren Budayıcıoğlu έγινε ο μόνος συγγραφέας που κέρδισε την βαθμολογία με τέσσερις παραγωγές από τα βιβλία της την ίδια σεζόν με το “The Girl in the Glass” μετά το “The House of Birth”, “The Innocent Apartment” και “The Red Room”, και έσπασε ένα ρεκόρ που ήταν δύσκολο να σπάσει.

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;

Στις 8 Απριλίου 2021, το Υπουργείο Υγείας εξέτασε 304 χιλιάδες 492 άτομα για κοροναϊό. Από αυτούς, 55 χιλιάδες 941 από αυτούς είχαν το θετικό τεστ Kovid-19, 258 άτομα πέθαναν.
Φυσικά, αυτοί είναι πολύ υψηλοί αριθμοί …
Τα κύρια δελτία ειδήσεων για τις βραδινές τηλεοπτικές εκπομπές την ίδια ημέρα “Η Τουρκία, η πρώτη στην Ευρώπη στον αριθμό των περιπτώσεων”, έδωσε τα νέα …
Είναι σωστό?
Δεν…
Ακολουθούν τα νέα του ιστότοπου του Le Figaro σχετικά με τον αριθμό των περιπτώσεων στη Γαλλία στις 8 Απριλίου 2021 στις 21.49:
“Kovid-19: 84 χιλιάδες 999 νέες περιπτώσεις στη Γαλλία, 345 νεκροί σε 24 ώρες.”
Και όχι μόνο στη Γαλλία, μια από τις διάσημες εφημερίδες της Ευρώπης Le Figaro μας έγραψε ψέματα ή «η Ευρωπαϊκή Τουρκία κατέλαβε την πρώτη θέση σε αριθμό περιπτώσεων», ανέφεραν οι ειδησεογραφικοί.

ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

«Μην ακούτε τι λένε οι άνθρωποι. Δώστε την πλήρη προσοχή σας σε αυτό που κάνουν. ” (Albert Einstein)

Source