ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ 2027 – The Courier

Το τυρί χαλούμι είναι ημι-σκληρό τυρί με το χρώμα του να κυμαίνεται από λευκό έως ανάλογα με τα συστατικά και τη διαδικασία παραγωγής. Αυτό το τυρί μπορεί να καταναλωθεί ωμό, αλλά συχνά ψήνεται στη σχάρα, τηγανίζεται ή τρίβεται πάνω σε ζεστό πιάτο. Παραδοσιακά, το τυρί χαλούμι ήταν ένα είδος τυριού που παράγεται στην κυπριακή περιοχή μεταξύ της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης που ονομάζεται Κύπρος. Το τυρί χαλούμι παρασκευάζεται παραδοσιακά από γάλα προβάτων. Η μέθοδος παραγωγής και το τελικό προϊόν είναι συχνά διαφορετικά σε όλη την Κύπρο δημιουργώντας σύγχυση ως προς τον σωστό τρόπο παραγωγής τυριού χαλούμι. Η παγκόσμια αγορά τυριού χαλούμι εκτιμήθηκε στα 421,2 εκατομμύρια δολάρια το 2019 και αναμένεται να φθάσει τα 737,0 εκατομμύρια δολάρια έως το 2027, καταγράφοντας CAGR 10,0% από το 2021 έως το 2027.

Η ανάπτυξη της αγοράς τυριού χαλούμι μπορεί να αποδοθεί στην αυξανόμενη διαπολιτισμική αλληλεπίδραση λόγω των συχνών ταξιδιών. Επιπλέον, η αυξανόμενη κουλτούρα του φαγητού έχει ωφελήσει περαιτέρω την αγορά. Το τυρί χαλούμι θεωρείται επίσης ένα υποκατάστατο κρέατος φιαλιδίου για χορτοφαγική κοόρτη του παγκόσμιου πληθυσμού καθώς παραμένει σκληρό ακόμη και μετά το ψήσιμο. Επιπλέον, η αύξηση του αριθμού των καταστημάτων τροφίμων και η αυξανόμενη υιοθέτηση του τυριού χαλούμι σε τέτοια καταστήματα οδηγούν περαιτέρω στην ανάπτυξη της αγοράς. Ωστόσο, η νοθεία συστατικών ενεργεί ως ο κύριος περιορισμός για την παγκόσμια αγορά τυριού χαλούμι. Επιπλέον, το τυρί γενικά δεν θεωρείται πολύ υγιές και συχνά ο συνειδητοποιημένος πληθυσμός αποφεύγει το τυρί λόγω της υψηλής συγκέντρωσης λίπους και αλατιού, το οποίο εμποδίζει επίσης την ανάπτυξη της αγοράς. Αντίθετα, η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των ανθρώπων και η ανάπτυξη της καλλιέργειας fast food αναμένεται να προσφέρουν ευκαιρίες για την ανάπτυξη της αγοράς τυριού χαλούμι.

Η αγορά τυριού Halloumi είναι κατακερματισμένη βάσει του τύπου, της τελικής χρήσης, της φύσης και της περιοχής. Το τμήμα τύπου περιλαμβάνει αρωματισμένα και αρωματισμένα. Με βάση την τελική χρήση, η αγορά ταξινομείται σε υπηρεσίες εστίασης και κατοικία. Με βάση τη φύση, η αγορά χωρίζεται σε βιολογικά και συμβατικά. Κατά περιφέρεια, αναλύεται σε όλη τη Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά), Ευρώπη (Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Κύπρος και υπόλοιπη Ευρώπη), Ασία-Ειρηνικός (Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Νότος) Κορέα, Αυστραλία και υπόλοιπη Ασία-Ειρηνικό) και LAMEA (Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή και Αφρική).

Ζητήστε ΔΩΡΕΑΝ δείγμα αυτής της αναφοράς έρευνας αγοράς@ https://www.reportocean.com/industry-verticals/sample-request?report_id=AMR1524

Οι βασικοί παίκτες στην αγορά τυριού χαλούμι βασίστηκαν σε στρατηγικές όπως η κυκλοφορία προϊόντων και η επέκταση των επιχειρήσεων για να επεκτείνουν το μερίδιο αγοράς τους και να παραμείνουν σχετικοί στην παγκόσμια αγορά τυριού χαλούμι. Οι βασικοί παράγοντες της βιομηχανίας τυριού χαλούμι που παρουσιάζονται στην έκθεση είναι οι Petrou Bros Dairy Products Ltd., Zita Dairies ltd., Hadjipieris Ltd., Galaktokomio ADS Dafni ltd., Arla food, Almarai, Nordex Foods A / S, CowBoy Farm ltd. , Sussex High Weald Dairy και Lefkonitziatis Dairy Products.

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
– Η έκθεση παρέχει μια ποσοτική ανάλυση των τρεχουσών τάσεων της αγοράς, των εκτιμήσεων και της δυναμικής του μεγέθους της αγοράς από το 2019 έως το 2027, προσδιορίζοντας τις επικρατούσες ευκαιρίες δεξαμενής νερού.
– Η ανάλυση των πέντε δυνάμεων του Porter υπογραμμίζει την ισχύ των αγοραστών και των αποδεκτών ενδιαφερόμενων μερών του προμηθευτή να λαμβάνουν επιχειρηματικές αποφάσεις προσανατολισμένες στο κέρδος και να ενισχύουν το δίκτυο προμηθευτών-αγοραστών.
– Η σε βάθος ανάλυση του μεγέθους και της κατάτμησης βοηθά στον προσδιορισμό των επικρατέστερων ευκαιριών της αγοράς.
– Οι μεγάλες χώρες σε κάθε περιοχή χαρτογραφούνται σύμφωνα με τη συνεισφορά των εσόδων τους στον κλάδο.
– Ο τομέας τοποθέτησης των παραγόντων της αγοράς διευκολύνει τη συγκριτική αξιολόγηση και παρέχει μια σαφή κατανόηση της παρούσας θέσης των παραγόντων της αγοράς στη βιομηχανία δεξαμενών νερού.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
– Τύπος
o Αρωματισμένο
o Αρωματισμένο
– Υπηρεσία Τροφίμων
o Υπηρεσία τροφίμων
o Κατοικίες
– Εκ ΦΥΣΕΩΣ
o Organic
Συμβατικό
– Ανά περιφέρεια
Βόρεια Αμερική
ΜΑΣ
Καναδάς
Μεξικό
Ευρώπη
Γερμανία
Ηνωμένο Βασίλειο
Γαλλία
Ιταλία
Ισπανία
Κύπρος
Υπόλοιπη Ευρώπη
ή Ασία-Ειρηνικός
Κίνα
Ινδία
Ιαπωνία
Νότια Κορέα
Αυστραλία
Υπόλοιπο Ασίας-Ειρηνικού
o BLADE
Λατινική Αμερική
μέση Ανατολή
Αφρική

Στείλτε ένα αίτημα στο Report Ocean για να κατανοήσετε τη δομή της πλήρους αναφοράς @ https://www.reportocean.com/industry-verticals/sample-request?report_id=AMR1524

Source