Snow Canyon – St George News

Snow

Tyler Mooring (αριστερά) και Lyman Simmons, δύο κεντρικοί παίκτες για το μπάσκετ Snow Canyon στη σεζόν 2020-21 | Φωτογραφίες από τον Rich Allen, St. George News

ΣΤ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Οι ομάδες μπάσκετ των Snow Canyon Warriors μπορεί να είναι και οι δύο από τους μεγαλύτερους παίκτες που παίζουν στην περιοχή 9.

Η ομάδα των αγοριών έδειξε την ικανότητα να σκοράρει με τα καλύτερα από αυτά στην προ-σεζόν, σε ένα σημείο που χτύπησε 18 3 πόντους σε ένα μόνο παιχνίδι. Έχουν επίσης δύο δευτερόλεπτα φαινόμενα Lyman Simmons, που ονομάζεται ένα από τα MVP της προ-σεζόν της περιοχής.

Η ομάδα των κοριτσιών αντικατέστησε ένα μεγάλο μέρος της ομάδας της, αλλά έχει ταλέντο για να καλύψει τα κενά. Έχουν επίσης μια κίνηση για να ανακάμψουν από μείζονα χειρουργική επέμβαση, αλλά εξακολουθούν να έχουν κατά μέσο όρο διψήφια παιχνίδια.

Εδώ είναι οι προοπτικές για το μπάσκετ Warriors στο παιχνίδι 2021 Region 9.

Αγόρια

Το μπάσκετ Snow Canyon θέλει να κάνει βήματα τόσο μεγάλο όσο ο Lyman Simmons σε μια πολυσύχναστη περιοχή 9 αυτή τη σεζόν.

Lyman Simmons για το μπάσκετ του Snow Canyon στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας εναντίον Kanab, St. George, Utah, 10 Δεκεμβρίου 2020 | Φωτογραφία από τον Rich Allen, St. George News

Οι Warriors τερμάτισαν ένα μακρινό όγδοο παιχνίδι στην περιοχή πριν από ένα χρόνο. Φέτος, θα επιδιώξουν να μπουν στο πρώτο ημίχρονο και πιθανώς ακόμη και στους τρεις πρώτους. Ένας συνεχώς ωριμάζοντας και αυξανόμενος πυρήνας απέκτησε κάποιο βασικό βάθος και συνεχίζει να βελτιώνεται. Ένα co-MVP προ-σεζόν περιοχής σε συνδυασμό με νόμιμες απειλές από το εξωτερικό θα δώσει στο Snow Canyon τη δυνατότητα να ανεβάσει τη βαθμολογία αυτή τη σεζόν.

Όλα περνούν από τον εξάμηνο Simmons των οκτώ ιντσών. Ήταν επικεφαλής των Warriors στο σκοράρισμα, στην ριμπάουντ και στο μπλοκάρισμα μέσω της προ-σεζόν, εκλείποντας 30 πόντους δύο φορές σε οκτώ αγώνες. Ο Snow Canyon δεν έπαιζε αποκλειστικά μικρές ομάδες που δεν μπορούσαν να ταιριάξουν ούτε με το μέγεθός του. Οι 32 πόντοι της Simmons ήταν υψηλότεροι έναντι της 6A Κύπρου, η μόνη ήττα της ομάδας. Οι 19,6 πόντοι ανά παιχνίδι και 9,3 πίνακες ανά παιχνίδι τον είχαν κατά μέσο όρο σχεδόν διπλό-διπλό.

Το Simmons διανέμει επίσης, σε μικρότερο βαθμό. Έχει μέχρι τώρα 1,5 ασίστ ανά παιχνίδι. Αυτός ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί καθώς οι Warriors βλέπουν με συνέπεια ομάδες παρόμοιου μεγέθους που θα έχουν περισσότερη εξοικείωση και ικανότητα να ανταγωνίζονται μαζί του στη θέση. Οι Warriors είναι εξίσου θανατηφόροι από έξω.

