CAPTURE GO 2020 | Edirne Jet News

 • Αγαπητέ μου, θα μπαίνουμε στη νέα χρονιά σαν το πρόσωπό σου σαν το memeldek. Είσαι ευχαριστημένος με αυτό;
 • Ω, αγαπητέ μου, το 2020 μας πέρασε σαν κύλινδρος και θυμάται επίσης την αιώνια μας ως χώρα, πώς μπορώ να γελάσω
 • Ας δούμε γιατί είστε τόσο ενοχλημένοι μέχρι το 2020.
 • Είμαι μαμά, κόρη μου. Ούσε Σααλίκ. Το σύστημα καθαρότητας εμπορευματοποιήθηκε, λέγοντας ότι κάνουμε μεταρρυθμίσεις για ώρες. Οι υπάρχουσες αθροιστικές επενδύσεις έκλεισαν και η Şeir Astanes δημιουργήθηκε με εγγυημένο αριθμό επενδύσεων, δάνεια κρατικών τραπεζών και εγγύηση αζίνης. Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση της ιθαγένειας δέχθηκε την αξιοπρέπεια των μισθών του Λονδίνου σε αυτές τις επετείους. Εάν η μητέρα σας δεν είναι ανταγωνιστής, θα πάμε στους μισθούς των απίστων. Soonacı δεν μπορούσαμε να χειριστούμε αυτήν την ασθένεια Corona Αριθμοί Akiki, δηλαδή όταν ξεκίνησε αυτό το αστάλι σε εμάς, πόσα akiki asta και θάνατοι έχουμε κρατήσει τα eps. Ενώ όλος ο κόσμος προσπαθούσε να αναπτύξει εμβόλια, συνεχίζαμε να αναρωτιόμαστε λέγοντας ότι κατασκευάζουμε το τοπικό και εθνικό μας εμβόλιο. Πολλά εμβόλια έχουν εμφανιστεί σε όλο τον κόσμο, το δικό μας βελτιώνεται. Εάν δεν είχαν κλείσει το Ινστιτούτο Υγιεινής Ivzı, το οποίο χρησιμοποιούσε εμβόλια στον κόσμο, το δικό μας εμβόλιο θα ουρλιάζει, δεν θα ζητάμε εμβόλια από την Κίνα και τη Μαντζουρία.
 • Mensmen agam, ενώ υπάρχει ένα εμβόλιο που αναπτύχθηκε από δύο Τούρκους επιστήμονες στην Alamanya και σε ολόκληρο τον κόσμο, γιατί αγοράζουμε το εμβόλιο από μια εταιρεία που δεν έχει αναγνωριστεί από τον κόσμο, δεν έχει λάβει παραγγελία από μια εσωτερική ανεπτυγμένη χώρα του κόσμου και έχει ποινικό μητρώο δωροδοκίας για άδειες εμβολίων;
 • Η πιο εμφανής ανικανότητα είναι τόσο θυμωμένη. Αλλά μυρίζει επίσης άσχημα. Στην πανδημία, η κυβέρνηση, που δεν μπορούσε καν να διανείμει τρεις μπεζ μάσκες, επέλεξε την Κίνα αντί για σοβαρές εταιρείες εμβολίων. Μας προειδοποιήθηκαν κάνοντας μητέρες με αξιόπιστες εταιρείες εμβολίων σε όλο τον κόσμο. Εν τω μεταξύ, δεν μπήκαμε στο COVAX, το οποίο δημιουργήθηκε για την ανάπτυξη και τη δίκαιη διανομή του εμβολίου Covid σε όλο τον κόσμο. Εάν εισαγάγετε αυτόν τον σχηματισμό, δηλώνεται με σαφήνεια πόσο έχετε ταιριάξει με το εμβόλιο angi υπό τις τρέχουσες συνθήκες. Για παράδειγμα, παρακάλεσε σχεδόν τον γιατρό που ανέπτυξε το εμβόλιο στην Alamanya, είπε ότι η Τουρκία δεν μας αντιμετώπισε. Στο τέλος έγινε ένα αναγκαστικό ζευγάρωμα. Για 3-4 εκατομμύρια δόσεις. Αλλά πάρουμε από την ατιμωρημένη, διεφθαρμένη κινεζική εταιρεία για 50 εκατομμύρια δόσεις. Είπαν ότι δεν υπήρχε μεσάζων. Ήταν επίσης ψέμα. Έψαχναν για μια εταιρεία υπέρ της εταιρείας μαζί. Η τιμή είναι επίσης ένα αίνιγμα. Ανακοίνωσαν τις τιμές επειδή βρέθηκαν στη Βραζιλία και την Ινδονησία Covax. Ένας από αυτούς πλήρωσε για 10, το άλλο 13 $. Μιλάμε για 70 δολάρια. Λένε ότι το έχουμε φθηνό, αλλά δεν αποκαλύπτουν τιμή. Επιπλέον, το κινεζικό εμβόλιο έχει δοκιμαστεί μόνο μεταξύ των ηλικιών 18-59. Υπάρχουν ήδη τρεις χώρες όπου έχουν διεξαχθεί δοκιμαστικά. Ένα εσωτερικό άτομο δεν μπορούσε να εξηγήσει τα αποτελέσματά του. Ο δικός μας εξήγησε το θετικό αποτέλεσμα, πιπίλισμα με ανεπαρκή δεδομένα σαν να βγήκε το σκισμένο χθες. Υποθέτω ότι ήταν στην κινεζική εταιρεία.
