VeChain που ανεβαίνει στα ύψη πριν από τη βουτιά, γιατί; Από το DailyCoin


VeChain που ανεβαίνει στα ύψη πριν από τη βουτιά, γιατί;
 • Η αγορά κρυπτογράφησης μόλις είδε την απότομη πτώση το 2021, με πτώση πάνω από 15% σε 24 ώρες.
 • Μια συσκότιση στην περιοχή Xinjiang είδε τα ποσοστά κατακερματισμού Bitcoin να πέφτουν από 157 exahash ανά δευτερόλεπτο σε μόλις 105 exahash ανά δευτερόλεπτο.
 • Πριν από την πτώση του Σαββατοκύριακου, η VeChain είχε απολαύσει ένα θεαματικό 2021, ανακοινώνοντας μια συνεργασία με την PricewaterhouseCoopers (PWC) λίγες μέρες πριν το φθινόπωρο.
 • Το VeChain δεν έμεινε έξω από τη συντριβή, μειώθηκε κατά σχεδόν 40% το σαββατοκύριακο.
 • Μετά την πτώση, η VeChain ανέκαμψε και διαπραγματεύεται πάνω από 0,24 $, ανεβαίνοντας περισσότερο από 17% τις τελευταίες 24 ώρες.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η αγορά κρυπτογράφησης γνώρισε μια από τις πιο έντονες πτώσεις του 2021, με τη VeChain να μετράει τις απώλειές της. Πριν από την πτώση, η οποία έβλεπε μέρος της ΕΕΚ με σχεδόν το 40% της αξίας της, το νόμισμα ήταν σε σταθερή άνοδο.

Η πτώση της αγοράς

Η αγορά κρυπτογράφησης επλήγη από την απότομη πτώση των τιμών του 2021 το περασμένο Σαββατοκύριακο, με το κορυφαίο crypto, το Bitcoin, να πέφτει σχεδόν 15% σε 24 ώρες. Ένα ωριαίο κερί στις 18 Απριλίου παρουσίασε μείωση περίπου 8.000 $, ωθώντας το Bitcoin σε χαμηλά $ 50.931.

Η πτώση ξεκίνησε λίγο μετά την εμφάνιση αναφορών που ισχυρίζονται ότι το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ σχεδιάζει να αντιμετωπίσει χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες μέσω ψηφιακών στοιχείων.

Ένας άλλος λόγος για την πτώση της αγοράς θα μπορούσε να είναι η διακοπή ρεύματος στο Xinjiang – η οποία είναι μια σημαντική περιοχή εξόρυξης στην Κίνα. Σύμφωνα με το BitInfoCharts, τα ποσοστά κατακερματισμού στο δίκτυο Bitcoin μειώθηκαν κατά 33% (από 157 exahash ανά δευτερόλεπτο σε μόλις 105 exahash ανά δευτερόλεπτο) από τις 15 Απριλίου.

Αν και αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό για να υπολογίσει την πτώση, ο Luke Sully, Διευθύνων Σύμβουλος της Ledgermatic, δήλωσε ότι οι άνθρωποι “μπορεί να έχουν πουλήσει τις ειδήσεις για τη διακοπή ρεύματος στην Κίνα και όχι τον αντίκτυπο που είχε στην πραγματικότητα στο δίκτυο.”

Από την άλλη πλευρά

 • Η VeChain χειρίστηκε την πτώση της αγοράς με το aplomb. το νόμισμα οδηγεί ήδη τους ταύρους.
 • Τις τελευταίες 24 ώρες, η ΕΕΚ αυξήθηκε περισσότερο από 17% και τώρα διαπραγματεύεται στα 0,245 $.
 • Το άλμα δίνει στην ΕΕΚ κεφαλαιοποίηση αγοράς ύψους 15,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, καθιστώντας το το 13ο μεγαλύτερο ψηφιακό στοιχείο.