Ο Isaac Lyons καταδιώκει ένα χαλαρό μπάσκετ για το Snow Canyon εναντίον της επιχείρησης, Crimson Cliffs High School, Washington, Utah, 11 Δεκεμβρίου 2020 | Φωτογραφία από τον Rich Allen, St. George News

«Είτε βρίσκεται σε απόσταση και προσελκύει δύο παιδιά σε αυτόν, αυτό είναι μεγάλο μέρος της επίθεσής μας», δήλωσε ο επικεφαλής προπονητής του Snow Canyon, Doug Meacham, για τον Simmons. «Παίρνει όλο και καλύτερα κάθε παιχνίδι στο να βρει ανοιχτούς άντρες όταν διπλασιάζεται. Και θα συνεχίσει να βελτιώνεται σε αυτό, και αυτό θα συνεχίσει να βελτιώνει τα τρία μας. Είναι διασκεδαστικό να έχουμε έναν τέτοιο τύπο που αρχίζει να βλέπει το παιχνίδι. “

Οι Brenton Childs, Zak Call και Kaleb Anderson-Foreman προσθέτουν επιπλέον μέγεθος στο χρώμα.

Οι φρουροί, με επικεφαλής τον Λίνκολν Πολάτη και τον νεοεμφανιζόμενο Blake Munson, έχουν την ικανότητα να κάνουν το ίδιο ζημιά με τους Simmons κατά καιρούς. Έχουν τη δυνατότητα να πυροβολήσουν από απόσταση, ρίχνοντας ένα πιθανό ρεκόρ 18 από το τόξο σε μια νίκη 83-48 επί του Kanab στις 10 Δεκεμβρίου. Ο Πολάτης έφτασε επτά από αυτούς τους 18.

Ο παίκτης ποδοσφαίρου Will Warner και ο παίκτης του μπέιζμπολ Isaac Lyon είχαν προλάβει να κάνουν στην προ-σεζόν, αλλά ο Meacham λέει ότι θα είναι αναπόσπαστο μέρος της εναλλαγής των φρουρών, όπως θα είναι και ο ψηλός και περίεργος Walker Morrison. Σε συνδυασμό με τους Simmons, μια ταλαντούχα ομάδα φρουρών δίνει στους Warriors επιλογές βαθμολόγησης εντός και εκτός.

Ο Blake Munson πήρε άλμα για το μπάσκετ Snow Canyon εναντίον των επιχειρήσεων, Crimson Cliffs High School, Washington, Utah, 11 Δεκεμβρίου 2020 | Φωτογραφία από τον Rich Allen, St. George News

«Είμαι εντυπωσιασμένος με τους φρουρούς μας, ως επί το πλείστον, φροντίζοντας τη μπάλα», είπε ο Meacham. «Θα πιεστούμε και δεν μας επιταχύνουν. Υπήρξαν στιγμές στην preseason όπου είχαμε συμβεί αυτά. Αλλά ως επί το πλείστον, καταλαβαίνουν να παίζουν μέσα τους. “

Οι Warriors προχώρησαν 7-1 στο παιχνίδι της προ-σεζόν, παίζοντας δύο κατηγορίες 5Α και μία ομάδα 6Α. Οι άλλοι τέσσερις διαγωνισμοί ήταν ενάντια σε χαμηλότερες ταξινομήσεις. Απομένει να δούμε πώς μια ομάδα που αγωνίστηκε στην Περιοχή 9 με ρεκόρ 4-10 την περασμένη σεζόν θα ανταγωνιστεί επιστρέφοντας μεγάλο μέρος του ίδιου πυρήνα. Αυτός ο πυρήνας είναι ένας χρόνος μεγαλύτερος, ένας χρόνος μεγαλύτερος και ένας χρόνος πιο σοφός. Θα είναι τα αγαπημένα για να αποθρονώνουν το Dixie; Πιθανώς όχι. Θα εκπλήξουν μερικούς ανθρώπους και θα ανέβουν στο πάνω μισό της κατάταξης; Πιθανώς.

Κορίτσια

Ο επικεφαλής προπονητής Dan Roden είχε μια από τις ψηλότερες παραγγελίες των προπονητών της Περιφέρειας 9 που μπήκαν στην καμπάνια του 2021: αντικαθιστώντας επτά ηλικιωμένους και τέσσερις αρχάριους

«Είναι δύσκολο γιατί κάνεις νέα πράγματα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να είναι ικανοποιητικό», δήλωσε ο επικεφαλής προπονητής του Snow Canyon, Dan Roden. «Γυρίζουμε αυτή τη γωνία, αρχίζοντας να βλέπουμε αυτό το φως.»

