# Twitter … … τα στρείδια που θέλει να δει … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Εμφανίζονται μαζί στη σκηνή, αλλά Վ Άννα Βίσσι, Δέσποινα Βάντι, το στόμα του καληνύχτα φιλί πραγματικά έβαλε φωτιά στα κοινωνικά δίκτυα.

ΔΕΣ ΕΔΩ. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μετά τις πρώτες δημοσιεύσεις, οι οποίες ουσιαστικά αναπαράγουν τις εικόνες της νύχτας, οι οποίες έθεσαν τέλος στη συνομιλία (υπάρχουσα ή όχι) αντιπαλότητα μεταξύ των δύο τραγουδιστών από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, οι χρήστες δημιούργησαν μια απίστευτη πρόκληση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Έτσι, οι χρήστες του Twitter πίστευαν ότι αφού ο Νίκος Κοκλωνής κατάφερε να συμφιλιώσει την Άννα Βις με τη Δέσποινα Βάντη, θα μπορούσε να «θάψει το τσεκούρι του πολέμου» για πολλά ακόμη ντουέτα. Εκτός από το showbiz, αλλά στον τομέα της φαντασίας των αρχαίων και δημοφιλών ελληνικών τηλεοπτικών σειρών, από την πολιτική σκηνή των άλλων.

Ο Κοκκίνου retweet για συμφιλίωση με τον Γκάρμπι-Σχοινιά

Ο χορός των νότες που έκανε το hashtag #Koklonischallenge μια τάση άνοιξε κάπως από τον Eli Kokkin. Ο τραγουδιστής σημείωσε και πάλι μια σημείωση στην ανάρτηση του χρήστη που πρότεινε ένα νέο τρίο συμφιλίωσης του ελληνικού πενταγράμματος.

Μουσική συνεργασία της Katie Garby Շ Dionis Shoinas με τον Eli Eli Kokkinu. «Η επόμενη πρόκληση του Κοκλονή» γράφτηκε από τον χρήστη, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία των τριών καλλιτεχνών και ο Έλι Κοκκίνη «λύθηκε» με ένα γέλιο.

Για όσους μπορεί να μην το θυμούνται, η ιστορία θέλει ο Διονύσιος Σχοινάς να παραμείνει σε επαφή με τον Eli Kokkinu όταν πρότεινε να ζήσει η Katie Garby. Η τραγουδίστρια του “My Baby Sori” ενημερώθηκε για το γάμο του πρώην φίλου της στην τηλεόραση, σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις του χρόνου.

Οι δύο ύμνοι που ζητούν… συμφιλίωση μετά την Άννα Βίζη և μετά τη Δέσποινα Βάντι
Το hashtag δεν κάηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ող οι χρήστες έβαλαν πραγματικά όλη τη δημιουργικότητά τους. Παρακάτω έχουμε συντάξει μερικά από τα πιο αποτελεσματικά σπάρτα ντουέτα που θα ήταν πολύ ενδιαφέροντα για μουσική (ή υποκριτική) συμφωνία.

Aspa ina ան Fotin από το Fame Story

Πίτσα με σουβλάκι

Η Μαρία Joaquina և Cyril είναι τα δύο παιδιά της παιδικής σειράς, απευθείας από το Μεξικό, “Carousel”

Ο Popeye eternal ο αιώνιος εχθρός του που ήθελε τον Brutus της Olive

Και πάλι, ένας από τους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων ήθελε να συνδυάσει το Coyote με το Beep Beep.

Ksenia և Elpida (σύμφωνα με την Athena Oikonomaku և Ευδοκία Ρουμελιώτη) από τη σειρά MEGA “Η ζωή κάποιου άλλου”

Αυτοί οι ήρωες της τηλεοπτικής σειράς “Wild Bees” είναι επίσης στην τηλεόραση. Η συμφιλίωση μεταξύ της Μυρσίνης Σεβαστού και της Ελένης Σταμυρή φαίνεται απίθανη.

Κάποιος υπενθύμισε την ασυνήθιστη αλλά παράξενα κλασική σχέση μεταξύ δύο ξένων, της πεθεράς της νύφης, και των προκατειλημμένων επιθέσεων της Ντάνι Μάρκορα στη σύντροφο του γιου της, Μίνα.

Σε πιο πρόσφατες τηλεοπτικές εκπομπές, ορισμένοι ήθελαν να δουν την Άννα Μαρία Ψυράκ να τραγουδάει ένα ντουέτο (!) Με τη Μεγάλη Αδερφή Σοφία Ντανέζι.

Για χρόνια, χύθηκε μελάνι στη σχέση μεταξύ του Σάκη Τανιμανίδη, ενός διασκεδαστή Παγκόσμιου Κόμματος και του Γιώργου Γιώργου Μαυρίδη.

Μένοντας στη μουσική, κάποιοι θυμήθηκαν τον αξέχαστο τελικό της Eurovision, όπου ο Peggy Zina διαμαρτυρήθηκε για την τηλεοπτική ψηφοφορία. Ωστόσο, εδώ μιλάμε για το γεγονός ότι αν γνώριζε τη συνέχεια, ο Μιχάλης Ρακίτσης θα είχε πολύ εύκολα δώσει τη θέση του στον τραγουδιστή στο διαγωνισμό του 2002 για την Ελλάδα.

Υπήρχαν επίσης εκείνοι που ζήτησαν το Πάσχα να «ενωθεί» με τα Χριστούγεννα. Αν και με περιορισμούς για το coronavirus και οι δύο περίοδοι διακοπών είναι παρόμοιες !!

Ακόμα άλλοι έχουν προσφέρει στον J2US μια διεθνή καριέρα στην οποία ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ φεύγει με τον διάδοχο του Λευκού Οίκου Μπάιντεν.

Source