 • Υποθέτω ότι αυτό είναι πολύ διστακτικό, σύζυγό μου. Πώς μπορούμε να τους καθησυχάσουμε; Λένε ότι η οικονομία είναι καλή, η μητέρα του έθνους. Γεωργία, λατομείο, το πιο σημαντικό ukuk, epsi έχει τελειώσει, beyaa.
 • Μην με ρωτάς, είμαι θυμωμένος. Μιλήσαμε τελευταία φορά. Δίνουν επίσης λανθασμένες πληροφορίες, κοιτάζοντας το φθινόπωρο μας. Δεν μπορούσαμε να βασιστούμε σε μια εσωτερική μορφή που εξήγησαν. Ούτε ο πληθωρισμός ούτε η ανεργία. Epicii σαπούνι. Μόλις μιλήσαμε. Συνολικό χρέος 580 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Είμαστε η 6η πιο χρεωμένη χώρα στον κόσμο. Δεύτερο στο εθνικό εισόδημα με το ουράνιο. Η κεντρική τράπεζα διατηρεί μείον 50 δισεκατομμύρια δολάρια. Το 2021, θα πληρώσουμε μόνο 180 δισεκατομμύρια TL σε τόκους. Είμαστε καθισμένοι στο στόμα των ενδιαφερομένων. Δώσαμε προσφορά 205 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε 5 εταιρείες υποστήριξης στη χώρα. Αυτές οι εταιρείες κατατάσσονται στις πρώτες δέκα από τις πιο προσφερόμενες από κυβερνήσεις στον κόσμο. Έτσι τρώγεται ο kayman της χώρας. Η γεωργία και η κτηνοτροφία έχουν επίσης ολοκληρωθεί. Ενώ υπάρχουν 2 εκατομμύρια γεωργικές εκτάσεις στη χώρα, νοικιάζουμε γεωργικές εκτάσεις στο Σουδάν. Ενώ ο αγρότης περιμένει υποστήριξη, μπορούμε να επαναφέρουμε τον τελωνειακό φόρο στα γεωργικά προϊόντα από το κριθάρι στο μπουλόνι και να αγκυροβολήσουμε τους δικούς μας αγρότες. Το δικαστικό πρότυπο έχει πολιτικοποιηθεί βαθιά. Το Ukuk ήταν δυσανάγνωστο. Δεν εφαρμόζονται ούτε οι αποφάσεις πληρωμής για τη συνταγματική αμοιβή ούτε τις πληρωμές για τις ανθρώπινες υποχρεώσεις. Οι διανοούμενοι, οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί κρατούνται παράνομα μέσα, για να το πούμε. Οι πραγματικοί εγκληματίες είναι εκεί έξω. Δεν υπάρχει μέρος για ύπνο.
 • Αλλά είμαστε καλοί στην εξωτερική πολιτική και την εθνική άμυνα.
