Το προσωπικό του 1860 παρέχει υπηρεσίες κλήσεων έκτακτης ανάγκης σε ολόκληρη τη χώρα στις αρχές του έτους

Διαφήμιση

Μετά από μερικές επισκέψεις στο Aksaray για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Erdil επισκέφθηκε το σημείο ελέγχου της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Konya-Aksaray και έλαβε πληροφορίες από τον κυβερνήτη της Konya Vahdettin Özkan.

Αργότερα, ο Ερντίλ χαιρέτισε τους αστυνομικούς που πέρασαν το νέο έτος σε καθήκον και γιόρτασαν το νέο έτος των οδηγών που σταμάτησαν στο σημείο ελέγχου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά, ο Ερντίλ είπε ότι με την εντολή του υπουργού Εσωτερικών Süleyman Soylu, πήγαν στο πεδίο ειδικά σε ενεργές ημέρες, όπως διακοπές και παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Δηλώνοντας ότι είναι μαζί με τους υπαλλήλους επιβολής του νόμου που εργάζονται στο πεδίο στις αρχές του έτους, ο Ερντίλ είπε: «Σήμερα, είμαστε στην Κόνια κατά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σήμερα, ως Υπουργείο Εσωτερικών, το προσωπικό μας παρέχει επιθεωρήσεις ασφαλείας σε 8390 σημεία εφαρμογής με περίπου 208 χιλιάδες προσωπικό επιβολής του νόμου. Βρίσκονται στο πεδίο για να διατηρούν τις υπηρεσίες ασφαλείας χωρίς διακοπή. Προσπαθούμε να παρέχουμε ηθικά κίνητρα με την επίσκεψή τους στον ιστότοπο. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Ο Ερντίλ ήθελε το 2021 να είναι πιο ειρηνικό και είπε:

“Ελπίζω ότι φέτος θα αντιμετωπίσουμε λιγότερο προβληματικά, πιο ευτυχισμένα, λιγότερα επιδημικά προβλήματα. Η κυκλοφορία έχει μειωθεί σημαντικά λόγω περιορισμών. Ως εκ τούτου, πιστεύουμε ότι τα τροχαία ατυχήματα και τα προβλήματα ασφάλειας δεν θα αντιμετωπιστούν. Μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη χώρα. 1860 άτομα που ακολουθούν τις Υπηρεσίες Ασφαλείας παρέχουν υπηρεσία κλήσης έκτακτης ανάγκης. Επίσης, το Υπουργείο Εσωτερικών μας και το Κέντρο Συντονισμού Επείγουσας Ασφάλειας εργάζονται σε 24ωρη βάση.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source