Το Tampa Bay Buccaneers κερδίζει πρωταθλητές μετά από 18 χρόνια στο Super Bowl

Ο Tampa Bay Buccaneers νίκησε τον περασμένο πρωταθλητή Kansas City Chiefs με σκορ 31-9 στη 55η μάχη φέτος.

Οι αρχηγοί, η καλύτερη επιθετική ομάδα της κανονικής σεζόν φέτος, αγωνίστηκαν να σκοράρουν στον τελικό αγώνα που παίχτηκε στο Raymond James Stadium στην Τάμπα της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο Buccaneers, που ολοκλήρωσε το πρώτο τέταρτο του αγώνα με σκορ 7-3, πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού στα επόμενα λεπτά και ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο 21-6.

Αν και η Κάνσας Σίτι, η οποία ξεκίνησε αποτελεσματικά το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, έφερε το σκορ στο 21-9, ο Μπουκαϊνερ είχε προβάδισμα 28-9 στον αγώνα και τερμάτισε μπροστά με 31-9 και ανέκτησε τη νίκη στο Super Bowl το 2003 μετά το πρωτάθλημα επιτυχία το 2003.

Ο TOM BRADY ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ 7ο SUPER BOWL VICTORY

Παίζοντας στο 10ο Σούπερ Μπόουλ της καριέρας του φέτος, ο μπάτμπιτς του Τάμπα Μπέι Μπουγιάνερς Μπράντυ σημείωσε τη 7η νίκη του στο Σούπερ Μπόουλ και σημείωσε το δικό του ρεκόρ σε αυτόν τον τομέα.

Έχοντας κερδίσει στο παρελθόν 6 νίκες και 3 ήττες στο Super Bowl σε 20 χρόνια με την ομάδα των New England Patriots, ο 43χρονος Brady έσπασε επίσης ένα ρεκόρ σε αυτόν τον τομέα απονέμοντας το 5ο Super Bowl “Most Valuable Player” (MVP) της καριέρας του.

Μιλώντας για το βραβείο, ο Μπράντυ είπε ότι ήταν περήφανος για τους συμπαίκτες του και είπε, “Η ομάδα μας είχε εμπιστοσύνη. Ήξερα ότι θα συμβεί.” είπε.

Ο Bruce Arians, 68χρονος επικεφαλής προπονητής της Buccaneers, ο παλαιότερος προπονητής που κέρδισε το Super Bowl, είπε, “Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Συγκεντρώθηκαν ως ομάδα αδελφών και το έκαναν.” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Πηγή: ΑΑ

.Source