 • Είσαι τρελός, τρελός. Εάν αποκαλείτε τους έμπειρους μελισσοκόμους ως μονάρχες και τους ρευστοποιείτε, εάν γονατίσετε μπροστά από τους τροχούς μπακαρά δωροδοκίας και τους σεΐχτες της σέκτας και προσπαθείτε να φυσήξετε τα φασόλια τους και να κάνετε ευχές, απορρίψτε εκείνους που πέρασαν τη φήμη της τράπεζας φου και κάνατε τον αδερφό σας της κοιλιάς, ο οποίος είναι ο ηγέτης της φεουδαρχικής εξέγερσης, παππούς. Στην εξωτερική πολιτική, δεν υπάρχει εχθρότητα, μόνο ενδιαφέρον. Πολεμήσαμε με τον άντρα, είμαστε η πλευρά του τσεκούρι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κανείς στη Μεσόγειο, στο Αιγαίο, στην Κύπρο, στη Συρία δεν θα άφηνε το λόγο μας. Αγοράσαμε πυραύλους που δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ενάντια σε κανέναν για να στείλουμε αλληλογραφία στις ΗΠΑ, 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια μπήκαν σε εμάς. Έχουμε βγει από το F35 poc, δεν μπορούμε καν να αγοράσουμε τα αεροπλάνα για τα οποία πληρώνουμε. Επιπλέον, κατασκευάζαμε ανταλλακτικά για αυτά τα αεροπλάνα, και αυτό τελείωσε. Τουλάχιστον 10 δισεκατομμύρια δολάρια εισήχθησαν από το προϊόν. Το νεότερο αεροσκάφος μας είναι το F16. Ο Onnar είναι επίσης 30-35 ετών. Δεν μπορεί να εκσυγχρονιστεί λόγω του εμπάργκο των ΗΠΑ. Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να ακούσει τα λόγια μας. Είπαμε ότι τα εγχώρια αεροσκάφη μας είναι στα guks, είπαμε ότι ο αερομεταφορέας μας είναι στη θάλασσα, είπαμε ότι η δεξαμενή μας έχει τελειώσει. Το Epicii είναι ψέμα. Μπορούμε μόνο να συναρμολογήσουμε ένα μη επανδρωμένο όχημα κυνηγιού, και ένα εμπάργκο ήρθε στα μέρη του. Αυτό σημαίνει ότι το U είναι επίσης πολύ τοπικό και εθνικό.
 • Είμαστε μια πολύ πλούσια χώρα στα περίχωρά μας, στη φύση, στη θάλασσα, στη λίμνη, αν όχι, ας παραλείψουμε το 2020 προς αυτήν την κατεύθυνση, agam.
 • Πού στο διάολο; Το Bunnar είναι εχθρικό για όλη την ομορφιά της χώρας. Κοιτάξτε τι έχουμε φτάσει το 2020. Στη Θράκη, η διαδικασία FSRU θα ολοκληρώσει τους Saros. Για να μην αναφέρουμε τα λατομεία, τις εγκαταστάσεις πυρηνικής ενέργειας και τις θερμικές εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας. Σφαγιάστηκαν αυτά τα μεγάλα δάση της χήνας daa. Κατέστρεψαν την απέραντη λίμνη και τώρα έρχονται στη λίμνη Σάλντα. Το Cerattepe είναι μια ξεχωριστή καταστροφή. Υπάρχουν εκατοντάδες από αυτούς. Το Şincik ράβει επίσης με το Canal Istanbul.
 • Mensmen agam, είστε πολύ γεμάτοι, δώστε μου μια σύντομη προσευχή για το νέο έτος και θα χαρούμε.
 • Συγχωρώ το 2020 με έναν όρο. Ας πάει μαζί του όλους τους εχθρούς της δημοκρατίας και ΝΑ ΑΙΘΑΝΟΥΝ όλους τους ανθρώπους που είναι εχθροί των χωρών τους, τον πλούτο τους, εμπλουτίζουν την ομάδα της διαφθοράς, βασανίζουν τα χειροκροτήματα τους, προδίδουν την πατρίδα τους. Το 2021, αφήστε το έθνος μας, τους ανθρώπους, πρώτα να φέρει ειρήνη, περισσότερο ψωμί και ελευθερία. Ο πλούτος αυξήθηκε, μοιράστηκε αδελφικά, η ανωτερότητα του νόμου αποκαταστάθηκε. Είναι μια χρονιά που ρωτήθηκαν οι απαίσιοι, άγιοι και καταπιεστές. Διαφορετικά, δεν πρέπει να έρθει.

Η ουσία του Λόγου. Το 2020 πάρτε όλη την αρνητικότητα και τραβήξτε το. 2021 ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ.

Source