Ο Ebony Lealao του μπάσκετ του Snow Canyon ντρίμπλα την μπάλα στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας εναντίον του Kanab, 15 Δεκεμβρίου 2020, St. George, Utah | Φωτογραφία από τον Rich Allen, St. George News

Δύο σταθερές από μια σεζόν πριν είναι οι φύλακες Tyler Mooring και Taylan Whitehead που και οι δύο έπαιξαν περισσότερο από 10 λεπτά ένα παιχνίδι την περασμένη σεζόν. Είναι οι μόνοι παίκτες του ρόστερ του περασμένου έτους που το κάνουν ακόμα στην ομάδα.

Η πρόσδεση ήταν ο κινητήρας της ομάδας, που ελέγχει το χρώμα και πυροβολεί από το εξωτερικό όταν πρέπει. Σημείωσε 51 πόντους στην προ-σεζόν.

Η Νατάλι Όλσον μέχρι στιγμής υπήρξε ο πρωταρχικός σκοπευτής 3 πόντων της ομάδας, σημειώνοντας 10 από τα 26 συνολικά της ομάδας στα πρώτα έξι παιχνίδια. Οι 69 πόντοι της οδήγησαν τους Warriors νωρίς.

«Είναι πάντα αυτή που είναι επιθετική», είπε ο Ροντέν για τον Όλσον. «Είναι πρόθυμη να πυροβολήσει. Είμαστε κάπως βασισμένοι σε αυτήν να σκοράρει φέτος.

Η Whitehead είναι ο κύριος διανομέας από το σημείο.

Ο Τάιλαν Γουάιτχεντ του μπάσκετ του Snow Canyon χρεώνει το παιχνίδι της ομάδας ενάντια στο Σάλεμ Χιλς, το Γυμνάσιο Desert Hills, Σεντ Τζορτζ, Γιούτα, 5 Δεκεμβρίου 2020 | Φωτογραφία από τον Rich Allen, St. George News

Ο πιο ενδιαφέρων παίκτης, ο Ebony Lealao, έχει παίξει μόνο δύο παιχνίδια σε αυτό το σημείο. Βγαίνοντας από ένα δάκρυ ACL, η μετακίνηση από το 5A Highland εξακολουθεί να έχει περιορισμένη κινητικότητα, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να δημοσιεύσει 32 πόντους σε δύο παιχνίδια.

«Καλός σκοπευτής και έχει μια καλή αίσθηση για το παιχνίδι», είπε ο Roden. «Θα πάρει λίγο χρόνο. Χαιρόμαστε που είναι εδώ. “

Η Natalie Olson του μπάσκετ Snow Canyon παίρνει άλμα στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας εναντίον του Kanab, 15 Δεκεμβρίου 2020, St. George, Utah | Φωτογραφία από τον Rich Allen, St. George News

Οι Warriors κέρδισαν μόνο ένα παιχνίδι στην προ-σεζόν: μια νίκη 47-41 επί του Kanab στις 15 Δεκεμβρίου. Μετά από ένα μεγάλο μέρος των εκρήξεων για να ξεκινήσει τη σεζόν, η ομάδα μπήκε σε έξι από το Richfield στις 11 Δεκεμβρίου, ένα παιχνίδι που ο Roden πιστώνει για αρχίζοντας να γυρίζετε τη γωνία. Ο Snow Canyon έπαιξε εντός τεσσάρων πόντων από τον 5A Payson στις 17.

Με το κλείσιμο των δύο εβδομάδων τον Νοέμβριο και όλες τις άλλες επιπλοκές από το COVID-19, οι Warriors νέας εμφάνισης είχαν λίγο χρόνο να οργανωθούν. Υπάρχουν ταλαντούχα κομμάτια εκεί. Όσο για το πώς θα πηκτώσουν και θα συνεργαστούν, και αν μπορούν να λειτουργήσουν ως μονάδα για να είναι ανταγωνιστικοί στην Περιοχή 9, είναι άγνωστο.

Αλλά ο Roden έχει προσδοκίες για την ομάδα του.

«Τα κορίτσια πρόκειται να δουλέψουν τα άκρα τους», είπε ο Roden. «Ξέρω ότι θα το κάνουν. Θα παίξουν σταθερή άμυνα, αυτή είναι μια προσδοκία στην οποία εργαζόμαστε σχεδόν κάθε μέρα. Τελικά, θα φροντίσουμε το μπάσκετ και θα κάνουμε καλά πλάνα.

“Αν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο που είναι συνεπές, έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να τα πάμε καλά.”

Πνευματικά δικαιώματα St. George News, SaintGeorgeUtah.com LLC, 2021, διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.

Source