Οι λόγοι πίσω από την άνοδο του VeChain πριν από την πτώση

Πριν από την πτώση, που είδε το VeChain να πέφτει σχεδόν κατά 40%, το έργο βρισκόταν σε εντυπωσιακή ανάπτυξη το 2021. Ταυτόχρονα, το εγγενές του σύμβολο ήταν επίσης φεγγάρι, αυξημένο κατά περισσότερο από 400% τους τελευταίους δύο μήνες.

Η ΕΕΚ άνοιξε το έτος διαπραγμάτευσης στα 0,01878 $, αλλά τώρα το νόμισμα αλλάζει χέρια στα 0,245 $ τοις εκατό – αύξηση της τιμής πάνω από 1.200%. Αναμφίβολα ένα εντυπωσιακό τρέξιμο, αλλά γιατί το VeChain ανεβαίνει στα ύψη;

Η εβδομάδα που έφτασε στην πτώση, σημείωσε αύξηση της ΕΕΚ από τα 0.1397 δολάρια στα 0.2546 $ στις 18 Απριλίου. Δύο σημαντικά νέα πίσω από την άνοδο των τιμών ήταν η ανακοίνωση της συνεργασίας της VeChain με την PricewaterhouseCoopers (PWC) και το ντεμπούτο της Coinbase στο Nasdaq, που έδειξε ότι η ΕΕΚ έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών των 0,2778 $.

VeChain για το μέλλον

Από το VeChainThor που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2018, έχει γίνει ένα από τα πιο εξελιγμένα προγράμματα κρυπτογράφησης. Το δίκτυο έχει επικεντρωθεί επιτυχώς στην αντιμετώπιση διαφόρων πραγματικών προβλημάτων με την τεχνολογία blockchain.

 • Τον περασμένο Νοέμβριο, η λύση τους χρησιμοποιήθηκε από την Health Evolution για την αντιμετώπιση της παραχάραξης και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των χρηστών στα προϊόντα της.
 • Τον Δεκέμβριο, η VeChain συνεργάστηκε με το Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT) για την έρευνα καινοτόμων τρόπων προώθησης της ανάπτυξης της βιομηχανίας blockchain.
 • Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, τα νοσοκομεία στην Κύπρο άρχισαν να πιστοποιούν τη χορήγηση εμβολίων κορανοϊού χρησιμοποιώντας μια λύση blockchain VeChain.

Η νέα συνεργασία της VeChain με την PWC θα δει το έργο κρυπτογράφησης να βοηθήσει τους πελάτες της τελευταίας στην ενσωμάτωση της κατανεμημένης τεχνολογίας καθολικών (DLT) στις λειτουργίες τους. Η συνεργασία υπογραμμίζει την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά της ομάδας ανάπτυξης του VeChain και δείχνει γιατί η ΕΕΚ είναι πιθανό να συνεχίσει σε ανοδική τάση τους επόμενους μήνες.

Συνεχίστε να διαβάζετε στο DailyCoin

Αποποίηση ευθυνών: Μέσα σύντηξης θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα σε πραγματικό χρόνο ούτε ακριβή. Όλες οι τιμές CFD (μετοχές, δείκτες, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης) και Forex δεν παρέχονται από χρηματιστήρια αλλά μάλλον από κατασκευαστές της αγοράς, και έτσι οι τιμές μπορεί να μην είναι ακριβείς και μπορεί να διαφέρουν από την πραγματική τιμή αγοράς, που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και δεν είναι κατάλληλες για εμπορικούς σκοπούς. Επομένως, η Fusion Media δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες συναλλαγών που ενδέχεται να προκύψουν ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτών των δεδομένων.

Μέσα σύντηξης ή οποιοσδήποτε ασχολείται με το Fusion Media δεν θα φέρει καμία ευθύνη για απώλεια ή ζημιά ως αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης στις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων, των τιμών, των γραφημάτων και των σημάτων αγοράς / πώλησης που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Παρακαλούμε να είστε πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με τους κινδύνους και τα κόστη που σχετίζονται με τη διαπραγμάτευση των χρηματοπιστωτικών αγορών, είναι μια από τις πιο επικίνδυνες μορφές επενδύσεων.

Source